pengalaman customer: Carane nggunakake platform kurang lan ora kode nambah pengalaman customer kanggo bisnis

Miturut laporan Bain & Company sing anyar, bisnis sing kasil nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik banget ngalami pertumbuhan revenue 4-8% ing ndhuwur rata-rata pasar. Gartner uga nyatakake yen “pengalaman konsumen minangka pertempuran iklan anyar” lan perusahaan kudu nyiapake nggawe pengalaman pelanggan sing apik supaya bisa urip ing pasar sing kompetitif saiki. Teknologi warisan lan ketegangan sumber daya, tenaga kerja, lan pelatihan sing terus-terusan nahan akeh perusahaan.

Kanthi bantuan platform sing murah lan tanpa kode, bisnis bisa ngluwihi pirang-pirang bottlenecks transformasi digital lan nambah pengalaman pelanggan. Sanajan pangembangan kurang lan ora ana kode wis dadi topik panas sajrone pirang-pirang taun, panggunaan lan aplikasi saya tambah akeh sawise pandemi. Kanthi pangembangane, perusahaan bisa kanthi langsung lan cepet nggawe asil sing cocog sing nambah pengalaman konsumen.

Kepiye cara kerjane kurang lan ora ana kode?

Teknologi kanggo nggawe sedheng lan ora ana kode ana hubungane banget lan asring dibahas saka sudut sing padha. Nanging, penting kanggo mbedakake antarane rong filosofi pangembangan kasebut. Kanthi streamlining lan nyepetake coding, platform low-code, sing mbutuhake sawetara coding, ngarahake nguatake pangembang ahli. Kayata sistem kode sing paling kondhang yaiku penawaran PaaS (Platform-as-a-Service) Microsoft, Power Platform.

Kosok baline, platform tanpa kode ngidini profesional bisnis nggawe aplikasi tanpa ngasilake baris kode siji. Produk AgreYa sing dipuji, QuickApps lan BeatBlip minangka conto platform tanpa kode. Ana divisi sing katon ing antarane insinyur piranti lunak lan wong liya wiwit taun 1960-an lan 1970-an nalika piranti lunak isih cilik.

Sistem iki dikembangake amarga kabutuhan amarga sinau lan nguwasani pemrograman piranti lunak biyen angel banget lan butuh wektu. Nanging, platform sing sithik lan tanpa kode wis ngrevolusi pangembangan aplikasi lan menehi kekuwatan kanggo kabeh wong kanggo nyumbang lan malah ngrancang aplikasi kanggo ngowahi pengalaman konsumen lan karyawan, saka profesional bisnis nganti eksekutif tingkat C.

Kepiye carane pangembangan aplikasi diowahi

Kira-kira 65% aplikasi bakal digawe nggunakake platform kurang utawa ora ana Kode ing taun 2024, lan 66% organisasi gedhe bakal nggunakake paling ora papat platform kasebut, prediksi Gartner. Ing urat sing padha, Forrester prakiraan pasar $ 21,2 milyar kanggo platform teknologi sing kurang utawa tanpa kode ing 2022. Platform sing kurang lan tanpa kode mbisakake pangembangan aplikasi bisnis nggunakake antarmuka seret lan selehake, kode cekak utawa blok sing wis dibangun, lan kabutuhan suda kanggo coding intensif. Wektu lan dhuwit sing dibutuhake kanggo ngrancang aplikasi dikurangi sacara signifikan. Salajengipun, kanthi bantuan platform kasebut, bisnis bisa nambah lan nggawe pengalaman klien sing luwih apik. Kajaba iku, kanthi promosi kesetiaan pelanggan lan ngasilake timbal, pengalaman pelanggan sing positif ora bisa diendhani kanggo sukses merek lan mbantu organisasi entuk target marketing tartamtu.

Ngapikake pengalaman pelanggan

Inject prigel lan kacepetan

Kanthi nggunakake platform sing sithik lan tanpa kode, bisnis bisa nambah kacepetan pangembangan aplikasi lan kegiatan otomatisasi proses. Platform kasebut mbantu para pangembang nggawe lan ngeculake aplikasi sing ngadhepi pelanggan nganti 80% luwih cepet. Pendekatan sing khas bisa njupuk sangang nganti rolas sasi kanggo ngotomatisasi aktivitas bisnis dhasar, nanging kanthi pendekatan sing kurang lan tanpa kode, bisa ditindakake mung sawetara minggu. Kanthi teknologi kasebut, bisnis bisa ngembangake aplikasi praktis kanthi cepet kanggo nangani keluhan pelanggan. Perusahaan bisa dilengkapi paling apik lan luwih reaktif kanggo kabutuhan klien amarga platform sing kurang lan tanpa kode.

Empowers buruh nalika ngurangi biaya

Platform sing kurang lan tanpa kode mbantu perusahaan kanggo ngoptimalake potensial tenaga kerja. Platform kasebut nyelarasake lan nggampangake para pangembang kanggo nggawe aplikasi, supaya staf bisa nggawe inovasi luwih cepet lan ngatasi masalah kanthi luwih efisien. Karyawan mbangun aplikasi tanpa ngenteni sasi kanggo bantuan saka departemen IT utawa pangembang- organisasi duwe opsi ora kaetung thanks kanggo kurang lan ora kode. Platform kasebut ngidini nggawe barang anyar dening pangguna daya utawa pangembang amatir.

Kajaba iku, platform sing murah lan tanpa kode ngedhunake biaya kepemilikan aplikasi nganti 80 poin persentase kanthi ngidini pelanggan perusahaan nggawe inovasi lan nggawe aplikasi kanggo ngotomatisasi operasi bisnis. Organisasi bisa nambah pengalaman pelanggan kanthi drastis tanpa nggawe investasi sing larang.

Pengalaman digital sing luwih apik diwenehake

Pelanggan saiki ngarepake interaksi digital sing luwih individual, fleksibel, lan cepet saka perusahaan sing padha nindakake bisnis. Kemampuan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ora dadi kauntungan kompetitif. Ing ekonomi kompetitif saiki, perusahaan sing ngluwihi syarat kasebut. Pelanggan saiki bisa dadi frustasi amarga wektu ngenteni suwe, tingkat resolusi pisanan sing ora apik, lan karyawan sing ora duwe kawruh sing dibutuhake. Platform sing sithik lan tanpa kode menehi bisnis ketangkasan lan responsif kanggo mbangun aplikasi sing cepet nggabungake data lan wawasan kanggo nambah pengalaman pelanggan. Platform kasebut nyedhiyakake dhukungan pelanggan sing luwih apik kanthi menehi agen akses menyang sumber daya kaya nganyari wektu nyata, pangiriman luwih cepet, keterlibatan sing luwih apik, lan umpan balik pangguna sing fokus.

Nyimpen dhuwit ngasilake dhuwit

Kanthi platform tanpa kode, nyuda biaya ora ateges nglereni sudhut. Ora ana kode ngidini pangguna bisnis ngasilake aplikasi sing gampang, mbebasake para ahli IT kanggo fokus ing masalah sing luwih kritis. Sampeyan bisa ngirit dhuwit kanthi nyuda ketergantungan sampeyan marang insinyur piranti lunak lan spesialis IT, lan sampeyan uga bakal mbebasake sumber daya penting kanggo nggawe fitur anyar lan nambah pengalaman pelanggan.

Kustomisasi menyang tee

Saiki, konsumen ngupayakake pengalaman tinimbang barang lan layanan. Lan tingkat personalisasi digital sing bisa diwenehake marang pelanggan bakal nemtokake perasaane babagan perusahaan sampeyan. Kanggo entuk keunggulan kompetitif, bisnis kudu nyambungake wawasan pelanggan kanthi cepet karo pengalaman digital. Nggunakake platform tanpa kode, sampeyan bisa nggawe aplikasi kanthi cepet sing nggabungake data konsumen lan wawasan menyang perjalanan pelanggan. Platform tanpa kode nyedhiyakake kontrol lengkap babagan perjalanan pangguna klien kanthi ngidini sampeyan nggunakake analytics minangka alat pertimbangan kanggo kabeh saka upgrade wektu nyata nganti iklan pangguna sing ditarget.

Nggawe budaya sing didorong dening inovasi

Organisasi kudu terus berinovasi ing kabeh operasi bisnis kanggo njaga daya saing ing lingkungan ekonomi lan bisnis sing ganti. Organisasi bisa nyoba strategi alternatif amarga platform murah lan tanpa kode amarga ora mbutuhake wektu utawa dhuwit. Platform kasebut menehi inspirasi kanggo profesional bisnis kanggo ngembangake, nguji, lan nyaring konsep aplikasi sing inovatif kanggo nambah pengalaman konsumen. Salajengipun, platform pangembangan pangguna-loropaken iki mbisakake bisnis kanggo nyediakake layanan mutakhir lan tetep ndhisiki panjalukan pelanggan terus-terusan.

Pelanggan saiki cenderung nyedhaki perusahaan sing bisa nanggapi kabutuhan kanthi paling cepet. Platform sing kurang lan ora ana kode digawe kanggo nampung paradigma pengalaman konsumen iki. Platform kasebut ngidini bisnis kanthi cepet, aman, lan gampang ngowahi aplikasi sing saiki lan nyedhiyakake pengalaman klien sing canggih. Platform sing murah lan ora ana kode mbantu perusahaan kanggo nyepetake lan ningkatake interaksi digital pelanggan karo merek. Mbangun basis pelanggan sing solid lan nggawe kahanan kanggo nambah dodolan lan ekspansi bisnis mbutuhake kabeh faktor kasebut ana.

Kesimpulan

Liwat tata letak UI/UX sing disesuaikan, desain sing siap digunakake, lan konektivitas sing gampang karo sistem pihak katelu, solusi tanpa kode kaya Quixy mbantu bisnis ningkatake perjalanan pangguna konsumen. Saiki iki wektu kanggo menang liwat pelanggan, lan ora kode solusi!

(Penulis yaiku Pendiri & CEO, Twixor)

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *