Rolas ancaman media sosial sing kudu diwaspadai ing 2023

Saka TikTok lan Instagram menyang Facebook, Twitter, LinkedIn, lan kabeh sing ana ing antarane, ana akeh platform media sosial sing bisa dipilih – lan padha uga kanggo para penjahat cyber sing pengin nyebarake serangan sabanjure.

Pramila wektune saiki kudu kenal karo ancaman media sosial sing paling umum, kalebu:

1. Teknik Sosial

Teknik sosial nggambarake serangan cyber sing bisa digunakake peretas kanggo ngapusi sampeyan supaya kompromi informasi pribadhi. Iki bisa uga ana ing wangun email phishing sing dikirim menyang kothak mlebu utawa teks smishing sing dikirim menyang iPhone utawa Android.

Kunci kanggo nglindhungi dhewe yaiku ora menehi data sensitif marang wong liya liwat telpon utawa liwat email lan/utawa teks. Sampeyan ora bisa 100% positif yen wong ing sisih liya ngandhani bebener.

2. Phishing

Phishing ing media sosial kedadeyan nalika penjahat cyber ngirim email sing pura-pura dadi platform media sosial sing biso dipercoyo. Pesen kasebut bisa menehi tandha babagan “masalah akun” sing kudu dirampungake langsung lan menehi tautan khusus sing kudu ditindakake.

Tautan kasebut asring nyebabake situs web sing dikompromi utawa palsu sing kena infeksi spyware sing bisa nglacak kabeh sing diketik. Cyberthief banjur bisa ngrekam kredensial login sing sampeyan lebokake kanggo nyoba lan hack menyang akun online liyane.

3. Malware

Sampeyan bisa ndeleng malware minangka salah sawijining ancaman sing paling mbebayani ing media sosial amarga asring digunakake peretas kendaraan kanggo ngirim serangan cyber.

Saka virus lan cacing nganti adware, spyware, lan trojan, ana macem-macem jinis malware sing bisa digunakake peretas kanggo mlebu ing salah sawijining akun media sosial sampeyan.

Tansah ati-ati babagan tautan apa sing sampeyan klik lan file apa sing dibukak lan diundhuh. Penjahat siber duwe cara licik kanggo njaluk program jahat menyang piranti sing rawan.

4. Pelanggaran data

Situs media sosial minangka salah sawijining situs sing paling ditargetake ing internet saiki, kanthi pelanggaran data pangguna nggawe berita ing taun-taun pungkasan.

Mesthi, gumantung ing platform sosial kanggo nglindhungi data pangguna kanthi bener, nanging sampeyan uga kudu mesthekake yen sampeyan ora ngunggah informasi sing ora pengin dibukak.

Aturan sing apik yaiku aja ngemot email pribadi, nomer telpon utawa alamat ing bio profil sampeyan.

5. Clickjacking

Clickjacking minangka ancaman media sosial lan teknik peretasan sing canggih. Lan sanajan ana akeh coding sing melu peretas media sosial, sejatine nindakake apa sing diarani jeneng kasebut – mbajak klik.

Clickjacking dianggo kanthi ngarahake klik utawa “kaya” sing sampeyan lakoni ing kaca media sosial kanggo mencet tombol sing beda. Peretas ing media sosial bisa ngotomatisasi tombol sing didhelikake ing kaca kanggo nuduhake kiriman kanthi otomatis ing profil sampeyan utawa nginstal download drive-by ing piranti sampeyan.

6. Apus afiliasi

Penipuan afiliasi ngidini peretas media sosial entuk dhuwit luwih akeh. Dheweke nindakake iki kanthi adol kredensial sing dicolong menyang perusahaan pihak katelu sing pengin nggawa lalu lintas luwih akeh menyang situs web.

Peretas biasane nggawe lan ngirim iklan palsu ing Facebook utawa Instagram kalebu tautan sing kena infeksi. Sawise diklik, sampeyan bisa uga nggawa sampeyan menyang situs web palsu sing njaluk email, alamat, utawa nomer telpon pribadhi supaya sampeyan bisa ndhaptar promosi. Sampeyan bakal ngerti manawa ora ana hadiah utawa promosi nyata mung sawise ngrekam informasi sampeyan lan mandheg ngetutake sampeyan.

7. Hadiah palsu

Hadiah palsu padha karo penipuan afiliasi nanging ngidini peretas mbayar dhewe – tinimbang ngenteni perantara. Bisa uga mung niru merek utawa perusahaan utama lan ngirim kompetisi utawa hadiah palsu kanggo nggodho wong menyang situs web sing kena infeksi.

Sawise sampeyan ana ing situs kasebut, dheweke bisa uga nyoba nggunakake malware kanggo ngumpulake informasi perbankan, email, lan data pribadhi liyane kanggo ngeksploitasi sampeyan luwih akeh.

8. Lele

Catfishing kalebu nggawe profil online palsu kanthi tujuan ngapusi wong supaya percaya yen sampeyan dudu wong liya. Senajan akeh wong bisa mikir lagi pinter banget kanggo diapusi, apus romance catfishing akeh, karo korban reeled dening profil palsu lan crita, mbangun jaminan lan sayangé menehi awis hard-entuk kanggo fraudsters.

A catfisher utawa Roman scammer bisa njaluk sampeyan nransfer dhuwit, nuduhake jeneng panganggo lan sandhi, lan nggawe panjalukan curiga liyane, lan amarga kahanan sing ora bisa ketemu sampeyan ing wong. Sawise duwe apa sing dikarepake, biasane dhuwit, dheweke bakal ilang – sanajan ana risiko manawa rincian korban bakal ana ing ‘dhaptar bajingan’ kanggo ditargetake maneh ing mangsa ngarep.

9. Pengikut Palsu

Donya media sosial ngowahi jumlah pengikut sampeyan dadi status sosial sing bisa dibanggakake. Nanging, sing luwih dhuwur nomer kasebut mundhak, luwih akeh risiko sampeyan entuk pengikut palsu.

Iki minangka profil palsu sing kadhangkala digawe dening peretas kanggo ngirim email phishing menyang target ing media sosial. Dheweke bisa nggunakake tautan sing kena infeksi sing dipasang kanggo nyolong lan/utawa ngedol data pribadhi ing web peteng.

10. Cyberbullying

Cyberbullying minangka efek samping sing ora nyenengake saka sifat terbuka media sosial. Kadhangkala, wong njupuk kauntungan saka anonimitas ing mburi akun lan ninggalake komentar sengit lan nglarani ing kiriman wong liya.

Pancen, ana wong sing luwih apik tinimbang wong liya. Nanging, cyberbullying sing terus-terusan bisa nduwe pengaruh jangka panjang marang ajining dhiri lan kapercayan wong.

11. Cyberstalking

Cyberstalking njupuk cyberbullying menyang dhuwur anyar. Iki nalika ana wong nggunakake DM, email, utawa cara elektronik liyane kanggo medeni, ngganggu, utawa ngancam wong liya kanthi cilaka fisik.

Kaya sing wis kasebut, iki bisa uga ana pirang-pirang wujud, nanging yen sampeyan rumangsa entuk perhatian sing ora dikarepake kanthi online saka wong utawa perusahaan, sampeyan bisa uga duwe cyberstalker.

12. Nyolong identitas

Media sosial bisa nyebabake risiko nyolong identitas yen sampeyan ora ngati-ati babagan nuduhake informasi pribadhi ing profil sampeyan. Peretas sing pengin nyolong identitas bakal ndeleng bios profil lan rincian akun kanggo apa wae sing bisa ditindakake.

Dheweke banjur bisa ngumpulake informasi kanggo niru identitas sampeyan utawa nggawe identitas anyar kanthi nggunakake informasi saka pirang-pirang wong, sing bisa ngidini nggawe akun bank utawa njupuk utangan. Sabanjure sampeyan ngerti, sampeyan bisa ngadhepi penipuan perbankan lan kertu kredit.

Wolung cara kanggo nyegah peretasan media sosial

Ancaman media sosial asring kedadeyan nalika pangguna online mbukak akeh informasi pribadhi ing platform media sosial sing beda. Peretas bisa ngumpulake data iki kanggo nyolong identitas, kredensial perbankan, lan jinis data pribadhi liyane kanggo tujuan jahat.

Semalat, ana langkah sing bisa ditindakake supaya ora dadi korban peretasan media sosial online,

  1. Aja nuduhake informasi pribadhi ing kiriman media sosial utawa bio profil.
  2. Ganti sandhi kanthi rutin supaya ora njupuk akun.
  3. Setel akun dadi pribadi kanggo ngontrol sapa sing bisa ndeleng rincian akun sampeyan.
  4. Gunakake VPN kanggo ngindhari pelacakan lokasi.
  5. Aja nampa panjalukan kanca sing ora dingerteni saka wong liya.
  6. Ati-ati karo tautan sing curiga saka hadiah palsu lan penipuan afiliasi.
  7. Dodge Wi-Fi umum nalika surfing situs media sosial.
  8. Coba gunakake Norton Identity Advisor Plus karo Pemantauan Media Sosial:
  9. Download piranti lunak antivirus kanggo keamanan tambahan.

Nalika arep ngadhepi ancaman media sosial paling gedhe saiki, elinga yen sampeyan sing duwe kekuwatan. Sampeyan mung ngontrol apa sing dadi online lan sapa sing bisa ndeleng. Gunakake apa sing sampeyan sinau saka dhaptar ancaman media sosial lan petunjuk perlindungan kanggo nambah keamanan internet sampeyan.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *