Pengin Nggawe Dhuwit ing Metaverse? Priksa Presale Crypto $0.025 Iki Saiki

Penafian: Bagian Dhiskusi Industri nampilake wawasan dening pemain industri crypto lan dudu bagean saka konten editorial Cryptonews.com.

Proyek presale anyar RobotEra saiki wis ngluwihi angka landmark $ 200,000 mung rong minggu amarga investor cepet-cepet tuku token TARO asli sanajan ana kekacauan ing pasar crypto sing luwih akeh. TARO duweni potensi munggah sing signifikan, utamane kanggo para investor sing pengin entuk bathi ing jagad kasunyatan virtual.

Apa RobotEra?

RobotEra minangka proyek GameFi sing nggabungake pirang-pirang konsep teknologi generasi sabanjure, saka token non-fungible (NFT) nganti staking lan malah metaverse.

Produk saka LBank Labs, RobotEra nggawa pemain menyang Taro, jagad maya ing ngendi dheweke bakal bisa mbangun maneh planet iki sawise dirusak ing acara cataclysmic. Kanthi jagad siap kanggo ambegan anyar, pemain bisa milih avatar robot lan tuku tanah kanggo mbangun maneh lingkungan.

Kanthi RobotEra, para pemain mlebu planet Taro lan mbangun maneh struktur wiwit saka omah nganti museum lan mall. Dheweke uga bisa tuku tanah lan properti, yaiku NFT. Token iki bakal bisa didol ing game yen pemain milih, sanajan tujuane tetep kanggo mbangun kabeh planet saka awal.

Bangunan sing dibangun bakal dadi aset sing bisa didol, dene plot metaverse bisa dimonetisasi kanthi cara sing beda-beda, saka adol papan ing iklan papan reklame nganti ngisi rega tiket lan liya-liyane. Pemain uga bisa ngumboro nggoleki lan melu acara nalika padha mbangun tanah ing donya maya iki.

RobotEra nyedhiyakake macem-macem alat bangunan khusus sing bisa digunakake para pemain. Pangguna bisa nambah adegan 3D dinamis, sesambungan karo pemain liyane, lan ngatur struktur sing dibangun nganggo ilustrasi lan soundtrack. Padha uga bisa muter lan entuk saka game tanpa kawruh coding.

Minangka game mundak akeh, ngedekke RobotEra kang pracaya bakal ana liyane kasus panggunaan lan avenues ngendi pemain bisa generate income liwat wektu. Metaverse mbukak kanggo kabeh, kanthi watesan minimal adhedhasar piranti lan lokasi.

NFT Lan Metaverse Solusi Generasi Sabanjure

Apa sing diwiwiti karo Bitcoin minangka gerakan wis wiwit dadi urutan finansial kabeh. Saiki, kabeh ekosistem wis berkembang kanggo nggedhekake ekonomi desentralisasi iki. NFT lan metaverse minangka loro sing nyenengake. Loro-lorone dadi misuwur sajrone momen DAS crypto 2021 lan terus berkembang sanajan ana tren mudhun pasar sing luwih amba.

Miturut Metaverse laporan pasarkasunyatan virtual lan lanskap kasunyatan sing ditambahake bakal bisa ndeleng tingkat pertumbuhan taunan gabungan (CAGR) 39.4% wiwit taun 2022 nganti 2030.

NFT uga duwe daya tarik sing kuat kanggo sawetara investor. Miturut laporan pasar dening Technavio, ekosistem koleksi digital samesthine bakal nggayuh nilai fenomenal $147 milyar ing patang taun sabanjure. Iki ngetutake lintasan pertumbuhan pasar sing diramalake 35.27% ing CAGR sajrone wektu kasebut.

Iki nuduhake potensial gedhe, lan layanan fokus RobotEra ing papan iki luwih nyenengake.

Ngelingi manawa sawetara perusahaan teknologi uga njelajah loro sub-sektor kasebut, RobotEra minangka permata crypto sing ora bakal dilewatake.

TARO – The Native Token

Dijenengi miturut planet metaverse, TARO minangka token asli kanggo RobotEra. Aset digital bubar dirilis kanggo presale lan wis ngunggahake luwih saka $204,500.

Kanthi game metaverse samesthine bakal muncul maneh nalika pasar dadi bullish, TARO minangka salah sawijining investor aset digital sing diarepake kanggo ndeleng mundhak rega.

Rega saka 1 TARO saiki yaiku $0.025. Nanging, amarga presale aset kasebut dipérang dadi sawetara tahapan, rega bakal mundhak luwih dhuwur.

Dolan maring RobotEra Presale Saiki

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *