Rega Shopify: Rencana Shopify endi sing paling apik kanggo mbangun toko online sampeyan?

Rencana rega Shopify beda-beda sacara dramatis kanggo nyukupi kabeh kabutuhan lan anggaran. Kanggo sawetara kilogram saben wulan, Shopify bisa mbantu sampeyan miwiti adol online kanggo pisanan; nambahake pengeluaran saben wulan dadi kaping pindho utawa telung digit, nanging, lan pembangun situs web iki bisa menehi dhukungan bisnis sing kuat. Pitakonan yaiku: rencana rega Shopify sing kudu sampeyan pilih?

Rencana Shopify sing disaranake kanggo umume pangguna yaiku Shopify dhasarsing biasane regane £19/mth (£17/mth yen sampeyan mbayar saben taun) lan saiki dipotong dadi mung £1/mth kanggo telung sasi pisanan, sawise telung dina gratis.

Iku cukup sawetara tawaran – nanging apa sing sampeyan entuk dhuwit? Lan kepiye rencana rega Shopify liyane dibandhingake?

Coba Shopify Basic saiki


Napa aku kudu milih Shopify minangka pembangun situs web?

Pembangun situs web sing paling apik yaiku alat online seret lan selehake kanggo nggawe situs web kanthi fitur lengkap lan apik banget tanpa mbutuhake katrampilan coding utawa desain web.

Umume tukang situs web duwe spesialisasi. Contone, Smugmug unggul ing portofolio foto, lan Squarespace nduweni tampilan profesional. Kanggo adol online, Shopify minangka salah sawijining sing kudu ditindakake. Cithakan kasebut ora bisa cocog karo Squarespace amarga nggumunake, nanging layanan kasebut dikemas karo fungsi e-dagang sing bener-bener mbantu sampeyan adol.

Fitur e-commerce Shopify kalebu …

  • Saluran penjualan terintegrasi kalebu eBay, Amazon, Facebook lan Instagram
  • Piranti seluler supaya sampeyan bisa ngatur toko online ing endi wae
  • Sistem persediaan sing dibangun, supaya sampeyan bisa nambah lan ngowahi item anyar lan sing wis ana kanthi gampang
  • Kemampuan kanggo nggawe klompok ing koleksi supaya toko sampeyan tetep teratur
  • Piranti Point of sale (POS) supaya sampeyan bisa njupuk pembayaran langsung
  • App Store kanggo nambah fungsi ekstra menyang toko sampeyan

Rega Shopify nerangake: Pira regane?

Sanajan ora nggantung wortel £ 1 / bln, rencana Shopify diwiwiti kanthi murah, mung £ 5 / bln kanggo dadi tuan rumah adol online. Ora ana konverter awis sing ala ing jaman sing kenceng iki.

Nanging, rencana £ 5 / wulan (Pemula Shopify, misuwur minangka Shopify Lite) ora kalebu alat bangunan situs web sing biasa. Nanging, iki minangka alat sing gampang kanggo nambah produk menyang situs web utawa blog, banjur nggunakake alat manajemen pesenan lan analytics dhasar.

Sing paling murah saka rencana utama yaiku Shopify dhasar, sing biasane regane £19/mth yen sampeyan mbayar saben wulan, utawa £17/mth yen sampeyan mbayar saben taun. Iki bisa uga muni akeh, amarga Wix (pembangun situs web paling apik kabeh) ngisi kurang saka £ 6 / bln kanggo situs kanthi domain gratis lan bandwidth tanpa watesan.

Nanging Wix ora duwe spesialisasi kanggo mbantu sampeyan adol barang. Shopify nindakake, lan kurang saka £ 20 saben wulan bakal mbantu sampeyan mindhah luwih saka 20 quid item. Iki minangka investasi bisnis – lan £ 1 / bln kanggo telung wulan pisanan saiki, kaya sing wis kasebut.

Ngalih munggah skala rega rencana, minimalistically-jeneng Shopify rencana biaya £ 49 / bln (saben wulan) utawa £ 44 / bln (taunan) lan nambah alat dodolan, marketing lan analisis sing luwih kuat. teh Majeng rencana (£ 259 / bln; £ 230 / bln) nawakake dhukungan serius kanggo bisnis internasional sing berkembang. Kita bakal luwih rinci babagan rencana kasebut ing ngisor iki.

Apa Shopify duwe rencana gratis?

Shopify ora duwe rencana gratis, nanging kabeh rencana kalebu uji coba 3 dina gratis. Sampeyan malah ora kudu nyerahke rincian kertu kanggo miwiti.

Apa Shopify bakal menehi jeneng domain gratis?

Ora biasa kanggo pembangun situs web, Shopify ora kalebu jeneng domain gratis kanthi rencana. Nanging sampeyan bisa tuku siji saka bagean domain situs web Shopify. Nyana mbayar udakara £ 10 / taun kanggo taun pisanan. Bagean domain uga duwe ton saran sing apik babagan milih jeneng domain sing apik, bebarengan karo info babagan subdomain lan kode negara.


Rencana rega Shopify endi sing paling apik kanggo aku?

Mangkene gritty ing saben rencana utama Shopify, diwiwiti karo Dasar. Sampeyan bisa nganyarke menyang rencana sabanjure kapan wae sampeyan pengin.

1. Shopify Basic: £ 1 / bln sajrone telung wulan, banjur £ 19 / bln (saben wulan) utawa £ 17 / bln (taunan)

Iki minangka rencana Shopify sing paling apik, cocog kanggo bisnis cilik kanthi volume dodolan saben wulan. Pembangun kaca seret lan selehake nggawe gampang nggawe lan ngatur toko online kanggo web lan seluler, lengkap karo blog lan kaca produk tanpa watesan. Cithakan kasebut kurang narik kawigaten tinimbang Squarespace, nanging isih kualitas paling apik.

Sampeyan entuk alat kanggo ngatur kabeh produk, pesenan lan informasi pelanggan, kalebu pemulihan keranjang blanja sing ditinggalake, kode diskon, kertu hadiah, alat pemasaran otomatis, laporan analisis penjualan lan rong akun staf. Rencana dhasar uga kalebu macem-macem saluran penjualan kalebu eBay lan Amazon, ditambah dhukungan 24/7 lan sertifikat SSL gratis. Kanthi kesepakatan £1/mth saiki, sampeyan bakal wicaksana miwiti ing kene.

2. Shopify: £ 49 / bln (saben wulan) utawa £ 44 / bln (taunan)

Yen bisnis sampeyan tuwuh cukup kanggo nggawe sawetara ewu mina saben sasi lan ajeg dikirim menyang jaban rangkah, iki rencana kanggo sampeyan. Iki ngisi biaya transaksi lan tarif kertu kredit sing luwih murah tinimbang rencana dhasar (ndeleng tabel ing ngisor iki kanggo rincian), lan nambah laporan analisis sing kuat sing nutupi tren penjualan lan prilaku pelanggan.

3. Shopify Lanjut: £ 259 / wulan (saben wulan) utawa £ 230 / wulan (taunan)

Yen sampeyan toko online gedhe sing nggawe £ 10,000+ saben wulan, lan sampeyan duwe basis pelanggan sing akeh, sawetara staf lan kehadiran internasional, iki bakal dadi dhuwit sing apik. Sampeyan entuk tarif pengiriman sing diwilang saka pihak katelu supaya sampeyan bisa menehi macem-macem pilihan pengiriman menyang pelanggan, lan bea lan pajak impor dikira nalika checkout supaya ora ana kiriman sing ora becik kanggo para pelanggan. Situs web sampeyan ora ana watesan, kalebu produk lan panyimpenan, supaya sampeyan bisa ngirim video lan gambar akeh sing dikarepake.

Shopify dhasar Shopify Majeng
Rega (dibayar saben wulan) £1/mth kanggo 3 sasi,
banjur £ 19 / sasi
£ 49 / sasi £ 259 / sasi
Price (dibayar saben taun) £17/bln £44/bln £230/bln
Tarif kertu kredit (online) 2% + 25 p 1,7% + 25 p 1,5% + 25 p
Tarif kertu kredit (wong) 1,7%+0p 1,6%+0p 1,5%+0p
Biaya transaksi pihak katelu* 2% 1% 0,5%
Bea lan pajak impor Ora Ora ya wis
Akun Staff 2 5 15
Laporan analisis dhasar Standar Majeng

* Biaya transaksi pihak katelu ditrapake yen sampeyan ora nggunakake Pembayaran Shopify

** Rega bener ing Desember 2022


Apa iku Pembayaran Shopify?

Pembayaran Shopify minangka gerbang pambayaran Shopify dhewe. Payment gateways yaiku piranti sing ditempelake sing ngolah lan otentikasi pembayaran ing toko online, dadi pelanggan ora kudu pindhah menyang situs liya kanggo mbayar. PayPal minangka conto sing paling misuwur, nanging liyane kalebu Square lan Stripe.

Yen sampeyan nyiyapake toko karo Shopify, mesthine nggunakake Pembayaran Shopify minangka gateway, amarga bisa nyuda biaya transaksi dadi nol. Iku uga ngijini sampeyan ndeleng pembayaran ing wektu nyata. Iku gratis kanggo nggunakake; pilih wae nalika nyiyapake toko Shopify sampeyan.

Yen sampeyan luwih seneng tetep nganggo prosesor pembayaran liyane, Shopify bakal ngisi ragad antarane 0.5% lan 2% saben transaksi, gumantung saka rencana rega sing sampeyan lakoni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *