Pengganti proyek: Ayo ngobrol babagan katrampilan sing bisa ditransfer ing STEM

2022 minangka taun sing angel kanggo teknologi. Ing tengah-tengah lonjakan ing PHK Big Tech, perusahaan bakal ngupayakake luwih akeh kanthi bakat sing kurang nalika isih menehi nilai liwat produk lan layanan.

Kontributor individu ora bisa nyegah majikane ngganti prioritas utawa ngilangi tim. Nanging dheweke bisa ngarahake supaya awake dhewe penting kanthi ngasah katrampilan, utawa ngembangake sing anyar – sing uga bakal entuk manfaat yen dheweke golek peran anyar.

Katrampilan sing bisa ditransfer yaiku industri utawa peran agnostik. Katrampilan kasebut digeneralisasi minangka carane efektif sampeyan bisa ngatasi masalah, komunikasi utawa pengaruhe wong ing sekitar sampeyan. Sadurunge kita nerangake sawetara katrampilan sing bisa ditransfer paling dhuwur ing STEM ing taun 2023, aku pengin nggawe siji perkara sing jelas: Kita kabeh duwe katrampilan sing bisa ditransfer. Iki minangka katrampilan sing digunakake kanggo navigasi liwat urip.

Sawetara katrampilan sing bisa ditransfer paling dhuwur sing digoleki perusahaan:

1. Pikiran kritis

Yen sampeyan bisa takon babagan proses sing isih ana lan ngenali sampah potensial ing proses kasebut (biaya utawa wektu) nalika nyedhiyakake solusi sing luwih efisien, sampeyan duwe tingkat pemikiran kritis tartamtu. Ing peran STEM, pamikiran kritis minangka roti lan mentega kanggo meh kabeh proyek teknologi lan data.

Tip Pro: Nalika mbangun resume utawa wawancara kanggo peran, priksa manawa nggunakake cara STAR – kahanan, tugas, tumindak lan asil – kanggo lay out carane lan apa sampeyan nggawe proses tartamtu luwih efisien ing peran sadurungé.

Tuladha: Sampeyan minangka manajer gudang sing ndeleng wektu siklus produk tartamtu sing mlebu lan metu saka gudang. Ing saben dina, sampeyan nemtokake cara kanggo ngirit limang menit saben produk saben wong kanthi ngilangi bagean tartamtu saka proses kasebut.

Sanajan conto iki ora ana hubungane karo coding utawa nggawe dashboard Tableau, sampeyan isih nuduhake katrampilan mikir kritis sing kuat bebarengan karo kemampuan kanggo mimpin tim utawa proses liwat owah-owahan.

2. Katrampilan komunikasi

Iku wis ngandika sadurunge, lan aku bakal ngomong maneh: skill komunikasi kuwat minangka terkenal minangka skills technical kuwat. Organisasi apa wae bisa digunakake kanthi efektif babagan kemampuan individu kanggo komunikasi lan ngrungokake saben liyane. Yen sampeyan bisa komunikasi liwat kahanan sing angel karo pelanggan utawa klien, sampeyan duwe sawetara tingkat katrampilan komunikasi sing kuwat.

Tip Pro: Wawancara minangka papan sing paling apik kanggo nuduhake katrampilan komunikasi lan ngrungokake. Manajer hiring nggoleki jawaban sing prasaja, jelas lan ringkes kanggo pitakonane. Mbantu njupuk sawetara menit kanggo mikir babagan carane sampeyan pengin pigura jawaban sadurunge njawab.

Iki minangka katrampilan sing angel dikuwasani, nanging kanthi latihan sing cukup lan nyelehake dhewe ing kahanan sing bisa dibangun bakal mbantu sampeyan. (Miturut pendapatku, server restoran duwe katrampilan komunikasi sing kuwat banget.)

3. Manajemen proyek

Manajemen proyek yaiku kemampuan sampeyan kanggo nyusun awak kerja lan entuk kabeh tenggat wektu kanthi tepat. Sampeyan ora perlu dadi manajer proyek utawa pimpinan supaya bisa entuk katrampilan iki. Organisasi nggoleki individu sing mandhiri ing pakaryane, nalika uga bisa nyukupi tenggat wektu lan pangarepan klien.

Tip Pro: Yen sampeyan ora duwe kesempatan kanggo ngatur proyek tartamtu, cara paling apik kanggo miwiti yaiku kanthi nindakake. Yen sampeyan kepengin dadi profesional data, entuk set data umum saka internet, analisa masalah data, lan gawe rekomendasi – kabeh ing wektu tartamtu sing bisa disetel dhewe. Dhiskusi babagan iki sajrone wawancara kanggo entuk poin bonus.

Ing jagad nyata, ana akeh faktor eksternal liyane nalika ngatur proyek. Sing bakal mbedakake sampeyan yaiku carane sampeyan ngatasi alangan kasebut nggunakake pengaruh sampeyan ing karya.

Ngenali katrampilan sing bisa ditransfer

Iki minangka sawetara saka akeh katrampilan sing bisa ditransfer sing sampeyan duweni saiki. Sawise sampeyan nglampahi sawetara wektu kanggo ngenali salah sawijining katrampilan sing sampeyan duweni vs. skills sing bisa gampang gained, sampeyan bakal duwe kuwat kasempatan kanggo nyewo minangka profesional data.

Cara paling apik kanggo ngenali katrampilan sing sampeyan duweni yaiku liwat refleksi diri. Tuladha:

  • jurnaling – Njupuk sawetara wektu kanggo mikir babagan karir lan urip pribadi nganti saiki. Nelusuri sawetara kabisan alami sing bisa ditampilake ing saben dina mbantu akeh kanggo ngenali katrampilan sing bisa ditransfer. Nalika sampeyan ngliwati dina, bukak aplikasi cathetan lan tandhani tembung kaya “ketahanan,” “integritas,” “penasaran”. Kebiasaan kasebut bakal mbantu sampeyan nemtokake sawetara katrampilan sing luwih gedhe lan luwih penting sing bisa uga sampeyan duwe.
  • Ngomong lan mirsani kanca-kanca — Kadhangkala, mbantu kanggo mirsani wong-wong ing saubengé. Contone, yen sampeyan kerja ing ruang layanan umum minangka penggalangan dana, deleng penggalangan dana liyane ing sekitar sampeyan lan kenali katrampilan sing digambarake. Apa dheweke duwe katrampilan komunikasi sing kuwat? Apa padha akal? Nggawe sheet cheat kanggo katrampilan sing ana ing peran sampeyan saiki bakal mbantu sampeyan nyepetake sampeyan.

Nalika integrasi antarane produk lan layanan saya tambah ing teknologi, ngenali lan nggunakake katrampilan sing bisa ditransfer uga dadi penting. Industri teknologi dadi luwih maneka warna babagan latar mburi akademik lan profesional. Ayo kita ngrayakake apa sing kita saben nggawa menyang lapangan!

-30-

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *