Pelatih Owls mutusake kanggo nggawa klub kasebut bali menyang jaman kamulyane

Klub Rugby Boksburg duwe enem pelatih anyar sing tujuane bakal apik ing musim sing bakal teka sing diwiwiti tanggal 9 Januari.

Telung pelatih gabung karo tim senior senior, siji gabung karo tim senior senior lan loro liyane gabung karo tim U21.

Pelatih teknis anyar saka tim senior senior Henno Coetzee, sing dadi guru Hoërskool Kempton Park lan wis dadi pelatih klub rugby sajrone rong taun kepungkur, ujar manawa dheweke seneng dadi bagian saka tim pelatih klub kasebut.

“Minangka mantan pemain rugby Kempton Park High School, aku ora tau mikir bakal dadi pelatih salah sawijining tim Boksburg Rugby Club. Aku wis ing fraternity kanggo dangu, muter, kepelatihan lan malah coding (analisis post-matching) ing Statspro rugby.

“Aku seneng banget babagan olahraga kasebut lan aku mesthi duwe visi kanggo bali menyang set-up rugby senior, sawise aku wis suwe ora aktif. Aku bungah yen klub wis ngidini aku mujudake impenku,” ujare Coetzee.

“Aku optimistis babagan musim sing bakal teka amarga kita duwe tim pelatih sing kuwat. Kita pengin nggawe akeh gaweyan ing sesi latihan supaya bisa nduwe pengaruh positif marang para pemain. Kita pengin ngasilake merek rugby sing paling akeh fokus ing eksekusi lan nggawe keputusan.

“Aku percaya yen pelatih sing apik kudu semangat, akurat, disiplin, teliti, lan nggawe keputusan sing apik.
“Pelatih minangka semangatku lan aku ngarep-arep bisa melu karo tim provinsi ing limang taun sabanjure,

“Coaching utawa nindakake analisis. Lan aku ngarep-arep dadi bagéan saka kulawarga Owls kanggo taun teka. Tujuan jangka panjang kanggo klub kasebut yaiku dadi ‘kelas abot’ lan dadi pasukan sing kudu dianggep ing liga Rand Timur.

Coetzee nambahake manawa dheweke duwe dhaptar model peran kepelatihan.

“Jenengku sing misuwur yaiku Chris Venter, Marnus de Vries, David Manual lan Oupa van der Merwe.
“Ana getaran sing apik ing klub kanthi staf lan pemain anyar sing kerja bareng kanggo tujuan pungkasan.”

Reg Muller, pelatih tim senior senior, ujar manawa dheweke seneng gabung karo klub khusus sing bakal umure 120 taun ngarep.

Uga Waca: Klub Rugby Boksburg kalah karo NWU

“Rencana pisanan kita yaiku nggawe lingkungan sing apik kanggo para pemain, kulawarga, pelatih lan staf. Aku pengin seneng dadi pelatih lan ninggalake warisan sing langgeng. Rencana game kita minangka rahasia. Sing bisa dakkandhakake yaiku aku lan pelatih liyane pengin nggawe tim sing kuwat.

“Pelatih penyerang tim kapindho Les Windell ujar manawa dheweke kepengin menehi bali menyang olahraga sing dimainake pirang-pirang taun kepungkur.

Willie Meyer, pelatih backline U21, ujar manawa dheweke mung pengin nindakake sing paling apik kanggo nglatih garis mburi tim U21. Pelatih barisan ngarep U21, Travis Howell, ujar manawa dheweke pengin mbalekake tradisi menang lawas saka Owls.

“Kita uga pengin ngembangake pemain enom amarga dheweke minangka masa depan klub. Iki mung bisa ditindakake kanthi kerja keras lan tekad. Kita butuh keberanian kanggo tim U21 kanggo menang liga lan nggawe jeneng kanggo awake dhewe, “ujare Howell.

Ketua Klub Rugby Boksburg, Rinus van der Linden, ujar manawa dheweke seneng mimpin klub sing duwe pemain lan pelatih rugby paling apik.

“Aku pengin nggawa owah-owahan menyang klub supaya bisa apik ing jaman rugby modern. Kita bakal ngrayakake 120 taun eksistensi taun ngarep lan kita kudu ngetrapake jaman modern saka dolanan rugby yen kita pengin ngluwihi tonggak sejarah iki.

“Boksburg Rugby Club bakal tetep dadi aset komunitas lan kita ngarepake komunitas kanggo ndhukung kita kabeh. Saiki kita ora entuk akeh dhukungan saka dewan babagan nglindhungi lan njaga fasilitas rugby.

“Kabel lampu pitch A lan B dicolong ing taun 2019 lan masalah kasebut durung dirampungake. Aku njaluk karo metro kanggo ndandani masalah kita supaya kita bisa duwe musim rugby apik taun ngarep.

“Aku bakal dadi wong pertama sing mbukak umum lan matur nuwun marang metro ing kabeh platform media yen bisa ngatasi masalah kita. Aku ngerti yen aku uga ngomong kanggo klub olahraga liyane, yaiku klub bal-balan lan kriket Boksburg.

Klub Rugby Boksburg uga mbutuhake sponsor sadurunge liga diwiwiti. Calon sponsor bisa hubungi Rinus van der Linden ing 082 331 2143.

Uga Waca: Boksburg Rugby Club ngresiki sukses

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *