Perusahaan anyar sing adhedhasar Temasek duwe tujuan kanggo ngatasi kesenjangan bakat digital ing Singapura

CEO Temus, KC Yeoh, ujar manawa perusahaan asring ngadhepi “kesenjangan konsultasi-eksekusi” nalika konsultan pihak katelu ngusulake strategi transformasi digital radikal sing bisa uga ora nyata ing lapangan. Gambar: Temus

Nalika negara lan bisnis ngowahi kanthi digital, masalah nyedhiyakake para pekerja kanthi katrampilan sing tepat ing wektu sing tepat dadi kritis kanggo pamrentah.

Ing Asia Pasifik, kira-kira 47 yuta defisit bakat teknologi bakal ana ing taun 2030, miturut laporan Digital Talent Insight sing dirilis dening konsultan internasional Korn Ferry. Bebarengan karo benang sing padha, perusahaan konsultan PwC nemokake ing survey manawa luwih saka 50 persen kepala eksekutif ing wilayah kasebut angel nyewa bakat digital kanthi katrampilan sing tepat.

Ing Singapura, 54 persen perusahaan nuduhake yen tantangan kanggo transformasi digital sing sukses yaiku kurang pangerten lan kawruh babagan alat digital ing antarane karyawan, kanthi mung 35 persen perusahaan sing bisa ngetrapake alat digital sing luwih canggih kaya AI, analitik data lan IoT.

Perusahaan Singapura sing mentas diadegake, didhukung dening perusahaan sing ana hubungane karo pemerintah, Temasek, ngarahake mbantu perusahaan supaya bisa komersial ing jaman digital, nggawe lapangan kerja lan nyepetake transformasi digital – pisanan ing Singapura, banjur wilayah kasebut.

Perusahaan kasebut, jenenge Temus, minangka kemitraan strategis antarane Temasek lan perusahaan solusi transformasi digital sing berkantor pusat ing India, UST. (Mulane, portmanteau, “Tem” lan “AS”) Diadegake ing April 2021, Temus saiki dadi 200 karyawan sing kuwat lan rencana ngembangake luwih saka 1,000 karyawan sajrone telung taun sabanjure.

“Sektor publik nandur modal cukup akeh menyang inisiatif transformasi digital … dadi aku mikir iki minangka ruang sing nyenengake, utamane yen kita bisa mbukak kunci nilai ekonomi lan sosial – diwiwiti saka Singapura banjur kanggo wilayah kasebut,” ujare KC Yeoh, CEO Temus.

GovInsiders krungu saka Yeoh babagan tantangan utama sing diadhepi perusahaan ing perjalanan transformasi digital, lan kepiye program keahlian digital Temus, Step IT Up, bisa mbantu ngatasi sawetara tantangan kasebut.

Langkah IT Up: Mbukak jalur karir ing ruang digital

Program Step IT Up anyar Temus duwe tujuan kanggo nyuda sawetara panjaluk bakat digital kanthi nyuntikake sumber bakat digital sing luwih ditargetake. Program kasebut diadaptasi saka UST sing wis mbukak sawetara edisi ing AS lan Eropa lan nganti saiki, wis nglatih luwih saka 1000 talenta digital saka awal.

Ditargetake kanggo wong sing ora duwe latar mburi ilmu komputer sadurunge, pelamar sing wis duwe katrampilan teknologi ora bakal dipilih. Program kasebut uga nawakake gaji sing kompetitif lan penempatan kerja sajrone lan sawise lulus saka program kasebut.

“Program ilmu komputer ing universitas tradisional banget kompetitif. Mula, akeh wong sing bisa ditolak kesempatan kanggo ngejar karir iki amarga syarat akademik sing ketat. Kita pancene pengin menehi kesempatan kanggo wong sing ora duwe latar mburi kanggo transisi menyang karir digital, “ujare Yeoh marang GovInsider.

Luwih saka 87 persen peserta program wis lulus boot camp, lan luwih saka 90 persen bakat kasebut tetep ana ing rong taun kepungkur karo perusahaan sing wis dilebokake sawise lulus. “Aku ora mikir kita wis ndeleng apa-apa sing cedhak karo tingkat retensi ing program pelatihan Singapura,” ujare Yeoh.

Yeoh ujar manawa ana sawetara kunci kanggo sukses program kasebut. “Secara umum, akeh program latihan Singapura sing wis dilatih lan dilebokake tinimbang panggonan-lan-sepur. Kita wis nemtokake pakaryan sing bakal ditindakake karo klien tartamtu sadurunge nggawa dheweke menyang kapal kanggo nglatih dheweke, “ujare.

Langkah IT Up diwiwiti karo boot camp patang-nem sasi-dawa ngendi peserta fokus ing njupuk munggah pesawat skill digital tartamtu kayata Python coding utawa .NET programming. Iki diterusake karo fase kapindho, ing ngendi para peserta nglampahi setahun kerja bareng karo majikan sing bakal teka ing proyek klien.

Tombol kaloro kanggo sukses yaiku pendekatan rekrutmen program. Kawruh utawa kemampuan digital sadurunge ora dibutuhake – nanging milih motivasi intrinsik lan ketangkasan sinau. “Patang sasi katon kaya wektu sing cendhak, nanging bisa dadi tantangan yen rong kuwalitas iki ora ana,” ujare Yeoh.

Pungkasan, kunci sukses pungkasan yaiku nduwe pelatih bebarengan karo para pelatih ing salawas-lawase, mesthekake yen dheweke uga dijaga kanthi emosional sajrone lelungan munggah.

Ing iterasi kepungkur Step IT Up sing dianakake ing AS, program kasebut utamane ditargetake kanggo nguatake komunitas sing terpinggirkan ing tenaga kerja, kayata para veteran lan wanita minoritas.

“Aku pengin wong ngerti manawa program iki bisa digunakake minangka papan kanggo sukses ing urip. Aku pengin dheweke bener-bener setya karo apa sing diwiwiti, banjur aku pengin dheweke maju lan nggawe sing paling apik, “ujare Melody Byrd, pelatih program kasebut ing edisi perdana AS lan Singapura, marang GovInsider.

Batch pisanan saka trainee, disetel kanggo miwiti lelampahan ing November, bakal diselehake ing Temus sawise lulus. Nanging ing kumpulan program sakteruse, Temus bakal ngupaya kanggo niru apa sing wis dicoba lan dites ing AS, njupuk pendekatan skilling “just-in-time”. Iki tegese kerja bareng karo perusahaan kanggo ngerteni apa jinis bakat digital sing dibutuhake, lan banjur nggawe silabus program kasebut miturut kabutuhan kasebut.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *