Pembayaran Dokter Medicare Ngilangi Telpon menyang Kongres kanggo Bantuan

Aturan pembayaran Medicare lan pemotongan reimbursement sing ditundha ing taun ngarep nyebabake rasa ora nyaman ing antarane dokter lan panyedhiya liyane sing ujar manawa pengurangan sing dijadwalake ora nambah biaya tenaga kerja lan inflasi.

Dheweke njaluk bantuan menyang Kongres. Lan anggota parlemen saka loro partai katon ndhukung.

Sawijining dina sawise Pusat Layanan Medicare & Medicaid ngrampungake aturan sing ngetrapake potongan meh 4.5% ing papan kanggo panyedhiya taun ngarep, 46 senator nimbali pimpinan partai kamar “kanggo kerja bareng anggota kanthi basis bipartisan kanggo ngatasi pembayaran sing bakal ditindakake iki. ngethok,” utawa risiko “nyuda tingkat staf lan penutupan kantor, mbebayani akses pasien menyang perawatan.”

Lan ing House, HR 8800, ngenalaken Reps. Kanca Bera (D-Calif.) lan Larry Bucshon (R-Ind.), uga bakal mungkasi pemotongan saka efek ing Jan. 1, 2023.

Ing dina Rebo, College of American Pathologists njaluk Kongres kanggo nyakup tagihan kasebut ing paket belanja omnibus akhir taun. Undhang-undhang kasebut “teka ing wektu margine tipis banget amarga tekanan inflasi nambah biaya ing kabeh sektor ekonomi, kalebu praktik perawatan kesehatan lan dokter,” ujare pernyataan klompok kasebut.

Telpon kasebut resonating karo Kongres, ing ngendi “cukup dhukungan ing loro-lorone lorong kanggo mblokir” potongan 4.5%, ujare Duane Wright, analis riset senior ing Bloomberg Intelligence. Saliyane inflasi medis sakabèhé, Wright ujar manawa para dokter uga ngalami resumption tanggal 1 Juli saka potongan sekuestrasi Medicare 2%, sing wis dibuwang amarga darurat kesehatan masarakat. Pemotongan kasebut wiwitane dibutuhake dening Undhang-undhang Kontrol Anggaran 2011.

Menenangkan ‘Angin Kepala Pembayaran’

“Dadi, ana cukup arep ing, ing syarat-syarat headwinds pembayaran, sing Congress ora bakal nglilani headwind pembayaran liyane teka menyang muter,” Wright ngandika.

Sing uga kok Congress kamungkinan kanggo waive kapisah 4%, utawa $36 milyar, “mbayar-as-sampeyan-go” Cut sequester ing mbuwang Medicare dibutuhake miturut Amérika Rescue Plan undhang, Wright ngandika.

“Iki 4% ing kabeh papan. Sing ora mung dokter. Iki rumah sakit lan liya-liyane. Dadi, kita kudu mandheg, “ujare Christian Shalgian, direktur divisi advokasi lan kabijakan kesehatan ing American College of Surgeons. Pemotongan jadwal ragad lan potongan mbayar bakal digabungake kanggo potongan 8.5% ing pembayaran Medicare, sing bakal ngrusak panyedhiya, ujare Shalgian.

Nanging Wright ngarepake basa kanggo mblokir potongan gaji lan potongan jadwal ragad Medicare 4.5% bakal ditrapake ing paket belanja akhir taun sing dikembangake dening Kongres.

Extend Bonus?

Patang puluh papat anggota House bipartisan uga pengin paket mbuwang ngluwihi bonus 5% kadaluwarsa kanggo panyedhiya sing melu model pembayaran alternatif sing luwih maju ing Program Pembayaran Kualitas Medicare.

“Khusus, kita njaluk supaya Kongres nyakup Bagean 4 saka Nilai ing Undhang-undhang Perawatan Kesehatan (HR 4587) ing paket legislatif akhir taun,” ujare anggota parlemen ing surat anyar kanggo pimpinan House. Iki “bakal ngluwihi pembayaran insentif APM 5% lan ngidini CMS nyetel ambang kualifikasi kanggo tingkat sing bisa ditindakake ing taun-taun sing bakal teka.”

Anggota omah nggawe banding kanggo ngluwihi bonus 5% sedina sawise dijaluk dening koalisi organisasi perawatan kesehatan anyar, Alliance for Value-Based Patient Care. Aliansi kasebut kalebu American Medical Association, American Medical Group Association, American’s Physician Groups, Health Care Transformation Task Force, National Association of ACOs, lan Premier Inc.

Bonus mbantu panyedhiya mbayar koordinator perawatan, analytics data, sistem pangukuran kualitas lan alat liyane sing dibutuhake kanggo melu model pembayaran Medicare. Akeh udakara 300.000 dokter sing ngandelake bonus kasebut bisa mundur saka model pembayaran perawatan adhedhasar nilai CMS yen insentif diidini entek, ujare klompok kasebut.

Ngarep Kesehatan Cut

Agensi kesehatan omah uga kaget saka aturan pungkasan Medicare anyar (RIN 0938–AU77) sing nambah pembayaran mung 0.7%, utawa $125 yuta taun ngarep, sawise administrasi Biden ngrampungake potongan permanen luwih saka 3.9%, utawa $635 yuta, ing asumsi yen agensi ngowahi aktivitas tagihan lan kode kanggo ngoptimalake pembayaran maneh ing taun-taun sadurunge. Aturan final CMS nuduhake agensi kasebut uga bakal miwiti upaya ing 2024 kanggo mbalekake $ 2.1 milyar ing overpayments sing katon wiwit taun 2020 lan 2021.

Nalika syarat netralitas anggaran federal nyebabake potongan pembayaran sing dijadwalake, Asosiasi Nasional kanggo Perawatan Omah & Hospice ujar manawa CMS nggunakake metodologi sing cacat kanggo ngitung tarif pembayaran.

“Kita ora setuju karo metodologi netralitas anggaran sing digunakake CMS kanggo nggayuh penyesuaian tarif. Ora ana cara sing cocog karo logika utawa hukum Medicare babagan netralitas anggaran, “ujare pernyataan saka William A. Dombi, presiden Asosiasi Nasional kanggo Perawatan & Hospice.

“Raine kaya dipukul. Iki pancene kaya sing dirasakake, “ujare Jennifer Sheets, presiden lan CEO Interim HealthCare, salah sawijining organisasi kesehatan omah paling gedhe ing negara kanthi luwih saka 330 lokasi ing 42 negara.

Interim nyedhiyakake 25 yuta jam perawatan omah kanggo 200.000 wong saben taun ing AS. Nanging pemotongan gaji sing ditundha bakal nyebabake nyuda akses kanggo perawatan, utamane kanggo pedunung deso sing kurang dilayani, ujare Sheets.

“Amarga yen aku bisa tuku tiket bis lan bisa nambani 100 pasien,” ing wilayah kutha “lawan perjalanan siji-jam setengah jam kanggo perawat, mbayar bensin, lan mbayar wektu kaca ngarep,” kanggo nggayuh. patients deso, “sing ngendi aku arep kanggo njupuk sing pancasan,”Said Sheets.

“Saiki kita pindhah menyang Kongres kanggo mbenerake apa sing wis ditindakake CMS lan nyegah cilaka sing bakal ditindakake kanggo 3.2 yuta pasien kesehatan ing omah sing rawan banget sing gumantung marang keuntungan Medicare sing penting iki saben taun,” ujare Dombi.

The Preserving Access to Home Health Act of 2022, (HR 8581) lan undang-undang pendamping Senat, (S. 4605), duwe dukungan bipartisan. Langkah kasebut bakal nundha pemotongan pembayaran 2023 lan upaya pemulihan $ 2 milyar kanggo ngidini luwih akeh negosiasi antarane CMS lan operator kesehatan omah.

“Sanajan kanthi potongan tarif sing winates, kanthi biaya sing mundhak akeh kanggo staf, transportasi, lan liya-liyane, lembaga kesehatan omah ing saindenging negara ora bisa nahan pengaruh pemotongan tarif,” ujare Dombi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *