Pitakonan: Simon Read, Pendhiri New Star Games ing Retro Goal – Business News

Vince Pavey duwe kesempatan kanggo ngobrol karo Simon Read, pangadeg New Star Games, lan sinau kabeh babagan judhul throwback olahraga paling anyar ing konsol lan seluler, Retro Goal. Punika ingkang dipunpanggihaken.

Kanggo entuk manfaat kanggo para pamaca, apa sampeyan bisa nerangake apa Retro Goal ing tembung sampeyan dhewe?

Iki minangka game bal-balan arcade sing inspirasi taun 90an kanthi aksi arcade sing nyenengake lan unsur manajemen sing entheng.

Napa sampeyan pindhah karo Retro Goal? Apa ora Retro Hockey, utawa mergo?

Video game bal-balan minangka katresnan pertamaku, mula aku terus bali maneh, nyoba sing beda-beda saben wektu. Olahraga liyane bakal kelakon nanging gumantung saka apa sing kita rasakake inspirasi nalika iku.

Apa mbedakake game saka New Star Soccer?

Kawitan lan utomo Retro Goal punika game tim ngendi sampeyan milih lan ngontrol tim. NSS luwih saka RPG olahraga sing fokus ing ngatur karir pemain siji. Urutane critane game nyata uga beda banget.

Pira wong ing tim sing nggawe Retro Goal, kalebu port console?

Ana watara 7 kita total. Aku nulis prototipe kanggo mesin game banjur Mario Savoia njupuk alih kode saka titik kasebut. Liyane saka tim ditangani seni, desain, data, testing lan produksi.

Game bal-balan endi sing paling dipengaruhi sampeyan nalika nggawe judhul olahraga iki?

Ana akeh pengaruh. Aku utamané mikir Emlyn Hughes International Soccer ing syarat-syarat urutane critane game, nanging grafis iku luwih Man Utd Eropah lan Kick Off 3. Desain sakabèhé, mesthi, iki inspirasi dening Retro Bowl!

Apa padha grafis digawe ing? Apa padha netepi watesan warna ing konsol tartamtu?

Jason Gee, artis, utamane nggunakake Photoshop. Kita ora mbatesi awake dhewe ing babagan gaya seni, kita mung pengin nangkep rasa Amiga kasebut. Aku pengin gambar sing bakal nggawe sampeyan drooling yen sampeyan ndeleng ing Amiga Power bali ing 90s!

Mesin lan alat apa sing sampeyan gunakake kanggo nggawe Sasaran Retro?

Game iki digawe karo GameMaker Studio 2. Aku iku sampurna kanggo game 2D lan ndhukung mobile, console lan platform web.

Suwene suwene port game saka seluler menyang Nintendo Switch

Butuh watara 9 sasi. Sebagean gedhe yaiku ngontrol kontrol fisik lan mesthekake yen pancen apik kanggo main ing konsol – kalebu nambah kacepetan game. Kita seneng “manggang” game nganti rasane pas!

Apa sampeyan duwe masalah gedhe sajrone pembangunan? Piyé carané panjenengan ngomong?

Aku ora bakal ngomong “amba” masalah. Siji bab sing pengin ditindakake ing Switch yaiku ndhukung pengontrol joy-con NES. Iki melu akeh pengulangan kanggo mesthekake yen kabeh bisa digayuh kanthi mung 2 tombol lan d-pad.

Kepiye carane sampeyan menehi game iki kanggo wong sing biasane mung main FIFA utawa eFootball?

Mbukak pikiran kanggo gaya game bal-balan sing beda. Yen sampeyan duwe Atari ST utawa Amiga, sampeyan bisa mlaku menyang toko game video lan ndeleng sawetara game bal-balan ing rak – utamane sajrone taun Piala Dunia. Kahanan kasebut ora ala banget ing seluler nanging sedhih yen kabeh genre wis suda dadi sawetara waralaba ing konsol.

Apa sampeyan duwe saran kanggo para pangembang game?

Garap game sing sampeyan senengi lan aja cepet-cepet target sing dhuwur banget. Mulai karo gagasan cilik lan mung njaluk metu ana. Ora ana sing bisa ngalahake pengalaman sing dipikolehi saka mung ngrampungake proyek lan entuk umpan balik sing jujur.

Apa sampeyan duwe rencana port luwih lanjut menyang Xbox utawa PlayStation?

Iku sing kita deleng kanggo Retro Goal lan Retro Bowl. Kita minangka tim cilik nanging sukses ing Nintendo Switch pancen nyemangati.

Apa game ing mobile support controller input? Iku bakal kelangan kanggo muter ing kaya Retroid Pocket 3+.

Iku pancene! Yen sampeyan duwe controller Bluetooth, sampeyan bisa nggunakake karo telpon utawa tablet, lan aku wis seneng muter ing genggam Ayn Odin. Apik banget!

Carane wong nanggepi game ing seluler?

Wangsulane wis gawe ati. Iku apik kanggo ngerti sing kaya iki isih bisa mréntahaké ing seluler lan console. Kita ora ngarep-arep bakal tekan dhuwur New Star Soccer utawa Retro Bowl mung amarga sawetara game!

Apa sabanjure New Star Games?

Kita duwe prekara khusus sing diantrekake kanggo awal 2023 sing kita seneng banget. Rincian kasebut bakal diumumake kanthi cepet.

Yen sampeyan pengin tuku Retro Goal ing Nintendo Switch, sampeyan isih bisa entuk diskon pre-order 60% (sing dadi £ 1.79) nganti jam 6PM tanggal 24 November 2022.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *