Praktek paling apik kanggo merekrut staf sing duwe bakat kanggo latihan sampeyan

Praktek medis kudu ngluwihi mung nawakake gaji sing kompetitif lan paket keuntungan kanggo narik bakat anyar lan njaga dokter lan staf administrasi sing paling apik.

Tenaga kerja kesehatan wis owah sajrone sawetara dekade kepungkur. Iki digunakake kanggo narik lan nahan bakat paling apik kanthi menehi keuntungan kaya asuransi kesehatan, rencana pensiun, lan janji keseimbangan kerja-urip. Nanging, saiki, buruh kesehatan duwe pilihan luwih akeh tinimbang sadurunge; padha bisa kanggo agensi nursing travel, kang kurban keuntungan kaya omah free, utawa spa medical, kang kathah duwe jam luwih konsisten.

Kajaba iku, dheweke bisa nindakake praktik mandiri, ngidini otonomi luwih akeh tinimbang fasilitas medis liyane. Ngelingi kabeh jalur karir sing bisa dipilih dening para pekerja kesehatan, majikan kudu ngluwihi mung nawakake gaji sing kompetitif lan paket tunjangan kanggo narik bakat anyar lan njaga dokter sing paling apik kanggo kerjane.

Nalika rekrut lan nahan bakat sing paling dhuwur, majikan kudu nimbang faktor kayata potensial lan pangembangan karyawan, proses internal lan kepiye pengaruhe beban kerja staf, keuntungan kerja kanggo praktik sampeyan, lan kompensasi kompetitif.

Nalika sampeyan nyewa wong gedhe, dheweke bakal narik kawigaten wong liya. Dadi nalika sampeyan pengin njaga tenaga kerja sing wis ana lan narik bakat anyar, elinga strategi kasebut:

Evaluasi wong adhedhasar potensial, dudu masa lalu. Luwih gampang golek sing cocog nalika nyewa wong sing bisa tuwuh dadi peran lan dadi aset tinimbang tanggung jawab. Lulusan program kesehatan asring angel golek lapangan kerja sawise lulus, nanging dheweke dadi calon sing apik. Calon sing teka langsung saka lulusan asring sregep sinau lan setuju karo budaya lan standar sing sampeyan aturake kanggo latihan sampeyan.

Latih lan gawe karyawan supaya bisa nggayuh potensial ing organisasi sampeyan. Nyedhiyani kesempatan latihan kanggo anggota tim minangka bagean saka komitmen kanggo pangembangan pribadi lan profesional. Contone, nawakake program pendhidhikan kaya lokakarya adhedhasar katrampilan lan pengalaman sinau informal. Kanggo sawetara anggota tim, program bimbingan karo kolega tingkat senior sing duwe katrampilan sing migunani kanggo nyedhiyakake anggota tim level entri, kayata komunikasi, bisa uga migunani. Yen sampeyan durung nawarake program latihan iki ing budaya praktik sampeyan, ing ngendi karyawan seneng takon tanpa kuwatir yen nggawe kesalahan utawa katon ala ing ngarepe pasien, mula coba miwiti! Ngewangi saben wong supaya bisa dirasakake bakal mbantu njaga bakat sing paling dhuwur, malah sing bisa uga berjuang sinau katrampilan khusus amarga kurang percaya diri, lsp.

Nyegah beban kerja sing abot kanthi prosedur operasi standar

Proses minangka kunci sukses. Yen sampeyan wis duwe proses, mula nemtokake prosedur operasi standar kanggo saben tugas utawa proses penting ing praktik sampeyan. Yen sampeyan isih kudu nggawe proses, iki minangka kesempatan sing apik kanggo miwiti nggawe! Pisanan, nimbang tugas endi sing penting kanggo operasi praktik sampeyan lan apa sing bakal kedadeyan yen ora ana prosedur operasi standar sing kudu ditindakake. Sabanjure, dibagi alur kerja kanthi set katrampilan alami lan ngenali sing duwe katrampilan. Pungkasan, karyawan lintas-sepur, supaya kewajiban diurus yen ana wong sing metu saka kantor utawa butuh bantuan kanggo beban kerja. Delegasi alur kerja sing tepat mesthekake yen karya rampung kanthi efisien lan efektif.

Pembersihan kompetitif

Payroll minangka biaya paling gedhe kanggo umume bisnis, nganti 70 persen kabeh overhead. Ngerteni pira sing kudu dibayar kanggo karyawan sampeyan bakal mbantu sampeyan narik lan njaga bakat paling apik nalika njaga bathi.

  • Gaji wiwitan: Kepiye sampeyan nemtokake apa sing kudu dibayar kanggo karyawan anyar? Coba tingkat pengalaman, pendidikan, lan katrampilan nalika mutusake babagan gaji. Yen ora ana bedane antarane gaji kanthi judhul sing padha ing praktik sing padha, tengah kisaran kasebut kudu dadi titik wiwitan sampeyan. Sampeyan bisa nambah kanthi wektu, adhedhasar kemampuan lan usaha sing dituduhake. Yen anggota tim gelem njupuk tanggung jawab tambahan tanpa dijaluk, cathet inisiatif kasebut.
  • Ngunggahake lan bonus: Ana macem-macem cara kanggo menehi bonus, adhedhasar merit utawa senioritas. Insentif anggota tim kanthi bonus basis produksi uga bisa entuk manfaat saka latihan sampeyan. Nanging, elinga adhedhasar produksi minangka metode kompensasi utama, amarga bisa nemtokake dokter tingkat entri, asisten dokter, utawa praktisi perawat sing isih butuh basis pasien sing mapan.

Prioritasake pangenalan karyawan

Pangenalan karyawan minangka integral kanggo budaya perusahaan apa wae. Sisih paling apik babagan program pangenalan karyawan yaiku ora mbutuhake dhuwit utawa gaweyan saka majikan; mung njupuk kapentingan asli ing apa karyawan saben dina bisa dadi adoh lan nggawe tim aran ngormati ing karya.

Kajaba iku, tunjangan minangka cara sing apik kanggo nuduhake staf praktik sampeyan yen sampeyan peduli karo dheweke. Bisa uga murah utawa ora ana biaya, nanging uga bisa nyebabake semangat lan retensi karyawan. Ganjaran majikan, acara perusahaan, lan tunjangan liyane minangka cara kanggo nuduhake apresiasi kanggo kerja keras staf sampeyan.

Ora preduli apa spesialisasi sampeyan, bakat sing apik penting kanggo tuwuh latihan. Mbangun tim sing terus-terusan ngasilake asil sing paling apik mbutuhake kerja keras, nanging yen sampeyan ngurus karyawan minangka individu lan nandur modal ing masa depan, dheweke bakal menehi ganjaran kanthi kesetiaan lan kerja keras.

Minangka Senior Vice President of People for Tebra, platform teknologi kesehatan berbasis awan sing unggul, Amanda Piwonka nguatake wong Tebra lan nyelarasake prestasi pribadi kanggo tujuan perusahaan kanggo ngarahake asil, akuntabilitas, lan wutah.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *