Pasar Komputasi Neuromorphic Global ing Amerika Utara yaiku

Chicago, Jan. 17, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) — Pasar Komputasi Neuromorphic dening Penawaran, Penyebaran, Aplikasi (Pengenalan Gambar, Pangenalan Sinyal, Data Mining), Vertikal (Aerospace, Militer, & Pertahanan, Otomotif, Medis) lan Geografi – Prakiraan Global nganti 2026″, Keperluan kanggo IC sing luwih apik, nambah panjaluk intelijen buatan lan sinau mesin, lan nambah jumlah kemitraan lan kolaborasi lintas industri minangka faktor utama sing nyebabake tuwuhing pasar. Kecerdasan buatan (AI) diadopsi ing industri kayata medis, media, hiburan, telekomunikasi, utilitas, aeroangkasa, militer, piranti konsumen, panganan & minuman, lan pipa.

Kombinasi sistem AI lan pembelajaran mesin disetel kanggo ngowahi revolusi lingkungan bisnis kanthi keputusan sing cerdas. Nanging, kekurangan kawruh babagan komputasi neuromorphic lan algoritma kompleks sing nambah kerumitan ngrancang hardware chip neuromorphic bisa dadi tantangan utama ing pasar sajrone ramalan.

Amerika Utara samesthine bakal nyekel saham paling gedhe ing pasar komputasi neuromorphic ing taun 2021, kanthi AS dadi kontributor utama pasar ing wilayah kasebut. Penetrasi piranti sing luwih dhuwur kanthi kemampuan identifikasi swara lan gambar sing unik ing teknologi pertahanan, wearables, IoT, lan robotika kanggo pengalaman interaktif nyebabake tuwuhing pasar komputasi neuromorphic ing wilayah kasebut. Anane panyedhiya teknologi sing misuwur, kayata IBM (AS) lan Intel (AS), nyumbang kanggo tuwuhing pasar ing wilayah iki. Keprigelan sing saya tambah akeh babagan keamanan infrastruktur kritis lan data sensitif nyebabake belanja pemerintah tambah akeh ing taun-taun pungkasan lan nyebabake adopsi chipset neuromorphic ing aplikasi keamanan ing wilayah iki.

Njaluk Booklet PDF: https://www.marketsandmarkets.com/pdfdownloadNew.asp?id=227703024

Lingkup Pasar Komputasi Neuromorphic saka Laporan

Metrik Laporan Rincian
Perkiraan Ukuran Pasar USD 22,743 Ewu
Ukuran Pasar Proyeksi USD 550,593 Ewu
tingkat wutah CAGR saka 89.1%
Ukuran pasar kasedhiya kanggo taun 2018–2026
Taun dhasar 2020
periode ramalan 2021–2026
Segmen ditutupi Penawaran, panyebaran, aplikasi, vertikal lan miturut wilayah
Wilayah geografis ditutupi Amerika Utara, APAC, Eropa, lan RoW
Perusahaan dijamin
  • Intel Corp. (AS),
  • IBM Corporation (AS),
  • BrainChip Holdings Ltd. Sajarah rega saham (AS),
  • Qualcomm (AS),
  • HP Enterprise (AS),
  • Samsung Electronics Ltd. (Korea Kidul),
  • Laboratorium HRL,
  • LLC (AS),
  • General Vision Inc. (AS),
  • Applied Brain Research Inc. (AS) antara liya

Laporan iki nggolongake pasar komputasi neuromorphic adhedhasar penawaran, penyebaran, aplikasi, vertikal lan wilayah

“Jlajah TOC jero”ORAEuromorphic Computing Wutah Drivers

129 – Tabel
63 – Tokoh
218 – Kaca

2 pemain paling apik ing komputasi neuromorphic yaiku:

Intel Corporation (AS)

Intel Corporation rangking pisanan ing pasar komputasi neuromorphic ing 2020. Intel, kanthi kolaborasi karo Universitas Purdue, wiwit nggarap desain chip neuromorphic. Ing taun 2012, Intel ngumumake microchips neuromorphic adhedhasar spin minangka prosesor paralel paling utama lan ngrancang kanggo maju ing modeling tingkat sistem arsitektur neuromorphic skala gedhe adhedhasar skema piranti-sirkuit sing diusulake. Ing wulan Juni 2019, perusahaan kasebut ngumumake manawa sistem neuromorfik 8 yuta neuron sing kalebu 64 chip riset Loihi kasedhiya kanggo komunitas riset sing luwih jembar.

Kanthi Pantai Pohoiki, peneliti bisa eksperimen karo chip riset sing diilhami otak Intel, Loihi, sing ngetrapake prinsip sing ditemokake ing otak biologis kanggo arsitektur komputer. Loihi ngidini pangguna ngolah informasi nganti 1.000 kaping luwih cepet lan 10.000 kaping luwih irit tinimbang CPU kanggo aplikasi khusus kaya kode jarang, telusuran grafik lan masalah kepuasan kendala. Kanggo pangembangan chip neuromorphic, Intel gabung karo AMD (AS), salah sawijining perusahaan pangembangan teknologi terkemuka, lan kemitraan iki bakal mbantu Intel nggunakake solusi inovatif anyar kanggo pangembangan chip neuromorphic. Intel uga wis miwiti Lab Komputasi Paralel sing fokus ing aplikasi kayata data gedhe, pembelajaran mesin, komputasi neuromorphic, komputasi skala ekstrem, simulasi fisik multimodal nyata-wektu, simulasi prilaku, pencitraan medis intervensi, optimasi skala gedhe (FSI), lan biologi komputasi.

Pitakonan Sadurunge Tuku: https://www.marketsandmarkets.com/Enquiry_Before_BuyingNew.asp?id=227703024

IBM Corporation

IBM Corporation rangking nomer loro ing pasar komputasi neuromorphic ing 2020. IBM minangka pionir ing desain chip neuromorphic lan duwe pangenalan merek sing apik. Iki mbukak chip neuromorphic kaya otak pisanan ing 2011. Perusahaan kasebut cenderung sukses akuisisi kanggo ekspansi jangkauan lan uga operasi bisnis. Contone, perusahaan ngrancang kanggo nglengkapi katrampilan komputasi kognitif Watson kanthi kemampuan pangenalan pola lan kecepatan chip neuromorphic.

Tujuane IBM yaiku kanggo menehi akses profesional saben bisnis menyang analytics prediktif sing didhukung kognitif maju, ditambah karo bentuk data anyar, Ing 2011, IBM (AS) mbukak apa sing diarani TrueNorth, chip kaya otak sing digawe khusus sing dibangun ing sistem eksperimen prasaja. TrueNorth dilengkapi 4.096 inti prosesor, lan niru 1 yuta neuron manungsa lan 256 yuta sinapsis-loro saka blok bangunan biologis dhasar sing mbentuk otak manungsa. Iki minangka chip paling gedhe sing wis dibangun IBM kanthi 5,4 milyar transistor lan duwe jaringan on-chip 4,096 inti neurosynaptic.

Laporan sing gegandhengan:

teh Pasar Kekayaan Intelektual Semikonduktor (IP). dening IP Desain (IP Prosesor, IP Memori, IP Antarmuka, IP Liyane), Sumber IP (Royalti, Lisensi), IP Core (Hard IP, Soft IP), Vertikal lan Geografi (2021-2026)

teh Pasar Intelligence Ponggawa Otomotif dening Penawaran, Teknologi (Pembelajaran Mendalam, Pembelajaran Mesin, Visi Komputer, Komputasi Sadar Konteks lan Pemrosesan Basa Alami), Proses, Aplikasi, Komponen lan Wilayah – Prakiraan Global nganti 2027

        

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *