Pekerjaan sing fleksibel lan adoh cocok kanggo pasangan militer sing kerep pindhah

Yen sampeyan wis nikah karo wong ing militer, iku mbiyantu yen proyek bisa pindhah nalika sampeyan nindakake. Kadhangkala sampeyan bisa nemokake kesempatan kasebut ing pameran kerja, kayata ing taun 2014. Nanging ana uga sawetara situs web kanggo nemokake karya sing fleksibel lan adoh. (Sara D. Davis/Associated Press)

Nikah karo wong ing militer? Sampeyan wis ngerti supaya ora mbuwang kothak obah. Sampeyan bakal mbutuhake wong-wong mau. Kulawarga militèr sing khas pindhah saben rong utawa telung taun. Lan karo kabeh sing obah-obah, migunani yen proyek sampeyan bisa njupuk lan lunga kapan wae lan ing ngendi wae.

Donya sing saya digital saiki nawakake akeh kesempatan. Fleksibel, pekerjaan jarak jauh berkembang. Yen sampeyan duwe katrampilan sing bener, sampeyan uga bisa nggawe urip sing apik. Ing ngisor iki ana enem proyek, sing umume mbayar luwih saka upah minimal, lan platform online sing bisa ditemokake.

Tulis

Nulis freelance minangka salah sawijining proyek paling apik kanggo pasangan militer amarga bisa ditindakake saka ngendi wae lan fleksibel wektu. Ing tembung liyane, sampeyan bisa uga duwe tenggat wektu, nanging ora masalah apa sampeyan nulis jam 2 esuk utawa sajrone jam kerja sing luwih tradisional. Sampeyan ora mbutuhake gelar jurnalisme-utawa malah pengalaman nulis. Kabeh proyek iki mbutuhake bakat karo tembung lan passion bab topik kapentingan, kang bisa apa wae, bisa parenting utawa finance.

Ana macem-macem cara kanggo nemokake lan nulis lapangan kerja online. Yen sampeyan duwe publikasi favorit sing diwaca ajeg, goleki editor publikasi lan takon apa padha njupuk kontribusi freelance lan apa padha mbayar. Ana uga puluhan platform online sing nyambungake panulis karo karya. Lan, yen sampeyan duwe pengalaman, sampeyan bisa ndhaptar proyek editing sing luwih nguntungake.

Sawetara situs ing ngendi sampeyan bisa nemokake karya: Contently lan Skyword njaluk panulis lepas kanggo nyedhiyakake artikel lan blog kanggo situs web perusahaan sing fokus ing macem-macem topik kayata keuangan utawa obat.

Cracked minangka situs komedi sing mbayar freelancer kanggo nulis potongan lucu-nanging-bener. Kadhangkala babagan sejarah, ilmu pengetahuan, fakta sing ora dingerteni, film utawa ironi saben dinane. Yen sampeyan lucu lan duwe kawruh misterius, bisa uga kudu dicekel editor Cracked, sing mbayar antarane $150 lan $250 saben artikel. ProBlogger nawakake papan kerja kanthi atusan kesempatan. Freelancers kudu ndhaptar kanggo nglamar proyek sing kadhaptar ing situs kasebut, nanging registrasi gratis.

Sunting

Yen sampeyan duwe potongan nyunting, ana rong situs sing bisa menehi kesempatan sing dibayar kanthi apik.

Reedsy minangka situs kanggo penulis sing diterbitake dhewe kanggo nemokake editor, desainer grafis lan pemasar buku. Freelancer kudu duwe pengalaman sing signifikan kanggo ndhaptar. Nanging, yen ditampa, dheweke nyetel tarif lan syarat dhewe lan mung mbayar 10% saka biaya kanggo bantuan Reedsy babagan marketing lan koleksi.

ServiceScape njaluk freelancer kanggo ngowahi kabeh saka makalah akademik nganti resume. Freelancer nyetel tarif dhewe, nanging mbayar 50% menyang platform. Sanajan biaya kasebut dhuwur, uga tarif freelance. Lan tarif sing dhuwur kayane ora nyuda pelanggan potensial.

Sakbenere mbantu

Ngucapake lan ngatur? Sampeyan bisa uga bisa entuk urip sing apik minangka asisten virtual. Asisten virtual ngatur jadwal klien lan email, nganyari situs web lan akun media sosial lan liya-liyane.

Biasane entuk antarane $ 15 lan $ 25 saben jam. Nanging sing nangani layanan sing luwih trampil – kayata nganyari situs web lan media sosial – bisa entuk luwih akeh.

Situs sing bisa mbantu golek kerja minangka asisten virtual kalebu Robert Half, Boldly, Belay lan Fiverr.

nerjemahake

Penerjemah online luwih dikarepake tinimbang sadurunge amarga globalisasi. Ora ana kredensial khusus sing dibutuhake kajaba nganggo basa sing dikarepake kanthi lancar.

Gumantung saka katrampilan sampeyan, sampeyan bisa nerjemahake buku, ceramah, dokumen hukum, brosur, video, obrolan, situs web, kiriman blog utawa materi tulisan liyane. Loro situs sing apik kanggo nemokake karya iki yaiku SmartCat lan ProZ.

Transkripsi

Transkripsi minangka proyek sing apik kanggo pasangan militer sing duwe kuping sing apik, katrampilan ngetik cepet lan akurat lan komando basa Inggris sing apik. Umumé, sampeyan bisa nggarap jadwal dhewe lan saka omah sampeyan dhewe. Lan sawetara perusahaan mbutuhake pengalaman sadurunge kanggo miwiti.

Sing jarene, umume proyek transkripsi mbayar kanthi menit audio. Lan saben menit audio bisa nganti 10 menit kanggo transkripsi, gumantung saka kejelasan rekaman lan jumlah wong sing ngomong. Situs sing apik kanggo nemokake karya transkripsi yaiku Rev, Transkripsi GMR lan Outsourcing Transkripsi.

Nyedhiyani bantuan teknis

Apa ngrancang utawa nganyari situs web utawa mbantu pengalaman pangguna lan coding, wong sing duwe katrampilan teknologi duwe pilihan kerja sing meh ora ana watesan. Sawetara proyek kasebut mbutuhake gelar sarjana utawa kehadiran pribadi. Lan akeh sing mbayar kanthi loman.

Yen sampeyan pengin nggawe situs web sing prasaja, Fiverr minangka pilihan sing apik kanggo nemokake klien. Iki narik jutaan pelanggan lan sampeyan ngrancang lan menehi rega paket layanan sampeyan dhewe.

Nanging, yen sampeyan pengin nawakake layanan sing luwih canggih, sampeyan bisa uga pengin ndhaptar FreeUp, TopTal utawa Braintrust. Kabeh telung situs nyambungake pakar teknologi kanthi kesempatan sing dibayar banget.

Kathy Kristof minangka editor SideHusl.com, situs web independen sing nyemak kesempatan golek dhuwit ing ekonomi pertunjukan.

Crita iki wiwitane muncul ing Los Angeles Times.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *