Q&A Kanthi Pendiri Webvizio Dan Ponomarenko & Alex Malashkevych | dening AlphaLab | Nov, 2022

Ketemu karo Co-Founders Webvizio Dan Ponomarenko & Alex Malashkevych
Ketemu karo Co-Founders Webvizio Dan Ponomarenko & Alex Malashkevych.
Webvizio nuduhake umpan balik babagan desain situs web kanthi tugas lan tag.
Komunikasi bug ing versi seluler situs web.
Foto dening charlesdeluvio ing Unsplash
Kanthi Webvizio, pangguna bisa menehi komentar babagan tugas saben liyane.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *