Pendiri SnapIT mbangun misi perusahaan teknologi ing luar negeri nalika ngembangake kolam renang bakat ing Kansas

Ejuragan ing ndonya kudu akses kanggo bakat tech minangka dikarepake kanggo trampil buruh IT mundhak, ngandika Neelima Parasker, kang lagi nyimak dheweke Overland Park basis tenan nyerat kode kritis kanggo solusi.

“Apa sing diwenehake iku unik amarga kita ngasilake bakat teknologi paling cepet liwat kredensial mikro,” ujare Parasker, pangadeg lan CEO saka Solusi Snap IT. “Supaya bisa nyukupi panjaluk industri, akeh negara sing kepengin ngembangake bakate kanthi cepet; lan padha kaya carane [our company] kanggo macem-macem wong.”

Klik kene kanggo mriksa metu SnapIT Solutions.

Diadegake ing 2015, SnapIT Solutions fokus ing pangembangan produk minimal lan pangembangan tenaga kerja kanggo programer lan kemampuan khusus liyane. Program pangembangan tenaga kerja SnapIT nyedhiyakake pendhidhikan, sumber daya lan pelatihan kanggo populasi sing kurang diwakili, uga mbantu dheweke nyambungake karo calon majikan. SnapIT akreditasi ing 10 negara ing AS

Ekspansi global wis ana ing pikirane Parasker sajrone sawetara taun kepungkur, dheweke nuduhake, nanging rencana kasebut cepet banget nalika Departemen Perdagangan AS nyedhaki dheweke ing musim gugur 2022 kanggo melu misi perdagangan internasional.

“Aku iki hubungi dening tim Washington DC, lan padha ngandika wis katon ing profil lan panginten aku bakal calon gedhe kanggo misi perdagangan,”Parasker ngelingi. “Aku uga dikandhani manawa iki minangka Misi Perdagangan Wanita pertama ing Tech Trade lan kita bakal lelungan karo Menteri Perdagangan Perdagangan Internasional, Marisa Lago. … Dadi aku nglamar lan duwe 25 wong wawancara karo aku. Aku bungah banget weruh aku ditampa.”

Wanita ing Misi Perdagangan Teknologi – diatur dening Layanan Komersial AS (lengen promosi perdagangan saka Administrasi Perdagangan Internasional Departemen Perdagangan AS) – minangka misi seminggu ing awal November sing ditindakake ing Prancis, Walanda lan Portugal.

Misi Perdagangan minangka pengalaman sing ora bakal dilalekake dening Parasker, ujare, nggambarake sambungan sing ditindakake nalika ing luar negeri.

“Aku yakin ana 15 perusahaan sing dipimpin wanita ing Misi Perdagangan iki, lan saben perusahaan kita dipasarake ing telung negara kasebut dening Kedutaan Besar AS,” ujare Parasker. “Dheweke nelpon kontak pribadi lan nerangake kenapa perusahaan kita bakal dadi pertandhingan sing apik. Kanthi awake dhewe, paling ora nem wulan bisa njaluk janjian karo kontak kasebut – dene kita bisa rapat siji-siji karo akeh klien potensial. Iki minangka mupangat sing luar biasa saka perjalanan iki.

Neelima Parasker, Solusi SnapIT, ing misi Wanita ing Perdagangan

Marisa Lago, ing sekretaris Perdagangan Internasional, lan Neelima Parasker, Solusi SnapIT

Duta Besar AS ing Prancis, Walanda lan Portugal uga ngundang para peserta Misi Perdagangan menyang rapat-rapat ing omahe, ing ngendi rata-rata 100 kontak teka kanggo nyambung karo bisnis sing dipimpin wanita, tambah Parasker.

“Jumlah cahya lan dhukungan sing ditampa ora bisa diukur,” ujare. “Lan iku ngluwihi trip. Saiki aku lagi ngobrol karo kedutaan Portugal kanggo nyilem rincian langkah sabanjure ing kana.

Wektu perjalanan kasebut disinkronake karo SnapIT wiwit ngamanake pasien internasional, Parasker nggodha.

“Nalika aku lunga menyang model bisnis pasien SnapIT udakara rong taun kepungkur, aku duwe kesempatan kanggo nindakake aplikasi paten ing saindenging jagad,” dheweke nerangake. “Aku milih mayoritas bawana lan negara sing bakal ditindakake, lan saiki kita entuk sawetara negara sing nyetujoni paten kita. … Aku bungah aku nindakake sing rong taun kepungkur — iku hit gedhe ing budget, nanging mbuktekaken worth iku nalika kita tuwuh global.”

Nambah teknologi ing deso Kansas

Kanthi SnapIT disetel kanggo tuwuh ngluwihi AS, Parasker mesthekake yen dheweke bakal terus ndhukung sumber daya teknologi lan proyek kanthi bayaran dhuwur ing negara asal perusahaan, Kansas.

“Aku pancen darmabakti kanggo nyedhiyakake sumber daya IT sabisa-bisa ing saindhenging negara bagian Kansas,” ujare Parasker, sing lenggah ing Dewan Negara KANSASWORKS kanggo Kansas Gov. Laura Kelly. “Ing endi wae kita ora bisa nyewa saben siswa SnapIT sing dilatih, mula kita pengin perusahaan ing kana mriksa magang sing wis kadhaptar.”

hiring strategis

Bebarengan karo negara SnapIT kang akeh, ngarsane nasional lan internasional, Parasker ngakoni pentinge mbangun tim trampil liwat hiring strategis. Nehemiah Clark minangka duta merek kanggo SnapIT sing nggunakake media sosial lan platform TV kasunyatan kanggo promosi misi Solusi SnapIT.

Klik kene kanggo maca profil ing Nehemiah Clark.

Ing magang sing wis kadhaptar, SnapIT nglatih siswa ing macem-macem program teknologi, banjur para siswa kasebut nerusake magang karo perusahaan mitra, Parasker nerangake.

“Kita wis nggawe sawetara kemitraan karo perusahaan gedhe, dadi ana sawetara kabar sing menarik metu ing taun iki,” ujare. “Lan kita mesthi golek luwih akeh perusahaan kanggo njupuk siswa.”

Rintangan liyane sing dikarepake tim SnapIT kanggo diatasi ing 2023 yaiku ide manawa teknologi mung kanggo wong enom lan rumit banget kanggo sinau, ujare Parasker, nyathet manawa mayoritas pakaryan IT ora mbutuhake gelar patang taun.

“Aku pengin nelpon wong-wong sing mikir, ‘Aku pengin njaluk menyang teknologi, nanging iku banget cumbersome?'” Parasker ngandika. “Kita duwe mahasiswa sing umure 50 taun sing diowahi dadi teknologi ing karire, lan dheweke ngirim. Ora mung dheweke coding, nanging uga nggawa kepribadian kepemimpinan menyang perusahaan.

Klik kene kanggo maca babagan kantor SnapIT Solutions ing Wichita, Kansas.

Udakara 99 persen siswa SnapIT bisa nampa kredensial tanpa biaya, ujare Parasker – nyathet yen target siswa sing layak kanggo hibah tenaga kerja.

“Magang kita dibayar, dadi iki cara sing apik kanggo wong ngerti yen teknologi minangka pilihan sing apik kanggo dheweke,” ujare Parasker. “Kita uga nggawa luwih akeh wanita, minoritas lan wong cacat menyang lapangan. … Tech minangka masa depan paling akeh proyek, lan kita pengin melu akeh wong sing bisa.

RELATED: Kepiye bintang TV kasunyatan iki nggunakake platform kanggo mbantu para siswa teknologi miwiti karir sing ngganti urip tanpa utang sing abot

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *