‘Resesi kerah putih’ katon ing tengah-tengah PHK manajemen tengah

Karyawan kerah biru wis dadi target pemotongan kerja ing kemerosotan sadurunge. Ora wektu iki

Item konten

Gelombang pemberhentian ing manajemen tengah nyebabake rasa wedi yen Amerika Serikat nyedhaki “resesi kerah putih,” miturut para ahli ekonomi lan perekrut.

Iklan 2

Item konten

Ing kemerosotan sadurunge, karyawan kerah biru kalebu buruh konstruksi lan sopir truk cenderung dadi sing pertama kelangan kerja, nanging wektu iki perusahaan Amerika wis fokus nyuda jumlah karyawan ing manajer tengah sing kerja ing kantor.

Ing sawetara minggu kepungkur, sawetara perusahaan kalebu Walmart Inc., Ford Motor Co., Gap Inc., Zillow Group Inc. lan Stanley Black & Decker Inc. wis ngumumake rencana ngilangi proyek ing kantor pusat.

William Lee, ahli ekonomi ing Institut Milken, nyaranake manawa perusahaan saiki duwe luwih akeh wong ing peran manajer tengah tinimbang sing dibutuhake utawa bisa ditindakake sawise cepet-cepet nyewa bakat profesional sabisa nalika ekonomi mundur saka pandemi COVID-19.

Iklan 3

Item konten

Ing rong sasi kepungkur, perusahaan rekrutmen Challenger, Gray & Christmas Inc., sing duwe spesialisasi kanggo mbantu manajer tingkat menengah sing wis dipecat golek kerja, wis nyathet kenaikan posisi kerja sing wis rampung.

“Gaji sing gedhe-gedhe kasebut narik kawigaten wong nalika kudu nggawe keputusan sing nggegirisi babagan sapa sing kudu ditinggal,” ujare Andy Challenger, wakil presiden senior.

Sanajan PHK wis nyedhak rekor paling sithik sajrone luwih saka setahun, sawetara ahli ekonomi curiga yen pemotongan proyek sing diamati Challenger minangka tandha pisanan “resesi kerah putih” ing ngendi para pekerja kantor peringkat pertengahan wis ngilangi pakaryan kanthi tarif sing luwih dhuwur tinimbang mitra kerja. manufaktur, layanan lan transportasi.

Iklan 4

Item konten

“Wong-wong ngomong iki bakal mengaruhi buruh kerah putih luwih akeh tinimbang resesi kepungkur amarga didorong dening kenaikan suku bunga lan penurunan rega saham,” ujare Julia Pollak, pangareping ekonomi ing situs kerja ZipRecruiter.

Dheweke nambahake: “Amarga ing pirang-pirang industri kerah biru isih ana kekurangan tenaga kerja, akeh industri sing ora bakal bisa ngilangi tenaga kerja amarga wis kekurangan tenaga kerja.”

Gaji gedhe lan gedhe kasebut narik kawigaten wong nalika kudu nggawe keputusan sing nggegirisi babagan sapa sing kudu ditinggal.

Andy Natal

Luwih saka setengah kepala eksekutif AS ujar manawa nimbang pengurangan tenaga kerja sajrone nem wulan sabanjure minangka persiapan kanggo resesi potensial, miturut laporan KPMG.

“Aku ora bakal kaget yen buruh kerah putih dadi sing pertama dibebasake ing skenario resesi,” ujare Dave Gilbertson, wakil presiden ing produsen piranti lunak HR Ultimate Kronos Group, utawa UKG.

Iklan 5

Item konten

“Yen dideleng ing ngendi PHK wis ana, pancen durung tekan pasar kerah biru. Iki amarga ana kekurangan tenaga kerja sing abot ing peran kerah biru iki.

Kangge, perusahaan ing Silicon Valley lan ing Wall Street sing makaryakke akeh wong ing peran profesional wis kesusu kanggo ngleksanakake redundansi. Netflix Inc. wis PHK meh 500 buruh taun iki, paling anyar 30 anggota tim animasi ing September. Snap Inc. ngethok 20 persen stafe, udakara 1.300 karyawan, ing wulan Agustus.

Elon Musk ngilangi ewu karyawan Twitter Inc. minggu kepungkur sawise nutup tuku perusahaan media sosial kasebut. Sadurunge ngethok malah diwiwiti, Musk ujar manawa dheweke ngrancang ngarahake manajemen tengah. “Katon ana 10 wong sing ‘ngatur’ kanggo saben wong sing ngodhe,” tulis “Chief Twit” ing platform kasebut.

Iklan 6

Item konten

Meta Platforms Inc. uga wis miwiti PHK, ngarahake kira-kira 11,000 staf.

Denis Coleman, kepala pejabat keuangan Goldman Sachs Group Inc., ujar ing wulan Juli manawa bank kasebut “bisa uga bakal mulihake tinjauan kinerja taunan saka basis karyawan ing pungkasan taun”, sawise nundha skema kasebut sadurunge pandemi.

Markas Meta ing Menlo Park, California.
Markas Meta ing Menlo Park, California. Foto dening Josh Edelson / AFP liwat Getty Images

Ana uga potongan sing nyebar kanggo makelar, makelar hipotek lan penilai wiwit mundhake tingkat bunga ing wulan Maret nyebabake penjualan omah saya mudhun.

Kosok baline, pemotongan kerja kanggo buruh kerah biru lan liya-liyane sing entuk gaji luwih murah, kaya sing kerja ing luang lan perhotelan, wis kurang diucapake.

Staf upah murah ing toko, restoran lan hotel dadi sing pertama kelangan kerja sawise krisis COVID ditindakake ing Maret 2020. Nanging saiki iki wong sing kekurangan pasokan.

Iklan 7

Item konten

Sektor luang lan perhotelan makaryakke 1.1 yuta tenaga kerja luwih sithik dibandhingake karo level ing Februari 2020.

Akeh pangareping eksekutif wis nimbang thinning metu rangking manajemen malah sadurunge terus-terusan inflasi mundhakaken wedi resesi lan di-push kanggo ngurangi biaya.

Stereotipe birokrat sing ora ana gunane menehi inspirasi apa sing diarani mitra senior McKinsey & Company Inc. Bill Schaninger minangka “serangan 30 taun” marang manajer tengah. Pandemi kasebut nyepetake kanthi nuduhake manawa pimpinan senior bisa kanthi cepet nggawe owah-owahan strategis lan operasional tanpa dhukungan saka tim sing luwih amba, ujare.

Iklan 8

Item konten

Gilbertson ing UKG ujar: “Ana bagean penting saka populasi sing kudu nundha impen Amerika amarga ora bisa nemokake peran sing dikarepake.”

Nanging sanajan peran manajerial anyar wis garing, Gilbertson ngarepake para majikan bakal terus nyewa peran kerah biru. Kelas laptop sing diarani bisa nemokake proyek kasebut luwih nyenengake tinimbang sadurunge pandemi, ujare, amarga wis nyathet wutah upah sing kuat sajrone rong taun kepungkur.

“Minangka ekonomi, kudu ana akeh proyek sing kasedhiya,” ujare Gilbertson. “Dheweke bisa uga dudu jinis pakaryan sing dikarepake para pekerja.”

© 2022 The Financial Times Ltd.

Iklan 1

Komentar

Postmedia setya njaga forum diskusi sing rame nanging sipil lan nyengkuyung kabeh sing maca supaya nuduhake pendapat babagan artikel kita. Komentar bisa njupuk nganti siji jam kanggo moderat sadurunge katon ing situs. Kita njaluk supaya komentar sampeyan relevan lan hormat. Kita wis ngaktifake kabar email-saiki sampeyan bakal nampa email yen sampeyan nampa balesan kanggo komentar sampeyan, ana nganyari thread komentar sing sampeyan tindakake utawa yen pangguna sampeyan tindakake komentar. Dolan maring Pedoman Komunitas kanggo informasi lan rincian liyane babagan carane nyetel setelan email sampeyan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *