Rencana minggu sampeyan: tanggalan acara Magic Valley

Rebo, 9 Nopember

Pengantar Pemrograman Video Game @ Perpustakaan Umum Twin Falls: 16:30-18, Twin Falls Public Library, 201 Papat Ave. E., Curug Kembar. Sinau coding awal ing Perpustakaan Umum Twin Falls. 208-733-2964. go.evvnt.com/1406925-0

Nuduhake keluhan: 18:30-20:30, Mercusuar Church, 960 Eastland Drive, Twin Falls. Serangkaian 13 rapat GrievanceShare. Yen sampeyan utawa wong sing sampeyan kenal ngalami wektu sing angel sawise kelangan wong sing ditresnani, gabung karo dhukungan keluhan sing kalebu video + buku kerja $25. 208-737-4667. go.evvnt.com/1339455-0

Wong-wong uga maca…

Casey Driessen: Duplesy & The Violins of the World: 7:30-11:30, College of Southern Idaho Fine Arts Building, Twin Falls. Lelungan, fiddler, guru, Casey Driessen punika fellow rodo funky. Kanthi wicaksana musik, sampeyan bisa nelpon dheweke minangka pewaris Vassar Clements amarga dheweke uga ngliwati garis antarane akar lan jazz. bandsintown.com/e/103719709

ana, 11. Nov

Makan Malam Jumat & Tari: 6-10 p.m., Snake River Elks Lodge # 2807, 412 E. 200 S., Jerome. Acara iki mbukak kanggo umum. Snake River Elks Lodge nawakake nedha bengi & tarian musik country live saben ana sore. 208-324-0200. go.evvnt.com/1150244-0

Bree Jones: Koto Komedi: 9.00-1.00, Koto Brewing Co., 156 Main Ave. W., Curug Kembar. Co-Headliners Bree Jones & Austin Von Johnson nggawa ngguyu ing Koto Brewing ing November iki. Ora Cover, mung teka awal kanggo njaluk lenggahan. Umur 18 lan munggah mung. bandsintown.com/e/103809593

Setu, Nopember 12

Perayaan Minggu Wacan Keluarga Idaho: 10 am-2 pm, Twin Falls Public Library, 201 Fourth Ave. E., Curug Kembar. Ngrameke Minggu Pembacaan Keluarga Idaho ing Perpustakaan Umum Twin Falls. 208-733-2964. go.evvnt.com/1406921-0

Saturday Crafter-Day: Fall Bunting: 10:30 am-12 pm, Twin Falls Public Library, 201 Papat Ave. E., Curug Kembar. Nggawe dekorasi bunting tiba dhewe ing Twin Falls Public Library. 208-733-2964. go.evvnt.com/1406940-0

Saturday Movie Matinee @ Twin Falls Public Library: 3-5 p.m., Twin Falls Public Library, 201 Papat Ave. E., Curug Kembar. Ndeleng film saben ana ing Twin Falls Public Library. 208-733-2964. go.evvnt.com/1406934-0

Trio akustik JJQ, Jon, Jenni, lan Quin bakal main ing Pebble Ponds ing Filer ing 11/12: 6-9 p.m., Idaho kang Pebble Ponds Golf Course, 4035 N. 2300 E. Road, Filer. Teka kene Irish, Old Timey, Pop, lan Country Music. 1208-320-8097.

Jaime Jamgochian: 6-10 p.m., Twin Falls Reformasi Church, 1631 Grandview Drive N., Twin Falls. Aspire minangka acara wanita sewengi sing kebak tawa, sinau, crita & musik karo 3 wanita sing njupuk panggung. 1 Guru Kitab Suci – 1 Pelawak – 1 Musisi. Tiket: $25. Tiket VIP: $35. Prices munggah ing lawang. Tiket NON-REFUNDABLE. bandsintown.com/t/1026019641

Lindsay McCaul: 7-11, Twin Falls Reformasi Church, 1631 Grandview Drive N., Twin Falls. bandsintown.com/t/103809032

Bree Jones: Koto Komedi: 9.00-1.00, Koto Brewing Co., 156 Main Ave. W., Curug Kembar. Co-Headliners Bree Jones & Austin Von Johnson nggawa ngguyu ing Koto Brewing ing November iki. Ora Cover, mung teka awal kanggo njaluk lenggahan. Umur 18 lan munggah mung. bandsintown.com/e/103809593

Lmusim gugur: 9 p.m.-1., Tembaga Alibi Sports Bar, 677 Filer Ave. Suite C, Twin Falls. Gitaris – Vokalis – Lyricist – Performer. bandsintown.com/e/103787497

Entuk Informasi: Layanan & Masalah Veteran karo Rondal Lang: 18:30-19:30, Twin Falls Public Library, 201 Papat Ave. E., Curug Kembar. Mungkasi Perpustakaan Umum Twin Falls kanggo presentasi babagan masalah sing diadhepi para veteran & layanan sing kasedhiya kanggo dheweke. 208-733-2964. go.evvnt.com/1406900-0

Gooding Festival of Trees: 8 am-8 pm, 125 Seventh Ave. W., 125 Seventh Ave. W., Sugeng. Kabeh entuk manfaat kanggo Sekolah Gooding! Ayo mriksa Festival Pohon ing The Hummingbird House-125 7th Ave W ing Gooding! 208-358-2409. go.evvnt.com/1375597-0

Game Night @ Perpustakaan Umum Twin Falls: 6-8 p.m., Twin Falls Public Library, 201 Papat Ave. E., Curug Kembar. Mungkasi kanggo Game Night @ Twin Falls Public Library. 208-733-2964. go.evvnt.com/1406945-0

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *