Pengin wutah global? Gunakake sentuhan manungsa!

Zuzana Yalcin gabung karo Digital Signage Today kanggo ngrembug signage digital lan persimpangan karo marketing, teknologi lan nilai-nilai, nawakake tampilan sakabehe informed dening karya ing aplikasi signage global karo tenan sing spesialisasine ing software.

Diwenehake dening iStock.

Gambar diwenehake.

Iki minangka bagéan siji saka wawancara rong bagéan.

Zuzana Yalcin gabung karo Digital Signage Today kanggo ngrembug signage digital lan persimpangan karo marketing, teknologi lan nilai-nilai, menehi tampilan holistik. Perspektif iki dilaporake dening pakaryane ing easescreen, ing ngendi kurang saka setahun dedikasi lan pemahaman industri kasebut nyebabake dheweke promosi minangka kepala marketing.

Pimpin, rekrut njaba kothak

Salah sawijining pelajaran pisanan sing dituduhake Yalcin yaiku manawa perusahaan signage digital lan pemasaran sukses nalika mikir (lan merekrut) ing njaba kothak, nyatakake kenaikan signage digital sing diwiwiti minangka penulis tanpa latar mburi ing industri kasebut. Dheweke direkrut sebagian amarga dheweke nggawa perspektif wong njaba lan semangat anyar kanggo karya kasebut. (Iki ngelingake saran Stephen Dorsey babagan nyewa karyawan kanggo nambah bakat.)

Yalcin nuduhake piwulang sing apik babagan kepemimpinan (loro ing tandha lan umume) sing disinaoni saka pimpinane dhewe: dudu babagan dadi wong sing paling pinter ing kamar, nanging golek wong sing paling pinter kanggo dilebokake ing kamar.

“Dheweke nyewa wong sing bisa nindakake apa sing ora bisa ditindakake,” ujare Yalcin. “Dheweke bakal milih pangembang amarga luwih apik ing coding tinimbang dheweke. Nanging sing mbutuhake andhap asor.”

Mikir global: semangat lan janji sukses bahan bakar

Pawulangan inti liyane yaiku ndeleng signage digital minangka tapestry saka pirang-pirang benang, saben digawe saka vertikal. “Apa sing nggumunake babagan industri minangka wong pemasaran yaiku tandha digital minangka perkawinan antara IT lan marketing,” ujare Yalcin. “Sampeyan pancene kudu loro kanggo sukses.”

Nggabungake kawruh teknis kanggo nggawe lan ndhukung piranti lunak lan hardware sing apik, mesthine, nanging miturut Yalcin, sentuhan manungsa uga penting, bebarengan karo semangat asli, saka produk nganti pelanggan. “Aku rumangsa sampeyan kudu semangat babagan signage digital,” ujare. “Aku luwih nuduhake yen sampeyan ora ana ing industri liyane.”

Kanggo Yalcin, semangat kasebut amarga ngerti manawa papan tandha digital minangka bagean integral saka urip saben dinane saben wong, sing dadi sebab kenapa tandha digital minangka silo “layar tv ing tembok” ilang. “Tandha digital ana ing endi wae; iku sejatine minangka bagean saka urip saben dinane. Dadi, kabeh wis disambungake. Lan sing dakkarepake yaiku pengambilalihan gedhe amarga padha nuduhake apa wae sing bisa ditindakake kanthi instalasi signage sing wis ana. ” Yalcin nyebutake pengambilalihan Samsung layar Times Square, bebarengan karo kemitraan industri DOOH Jerman karo pamrentah kanggo tandha darurat lintas merek yen ana darurat nasional, strategi penting sing dipelajari sawise pandemi.

Kajaba iku, industri sinau babagan nilai signage lokal kanthi olahpesen sing ditargetake, relevan, apa iklan kreatif DOOH utawa tandha lan informasi acara lokal. Saindhenging pasar Eropa, operator signage digital nyadari nalika ngunci manawa signage ora digunakake ing pirang-pirang bangunan, kayata lobi perusahaan, saengga teknologi anyar lan interaktivitas seluler, kalebu nyurung konten menyang piranti seluler, dadi luwih penting, nanging conto liyane saka divisi lawas ing antarane. signage lan teknologi liyane rusak nalika metaverse berkembang.

Produk liyane saka pandemi lan akibat saka kunci: mundhake pesenan kamar lan pesenan meja minangka aplikasi signage penting (loro hardware lan piranti lunak) amarga bisnis nyuda ruang bata-lan-mortir (asring ngirit biaya sewa ing proses kasebut) lan nggabungake. ruang kerja sing dienggo bareng. Iki wis dadi populer amarga karya hibrida lan adoh dadi luwih umum lan konsolidasi perusahaan signage digital wis cepet.

“Sampeyan bisa bebarengan karo pasar umume bebarengan,” ujare. Lan iki ora mung diwatesi kanggo panggabungan sing dipublikasikake kaya Poppulo sing nyerep FourWinds. “Uga perusahaan ngomong liyane karo saben liyane. Pasar signage digital banget pecah lan lokal banget, regional banget, lan sing diganti, sing mesthi owah-owahan.”

Kanthi cara, iki perlu, kanthi ruang lingkup operator signage digital. “Contone, kita duwe rantai grosir gedhe sing diarani Kaufland sing umume beroperasi ing Jerman nanging uga Eropa wétan lan Eropa tengah,” ujare Yalcin. “Kita wis nyebarake luwih saka 9.000 lisensi saiki supaya proyek kasebut bisa ditindakake. Iku mung siji-sijine alesan kenapa bisa digunakake ing saindenging negara, ing pirang-pirang toko individu. Iku amarga solusi – kita mikir sacara global.”

Konten mbutuhake komunikasi lan ora dipikirake

Kita nyebataken crita sing dituduhake dening Stephen Dorsey babagan gulung signage gedhe sing wis dipasang layar canggih, nanging nalika diluncurake, ora ana konten sing bakal dipasang ing layar kasebut. Isi minangka afterthought wis masalah dikutip dening akeh ahli industri, lan Yalcin sijine iku mudhun kanggo komunikasi miskin, kang bisa sijine industri minangka kabèh ing cahya ala.

“Iki mesthi dadi masalah sing terus-terusan, sampeyan ngerti, mung wong sing ora ngobrol,” ujare Yalcin. “Contone, manajemen fasilitas duwe pangarep-arep yen marketing bakal njupuk alih (minangka) saluran signage digital, nanging ora ana sing ngomong karo wong marketing. Ora ana sing ngajari carane nggawe konten signage digital, utawa, ora ana sing ngatur sumber daya internal. kanggo mbebasake wong-wong mau kanggo karya, utawa, ora ana sing ngira yen dheweke pancene kudu nindakake.

“Dadi, ya, mesthi dadi masalah,” Yalcin terus. “Lan alesan kenapa dadi masalah gedhe amarga ninggalake reputasi sing ala kanggo kabeh wong. Amarga wong ora nyalahake proyek kasebut. Dheweke nyalahake tandha digital. lan ora ana sing ngerti carane nindakake.”

Ngomongake sawetara ahli sing wis diomongake, Yalcin nyaranake komunikasi sing jelas kanggo proyek lan industri kanthi wutuh.

Strategi inti liyane yaiku otomatisasi. “Gunakake otomatisasi sabisa, kaya narik konten saka media sosial, saka saluran sing wis ana, konten sing sampeyan duwe rutin ngasilake, sing wis ana pamirsa lan sampeyan ngerti kerjane karo pamirsa,” ujare Yalcin.

Nanging kepiye carane nggawe konten kasebut pancen narik kawigaten para pamirsa? Maneh, sentuhan manungsa minangka kunci. “Iku ing rincian cilik kaya lokalisasi, personalisasi, sing pancene ndadekake dheweke metu,” ujare Yalcin. “Iki ndadekake wong-wong mau (pemirsa) aran kaya ‘iku bener-bener prihatin karo aku minangka wong.’ Iku ora mung layar umum sing aku mlaku saben dina.”

Yalcin nyebutake sistem transportasi umum kaya Australia, sing nggawe titik kanggo nambah humor ing konten supaya menarik kanggo wong sing liwat. “Iki mung nggawe luwih intim, luwih pribadi,” dheweke nambah. “Aku ora mikir isi iku raja, aku pesen iku raja. Aku pancene ora digatekake. Aku mikir kita ngomong akeh babagan pengalaman immersive. Lan kita biasane mikir babagan instalasi 360 derajat sing gedhe banget. mokal ora kanggo nyemplungaken dhewe amarga iku mung nang endi wae.

“Nanging aku mikir yen kecemplung sing bener kedadeyan nalika pesen kasebut ndemek ati, amarga ing kono sampeyan miwiti njupuk. Ing kono garis antarane njaba lan njero larut, lan immersive amarga sampeyan ngidini, sampeyan dadi bagean. Ora masalah yen instalasi gedhe utawa mung layar cilik ing kothak utawa ing toko, mung kudu duwe pesen sing cocog kanggo sampeyan.”

Daniel Brown minangka editor Digital Signage Today. Dheweke minangka panulis teknologi sing wis sukses sing pengalaman kalebu nggawe konten basis pengetahuan kanggo departemen layanan komputasi universitas utama. Pengalaman sadurunge uga kalebu manajemen proyek IT, dhukungan teknis lan pendhidhikan. Biasane bisa ditemokaké ing warung cedhak tumpukan gedhe saka buku.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *