Perang kanggo Masa Depan Kendaraan Iku Ditemtokake Piranti Lunak

Panel bintang kabeh ing Pameran Otomatis Detroit 2022 Oktober mbahas pengaruh inovasi kendaraan sing ditetepake piranti lunak. Ngiwa nengen – John Wall, BlackBerry; Scott Miller, General Motors; Mamatha Chamarthi, Stellantis; lan Ed Loh, MotorTrend.

Milih mobil anyar biyen kabeh babagan carane katon lan carane nyopir. Nanging wektu ganti. Lan pimpinan utama ing industri otomotif mbantah manawa piranti lunak ing kendharaan bakal dadi pusat kanggo narik kawigaten para panuku ing mangsa ngarep. Dheweke nuduhake panemune sajrone diskusi panel ing Pameran Otomatis Internasional Amerika Utara (NAIAS) ing Detroit.

Pengolahan Industri Otomotif

Kaya saiki kita tuku telpon, TV lan piranti liyane adhedhasar fitur lan layanan sing kasedhiya, konsumen tambah akeh milih kendaraan kanggo pengalaman digital sing ditawakake. Minangka mobil listrik, dheweke uga nggawe tantangan anyar sing bisa menehi solusi kanthi kemampuan digital. Dadi jelas kanggo eksekutif otomotif ndhuwur yen platform piranti lunak sing nduweni kemampuan penting kanggo sukses ing industri kompetitif.

“Kepala perusahaan mobil Jerman sing gedhe banget kudu metu saka pakaryane amarga keterlambatan ngirim lan ngirim piranti lunak, sing mengaruhi pengiriman kendaraan listrik,” ujare. Ed Lohketua redaksi ing MotorTrendngandika ing panel kang ketua ing 2022 Detroit Auto Show.

“Iku understatement kanggo ngomong ‘soko sing arep ing,'” nambah Scott Millerwakil presiden kendaraan sing ditemtokake piranti lunak (SDV) lan sistem operasi ing General Motors. “Iki minangka wektu paling transformatif sing dakdeleng ing industri otomotif. Transformasi kabeh portofolio dadi EV lan kendaraan sing ditetepake piranti lunak mung nyepetake. Kanggo nggabungake kabeh iku minangka upaya gedhe – kanggo mbangun tim kanggo nggawe infrastruktur teknologi, kanggo entuk keahlian piranti lunak, alat, lan proses. Minangka bagéan saka kemajuan ing arah iki, GM wis ngluncurake Cadillac Lyriq lan Hummer EV anyar kanthi kapabilitas piranti lunak ing inti, lan iki uga bener saka Chevy Equinox sing luwih utama, sing bakal dadi listrik ing 2024, bebarengan karo versi listrik. saka Silverado lan Blazer.

Iki dudu area keahlian sing khas kanggo umume produsen mobil tradisional, nanging bisa uga sebabe CEO sing wis kasebut sadurunge nemoni masalah ngluncurake piranti lunak kanggo kendaraan perusahaan. Begjanipun, ana ahli sing siap mbantu ngangkat abot kanthi nggawe middleware sing manufaktur bisa mbangun kemampuan unik. “Kita ndeleng prasetya kanggo arsitektur piranti lunak generasi sabanjure ing kendharaan mundhak luar biasa taun iki,” ujare John Wall, wakil presiden senior lan kepala operasi BlackBerry Technology Solutions (BTS) ing BlackBerry Limited. Unit tanggung jawab kanggo BlackBerry® QNX®platform piranti lunak otomotif saiki mlaku ing luwih saka 215 yuta kendaraan, lan BlackBerry IVY™, platform sing dikembangake bebarengan karo Amazon Web Services (AWS) kanggo nyepetake pangiriman fitur lan kemampuan sing ditetepake piranti lunak canggih ing mobil. “Aku seneng mikirake perusahaan kita minangka dhasar sing aman kanggo mobil sing ngidini GM lan Stellantises ing jagad iki bisa mbayangake apa sing bisa ditindakake, lan nindakake kanthi aman lan aman.”

Keamanan lan Keamanan Otomotif ing SDV

Keamanan lan keamanan minangka unsur penting sing kudu dijaga nalika fungsi kendaraan diganti dadi piranti lunak. Ana bisa ora kurban ing linuwih minangka fitur tambahan kasedhiya, ngandika GM kang Miller. “Pendekatan sing ditindakake yaiku ngaktifake kekuwatan sing padha ing fungsi inti,” ujare. “Nanging banjur kita abstrak kemampuan kanggo nggabungake macem-macem fitur lan sinyal sing beda-beda kanthi cara sing beda-beda, ora mung ing kendaraan, nanging uga karo awan lan konektivitas. Kita lagi mbangun platform ing ndhuwur arsitektur listrik kita sing menehi kita cara kanggo njaluk fitur-fitur anyar kanthi mantep lan cepet.

Sawise platform kasebut dikirim kanthi cara sing aman, bisa dadi titik sade kanggo kendaraan anyar, narik pelanggan anyar lan nyenengake sing wis ana. “Kita bakal sinau saka iku nalika kita tindak, banjur njupuk kauntungan saka iku ing cara liyane substansial ing arsitektur electrical ing iterasi mangsa,”Says Miller.

Platform GM, sing diarani Ultifi, “saiki digunakake ing kendharaan kita lan bakal diluncurake kanthi cepet. Sawise iku, meh kabeh kendaraan sing dibangun saka kene bakal duwe peralatan sing bakal duwe Ultifi.

“Aku bisa mbayangno dina nalika para pelanggan takon ‘Apa versi Ultifi sing sampeyan duwe? Apa sampeyan duwe versi sing dianyari durung?’ Iku prabédan penting. Mobil bakal terus saya apik liwat wektu. Nalika sampeyan ninggalake dealer, iku mung wiwitan hubungan. Jeneng Ultifi bakal digunakake minangka cara kanggo ngomong babagan ngendi sampeyan ing perjalanan kasebut.

Piranti Lunak Gabungan lan Layanan Otomotif

Basis piranti lunak sing kuwat uga ngidini kemitraan karo panyedhiya layanan tambahan sing paling apik ing kelas, kayata karya Stellantis karo Amazon, miturut Mamatha Chamarthikepala bisnis piranti lunak lan manajemen produk ing Stelantissing uga melu diskusi panel Detroit.

“Kita kerja bareng karo Amazon kanggo ngirim kokpit cerdas bebarengan karo telung platform teknologi sing wis diumumake – STLA Brain karo STLA SmartCockpit, lan STLA AutoDrive – lan nggawa kabeh produk teknologi kasebut menyang Jeep Recon,” ujare Chamarthi. .

Iki jenis pembangunan mbutuhake aman, gumantung interconnectivity antarane komponen mobil inti, lan metu menyang maya ngandika Wall saka BlackBerry.

“We ndeleng dhéwé minangka perusahaan pipa,” ujare Wall. “Kita minangka sistem operasi hypervisor ing méga. Kita ing kene kanggo nggampangake apa sing dibutuhake OEM lan Tier Ones lan mitra Tier Two kanggo nglakokake kendaraan sing ditetepake piranti lunak. Kita maksimalake apa sing bisa ditindakake lan apa sing digawa menyang pasar.

“Kita fokus banget kanggo ngirim teknologi dhasar kasebut, kayata nempatake QNX ing méga, kanggo nyedhiyakake kesetaraan kemampuan karo apa sing kedadeyan ing mobil. Konsumen ora bakal ngerti yen kita ana ing kana, nanging produsen kendharaan bakal ngerti manawa dheweke duwe dhasar sing aman lan aman kanggo dibangun.

Fitur sing canggih banget, kayata sing dibutuhake kanggo nyopir otonom, lan macem-macem tingkat sistem bantuan driver canggih (ADAS), umume adhedhasar piranti lunak, terus Wall. “Iki kabeh ana saiki. Nanging nalika kita miwiti ngomong babagan kendaraan sing ditetepake piranti lunak, kita pancene wiwit ngomong luwih akeh babagan ekosistem komputasi terpusat minangka langkah sabanjure.

Pergeseran arsitektur iki bakal menehi tandha fase kunci kanggo nggawe transisi menyang mobil ing ngendi fitur piranti lunak njupuk peran utama kanggo narik pelanggan, ujare Wall. “Software bakal terus berkembang ing mobil, ora bisa dihindari. Iki bakal dadi penting banget.

New Automotive Awards Kategori

“Ing mangsa ngarep, nalika mobil bakal electrified – lengkap elektrik – kita bakal ngatasi kanggo sawetara, kita bakal ngatasi kanggo wektu mbayar ulang, lagi kabeh bakal cepet,” ngandika MotorTrend kang Loh. “Iki minangka piranti lunak, sing meh kabeh ‘kabeh’ sing sampeyan lebokake ing mobil. Barang elektromekanik, kita ngerti apa iku. Nanging masa depan yaiku mbukak kunci kendaraan minangka platform.

Lan butuh akeh wong sing pinter kanggo ngembangake lan ngirimake potensial lengkap kendaraan sing ditetepake piranti lunak. Pimpinan ing papan iki minangka subyek dokumenter anyar dening studio MotorTrend sing diarani “Coding Mobil, “lan bakal dirayakake dening program penghargaan anyar sing dipimpin dening staf editorial MotorTrend sing dianggep banget lan duwe pengaruh. Grup MotorTrend, saiki dadi divisi saka Warner Discovery Media, bubar ngumumake kemitraan karo BlackBerry kanggo nggawe penghargaan Software-Defined Vehicle Innovator (SDVI).

Rilis online film Coding the Car kalebu sawetara kegiatan editorial sing ditindakake ing musim gugur iki, sing bakal dadi gala
SDV Innovator Awards nuduhake dijadwalake nalika 2023 Consumer Electronics Show ing Las Vegas Januari sabanjuré, Loh ngandika.

james moris

Babagan James Morris

james moris minangka panulis teknologi lan editor WhichEV, kontributor kendaraan listrik biasa kanggo Forbes.com, lan Direktur Pathway Jurnalisme Interaktif MA ing City, University of London.


Steve Kovsky

Babagan Steve Kovsky

Steve Kovskypunika Direktur Editorial ing BlackBerry.


.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *