Perjalanan Startup: Saran Kanggo Wirausaha Teknologi

Miturut Joshua RaphaelPendhiri lan CEO saka wiwitan tech Parket

Saben uwong kepengin dadi unicorn, crita sukses milyar dolar sabanjure. Ambisi iki apik lan ora kudu disiram. Nglakokake bisnis teknologi sing sukses banget bisa entuk manfaat banget, kanthi finansial lan emosional, sanajan bisnis kasebut durung dadi crita sukses unicorn.

Donya kebanjiran karo listicles lan benang twitter sing janji: “Tindakake kabeh iki lan nikmati sukses”. Kasunyatane yaiku perjalanan para pengusaha teknologi dudu perkara sing bisa disalin lan ditempelake menyang skenario sing beda. Nanging, ana sawetara tema sing kudu dingerteni para pengusaha teknologi, utawa sing pengin miwiti wiwitan.

Parket, sing dadi platform manajemen parkir off-street sing misuwur ing saindenging jagad, saya tambah akeh. Apa sawetara piwulang sing kita sinau sing sampeyan, pengusaha teknologi sing kepengin banget, bisa entuk manfaat saka?

aja wedi putus asa

Kanggo miwiti lan mbukak wiwitan teknologi sing sukses, sampeyan butuh 10% inspirasi, 80% kringet lan 10% putus asa. A wiwitan nekat bakal nindakake apa sing perlu kanggo urip.

Wiwitan sing ngrampungake keputusasaan sing ana ing bisnis anyar bakal nemokake manawa individu ing bisnis kasebut bakal luwih akeh lan kerja bareng menyang solusi kreatif lan inovatif.

Elinga yen desperation lan inspirasi mung nggawe 20% saka kabeh gambar. Kerja keras lan ketekunan ora bisa ditambani.

Ngatasi masalah

Ngindhari gagasan sing dadi solusi kanggo solusi. Ide Parket kawangun nalika aku weruh wong-wong idling munggah-mudhun ing dalan-dalan kutha sibuk looking for parking nalika parkades kosong diduweni dening bisnis padha ing jarak mbuwang watu. Ngatasi masalah kanggo wong.

Cara sing beda kanggo ndeleng macem-macem masalah sing diadhepi negara kita yaiku wis siap kanggo ngrampungake masalah. Parking, rame, energi, banyu, Employment, pendidikan, keamanan pangan – dhaftar dawa lan negara perlu wong sing ngerti teknologi, ing inti, mbisakake efficiency lan nggawe urip luwih gampang.

ora mandheg sinau

Aku sinau kode nalika sinau menyang jurusan teknik. Internet wis demokratisasi pendidikan lan katrampilan.

Kira-kira R250, siji bisa sinau coding online kanggo nem sasi, dadi pinter ing program komputer. Apa sampeyan duwe ide nanging ora ngerti carane nggawe kode?

Napa ora nggunakake sumber daya gratis ing internet utawa golek kursus sing larang regane sing bisa mulang sampeyan katrampilan penting?

Ora mung sing jelas, kayata pemrograman, para pengusaha teknologi kudu sinau babagan bisnis, akuntansi, penjualan lan pemasaran lan liya-liyane sing bakal nggawe pimpinan bisnis sing sukses.

Sampeyan bener salesman

Buku sing diarani Founding Sales – Buku Panduan Penjualan Startup ngganti lintasan urip wiwitan lan duwe pengaruh penting babagan cara ndeleng bisnis.

Tanpa strategi dodolan, rencana lan katrampilan sing kuat, bisnis sampeyan – ora preduli produk kasebut – ora bakal ana. Yen sing nggawe sampeyan aran ora nyaman, tinimbang saiki sawise sampeyan nandur modal kabeh sing duwe menyang idea.

Sampeyan kudu nuduhake wong sing butuh produk sampeyan. Sampeyan kudu ngyakinake bisnis yen ora bisa terus tanpa produk sampeyan.

Jarang banget ana wong sing nggawe aplikasi utawa platform sing apik banget lan wong-wong padha teka. Produk sampeyan kudu ngrampungake masalah, lan sampeyan kudu metu lan adol solusi sampeyan menyang jagad iki – apa pelanggan utawa investor.

Strategi sing apik yaiku duwe loro pendiri, siji yaiku ahli teknologi lan liyane sing duwe bakat ing sales lan pangembangan bisnis. Yen sampeyan ora bisa nindakake iki, banjur tindakake apa aku lan sinau carane adol.

Bebener babagan pendanaan

Pendanaan ora mesthi penting kanggo wiwitan, nanging mesthi nggawe luwih gampang nalika sampeyan kudu nyewa bakat, berkembang lan skala sing paling apik.

Iki sebabe perusahaan modal ventura lan investor angel ngubengi jagad kanggo perusahaan teknologi kanggo nandur modal – padha ngerti yen produk kasebut ngrampungake masalah sing penting, lan bisnis kasebut ditindakake dening tim sing wis sukses, dheweke bisa ngasilake nggantheng.

Nanging, Afrika Kidul ana ing posisi sing ora apik. Bank Cadangan kita nuntut supaya IP sing dikembangake ing negara iki kudu tetep ing negara iki.

Iki nggawe angel banget kanggo wiwitan Afrika Kidul kanggo ngunggahake pendanaan gaya AS utawa Eropa amarga yen investor muncul lan nyelehake yuta dolar menyang wiji sampeyan, amarga peraturan saiki ora bisa entuk dhuwit.

Intine, iki tegese yen sampeyan wis berkembang dadi bisnis sing sukses lan wis wayahe investor ngetokake dhuwit, dhuwit kasebut kudu tetep ing pesisir kasebut.

Mbok idealis bakal ndeleng iki minangka investasi maneh apik ing negara, nanging ing laku, ngelawan bener. Iku ngusir investor internasional.

Aktivis sing nyurung Undhang-undhang Startup ing Afrika Kidul ngupaya owah-owahan kanggo undang-undang iki, lan ndhukung dheweke bakal ndhukung industri wiwitan teknologi sing sregep ing negara iki.

Miturut comparison, iku ora aneh kanggo ndeleng wiwitan Nigerian mundhakaken yuta dolar utawa Euros. Iki kedadeyan kanthi rutin amarga investor sing menyang Nigeria ora diganggu dening bank sentral ing negara kasebut.

Saiki, sawetara wong Afrika Kidul wis nemokake celah lan ndhaptar entitas ing wilayah manca, banjur miwiti tuku IP kanggo mesthekake yen mayoritas IP ora ana ing Afrika Kidul.

Iki tragedi. Negara kita njupuk dhewe ing sikil amarga yen ora duwe watesan iki bakal luwih akeh pendanaan ing negara iki lan pendanaan minangka dorongan gedhe kanggo wiwitan lan kemampuan kanggo tuwuh, berkembang lan skala.

Aja wedi karo sabuk sing ketat

Bootstrapping, utawa kurang pendanaan, nyurung pengusaha luwih angel lan luwih maju. Aku wis lelungan menyang Eropah lan ndeleng pitch deck atraktif sing wis kepincut yuta. Jumlah padha nul Afrika Kidul, nanging ing Euros ora Rands. Nanging, ing pirang-pirang kasus, produk kasebut ora apik lan bisnis uga ora dadi showtoppers.

Ing sisih liya, bootstrapping, sing wis biasa kita ing Afrika Kidul, meksa para pengusaha teknologi mbangun bisnis sing nguntungake (utawa paling ora nganti titik ekonomi unit sing apik) sadurunge skala. Iki mbangun bisnis sing tahan banting, enom.

A “ora” tau babras sapa

Ora ana apa-apa liyane demoralizing saka duwe idea apik, utawa proposal bisnis sing ngerti rock ngalangi, dijupuk mudhun dening investor utawa customer potensial. Ora kabeh kanggo kabeh wong. Terus thothok-thothok lawang lan terus usaha.

Iki ngomong karo tip pisanan – desperation lan kringet nggawe 90% lelungan. Strategi iki, ora nate mandheg, minangka kebalikan saka mbangun produk sing apik lan banjur lungguh lan ngenteni sukses. Ing donya nyata sampeyan kudu nyopir sukses dhewe.


Aja kantun artikel penting sajrone minggu. Langganan techbuild.africa saben minggu kanggo nganyari.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *