Properti sing ora bisa dienggoni: Renovo kanggo papan munggah bangunan blighted | News, Olahraga, Proyek

KEVIN RAUCH / FOR THE EXPRESS Enem properti liyane ing adol repositori wis dipasang, kayata ing 8th Street dening Renovo Borough Officials nyegah trespassing utawa malah jongkok.

RENOVO – Kepatuhan Kode lan Peraturan terus ndominasi rapat Dewan Renovo.

Anggota dewan ngarep-arep supaya kabeh struktur sing mbebayani nganti ditetepake ora bisa dienggoni bakal dipasang, ora ngidini akses menyang bangunan kasebut tanpa dilanggar hukum.

Walikota Gene Bruno nglaporake manawa dheweke lan pejabat Penegak Kode Roger Hoy lan Petugas Ordinansi Dave Walker wis mlebu kabeh struktur kasebut sing ditinggal utawa wis tekan status repositori amarga pajak sing ora dibayar.

Roger Hoy ana ing tangan ing rapat Rebo kanggo njaluk bantuan dewan ing Ordinance Officer menyang kantor Magistrate District kanggo njaluk persetujuan Magistrate ing asrama papat properti sing ora ing dhaftar gudang nanging Nanging ora bisa dienggoni amarga masalah safety.

Dewan disetujoni Hoy maju ing njaluk ijin kanggo papan munggah properti ing 145 Myrtle St., 224 St.. Claire Ave., 232 10th St., lan garage saka Birch Street, kabeh ing Renovo Borough. Yen prosedur kasebut ditindakake, kabeh papat bangunan bakal dipasang lan dipasang, ora ngidini mlebu.

Kabupatèn sarujuk sarujuk.

Bruno nerangake yen ing sawetara dina kepungkur, enem properti sing ana ing dhaptar gudang wis dipasang. Dheweke ujar manawa dheweke ngerti manawa saiki, kabeh properti sing ana ing dhaptar lan nyebabake masalah keamanan wis dijamin supaya ora ngidini sapa wae.

Ing bisnis liyane:

– Petugas Polisi Renovo Greg Drollinger menehi tutorial informatif babagan Informan, sistem kode anyar sing log lan nyimpen telpon polisi sajrone 10 taun. Sistem anyar iki dudu apa sing wis digunakake borough ing jaman kepungkur, nanging dewan ngrungokake lan tumindak miturut saran petugas lan setuju kanggo maju karo sistem jaringan anyar. Rollinger bakal ngawasi nggawe lan ngawasi owah-owahan.

– Dewan uga nyetujoni nyewa pejabat part-time anyar Xavier Becker. Petugas mbesuk bakal lulus saka akademi polisi sajrone sawetara minggu lan yen ana ijin sing cocog, dheweke bakal mulai kerja ing wilayah kasebut. Dikarepake bakal sawetara sasi paling nganti kadet bisa gabung karo perwira part-time Drollinger lan Victor Foley ing pasukan ing status full-time.

– Devin DeMarte saka Renovo Little League ana ing tangan lan njaluk dhukungan dewan nalika liga kasebut maju ing golek dana kanggo nginstal lampu ing Lapangan Majors ing East Renovo. Lampu kasebut ngidini pemain enom bisa main ing sangisore lampu kanthi DeMarte ngira paling ora enem game saben taun bakal ditindakake ing wayah wengi. DeMarte ujar manawa dana sing ditindakake yaiku hibah 80/20, tegese liga bakal dadi pimpinan penggalangan dana kanggo entuk pertandhingan 20 persen. Dewan kanthi sarujuk nalika Presiden dewan Ann Tarantella menehi saran lan pitulungan ing mangsa ngarep. Total biaya instalasi lampu bakal luwih saka $100.000.

– DeMarte uga sukses, kayadene warga Fourth Street Joe Marino, nampa ijin dewan kanggo ditunjuk minangka zona muat ing properti kasebut. Sejatine, sebutan kasebut ngidini dheweke ngirim tandha-tandha sing ngidini supaya bagean saka properti kasebut ora ana parkir yen kudu mbukak persediaan kanggo bisnis sajrone jam dina sing dipilih. Properti DeMarte dumunung ing pojok Erie Avenue lan Fifth Street.

Kabar paling anyar dina iki lan liyane ing kothak mlebu

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *