Pemotongan kerja manajemen menengah nambah rasa wedi babagan ‘resesi kerah putih’ AS

Gelombang pemberhentian ing manajemen tengah nyebabake rasa wedi yen AS bakal nyedhaki “resesi kerah putih”, miturut para ahli ekonomi lan perekrut.

Ing kemerosotan sadurunge, karyawan kerah biru kalebu buruh konstruksi lan sopir truk cenderung dadi sing pertama kelangan kerja, nanging wektu iki perusahaan-perusahaan Amerika wis fokus nyuda jumlah kepala ing manajer tengah sing kerja ing kantor.

Ing sawetara minggu kepungkur, sawetara perusahaan kalebu Walmart, Ford, Gap, Zillow lan Stanley Black & Decker wis ngumumake rencana ngilangi kerja ing kantor pusat.

William Lee, ahli ekonomi ing Institut Milken, nyaranake manawa perusahaan saiki bisa duwe luwih akeh wong ing peran manajer tengah tinimbang sing dibutuhake utawa bisa ditindakake sawise cepet-cepet nyewa bakat profesional sabisa nalika ekonomi mundur saka pandemi Covid-19.

Ing rong sasi kepungkur, perusahaan rekrutmen Challenger, Grey & Christmas, sing duwe spesialisasi kanggo mbantu manajer tingkat menengah sing wis dipecat golek kerja, wis nyathet kenaikan posisi kerja sing wis rampung.

“Gaji sing gedhe-gedhe kasebut narik kawigaten wong nalika kudu nggawe keputusan sing nggegirisi babagan sapa sing kudu ditinggal,” ujare Andy Challenger, wakil presiden senior.

Sanajan PHK wis meh rekor luwih saka setahun, sawetara ekonom curiga yen pemotongan proyek sing diamati Challenger minangka tandha pisanan “resesi kerah putih” ing ngendi para pekerja kantor peringkat pertengahan ngilangi pakaryan kanthi tarif sing luwih dhuwur tinimbang mitra. kerja ing manufaktur, layanan lan transportasi.

“Wong-wong ngomong iki bakal mengaruhi buruh kerah putih luwih akeh tinimbang resesi kepungkur amarga didorong dening kenaikan suku bunga lan penurunan rega saham,” ujare Julia Pollak, pangareping ekonomi ing situs kerja ZipRecruiter.

Dheweke nambahake: “Amarga ing pirang-pirang industri kerah biru isih ana kekurangan tenaga kerja, akeh industri sing ora bakal bisa ngilangi tenaga kerja amarga wis kekurangan tenaga kerja.”

Luwih saka setengah kepala eksekutif AS ujar manawa nimbang pengurangan tenaga kerja sajrone nem wulan sabanjure minangka persiapan kanggo resesi potensial, miturut laporan KPMG.

“Aku ora bakal kaget yen buruh kerah putih dadi sing pertama dibebasake ing skenario resesi,” ujare Dave Gilbertson, wakil presiden ing pembuat piranti lunak HR UKG.

“Yen dideleng wis ana PHK, pancen durung tekan pasar kerah biru. Iki amarga ana kekurangan tenaga kerja sing abot ing peran kerah biru iki.

Kangge, perusahaan ing Silicon Valley lan ing Wall Street sing makaryakke akeh wong ing peran profesional wis kesusu kanggo ngleksanakake redundansi. Netflix wis ngilangi meh 500 karyawan ing taun iki, paling anyar 30 anggota tim animasi ing wulan September. Snap nyuda 20 persen stafe, udakara 1,300 karyawan, ing wulan Agustus.

Elon Musk ngilangi ewu karyawan Twitter ing dina Jumuah sawise nutup tuku perusahaan media sosial kasebut. Sadurunge ngethok malah diwiwiti, Musk ujar manawa dheweke ngrancang ngarahake manajemen tengah. “Katon ana 10 wong sing ‘ngatur’ kanggo saben wong sing ngodhe,” tulis “Chief Twit” ing platform kasebut.

Meta uga ngrancang PHK gedhe-gedhe pisanan, The Wall Street Journal kacarita ana.

Denis Coleman, kepala keuangan Goldman Sachs, ngandika ing Juli sing bank bakal “mbokmenawa [be] mulihake review kinerja taunan saka basis karyawan ing pungkasan taun”, sawise nundha skema kasebut sadurunge pandemi.

Ana uga potongan sing nyebar kanggo makelar, makelar hipotek lan penilai wiwit mundhake tingkat bunga ing wulan Maret nyebabake penjualan omah saya mudhun.

Kosok baline, pemotongan kerja kanggo buruh kerah biru lan liya-liyane sing entuk gaji luwih murah, kaya sing kerja ing luang lan perhotelan, wis kurang diucapake.

Staf upah murah ing toko, restoran lan hotel sing pertama kelangan kerja sawise krisis Covid dumadi ing Maret 2020. Nanging saiki iki wong sing kekurangan pasokan.

Sektor luang lan perhotelan makaryakke 1.1 yuta tenaga kerja luwih sithik dibandhingake karo level ing Februari 2020.

Akeh pangareping eksekutif wis nimbang thinning metu rangking manajemen malah sadurunge terus-terusan inflasi mundhakaken wedi resesi lan di-push kanggo ngurangi biaya.

Stereotip para birokrat sing ora bisa mbantu menehi inspirasi marang mitra senior McKinsey, Bill Schaninger, sing diarani “serangan 30 taun” ing manajer tengah. Pandemi kasebut nyepetake kanthi nuduhake manawa pimpinan senior bisa kanthi cepet nggawe owah-owahan strategis lan operasional tanpa dhukungan saka tim sing luwih amba, ujare.

Gilbertson ing UKG ujar: “Ana bagean penting saka populasi sing kudu nundha impen Amerika amarga ora bisa nemokake peran sing dikarepake.”

Nanging sanajan peran manajerial anyar wis garing, Gilbertson ngarepake para majikan bakal terus nyewa peran kerah biru. Kelas laptop sing diarani bisa nemokake proyek kasebut luwih nyenengake tinimbang sadurunge pandemi, ujare, amarga wis nyathet wutah upah sing kuat sajrone rong taun kepungkur.

“Minangka ekonomi, kudu ana akeh proyek sing kasedhiya,” ujare Gilbertson. “Dheweke bisa uga dudu jinis pakaryan sing dikarepake para pekerja.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *