Sampeyan Ora Mbutuhake Gelar 4 Taun Kanggo Ndhaptar 10 Proyek Jarak Jauh Iki

Gambar FreshSplash / Getty

Donya kerja wis saya adoh, kanthi kerja saka omah kasedhiya kanggo wong sing duwe kabeh tingkat pendidikan. Sawetara perusahaan saiki nggoleki katrampilan lan pengalaman praktis calon karyawan tinimbang gelar tradisional, saengga bisa entuk kerja sing adoh tanpa kudu kuliah patang taun.

Jelajahi: Kartu Kredit Paling Apik GOBankingRates kanggo 2023
Temokake: Cara Entuk Kertu Hadiah Gratis Saka Tuku Saben Dina
Entuk Jajak Pendapat Kita: Apa Sampeyan Ndherek Bantuan Inflasi ing 2023?

Ing kiriman anyar, Pancen ngerteni sawetara posisi kerja saka omah kanthi gaji dhuwur. Pakaryan iki kasedhiya ing pirang-pirang industri lan peran, sing bakal mbantu sampeyan nemokake proyek remot sing cocog karo keahlian lan minat sampeyan. Ing ngisor iki ana 10 peran remot kanthi bayaran paling dhuwur sing kasedhiya kanggo para pencari kerja tanpa gelar sarjana

Rawpixel.com / Shutterstock.com

Rawpixel.com / Shutterstock.com

Juru buku

Bookkeepers tanggung jawab kanggo buku besar organisasi kanthi ngrekam transaksi, ngasilake laporan keuangan, lan mriksa cathetan keuangan kanggo akurasi. Majikan asring pengin bookkeepers duwe sawetara pendidikan postsecondary, nanging biasane bakal nyedhiyani latihan on-the-job.

katleho Seisa / Getty Images

katleho Seisa / Getty Images

Telemarketer

  • gaji rata-rata: $41,016

  • Perusahaan sing saiki nyewa kanggo peran iki: Sistem Merchant Elektronik, Ops Spartan, Investasi Lightspeed

Telemarketer tanggung jawab kanggo nyetel janjian antarane pelanggan lan salespeople. Ing ndhuwur gaji dhasar, sampeyan uga dibayar komisi gumantung saka jumlah dodolan sing digawe saka wong sing sampeyan telpon.

CHRISsadowski / Getty Images / iStockphoto

CHRISsadowski / Getty Images / iStockphoto

Adjuster Klaim Properti

  • gaji rata-rata: $55,597

  • Perusahaan sing saiki nyewa kanggo peran iki: Transportasi MODE, Kelompok Asuransi Petani, Sumber Daya Manajemen Klaim

Penyesuai iki disewa dening perusahaan asuransi lan organisasi sing gegandhengan kanggo ngevaluasi klaim asuransi. Latihan on-the-job biasane dibutuhake kanggo peran iki.

jacoblund / Getty Images / iStockphoto

jacoblund / Getty Images / iStockphoto

Kanggo napsirake

Yen sampeyan nggunakake macem-macem basa, akeh perusahaan sing nggoleki wong kanggo ngrungokake lan nerjemahake obrolan. Juru basa uga nerjemahake acara langsung supaya perusahaan bisa nyebarake materi menyang akeh wong sing nganggo basa sing beda.

ridvan_celik/Getty Images/iStockphoto

ridvan_celik/Getty Images/iStockphoto

Spesialis Pemasaran Email

Ing peran iki, sampeyan bakal mbantu klien nyedhaki pelanggan kanthi nggawe kampanye email sing menarik. Sampeyan uga bakal ngukur respon kanggo ndeleng apa sing bisa digunakake lan carane nggawe email sing luwih apik kanggo entuk luwih akeh pelanggan. Yen sampeyan duwe pengalaman nulis konten, sampeyan bisa miwiti aplikasi kasebut dadi spesialis pemasaran email.

Saham FS / Shutterstock.com

Saham FS / Shutterstock.com

Asisten Eksekutif

Asisten eksekutif kerja ing pirang-pirang industri. Tugase bisa kalebu ngatur jadwal eksekutif, ngatur lelungan, nangani media sosial, ngatur acara lan nangani klien lan pelanggan.

skynesher / Getty Gambar

skynesher / Getty Gambar

Spesialis Coding Medis

  • gaji rata-rata: $48,912

  • Perusahaan sing saiki nyewa kanggo peran iki: Mitra Kesehatan Ensemble, UW Health, Discovery Behavioral Health DBH

Spesialis coding medis nerjemahake grafik pasien sawise kunjungan lan menehi kode supaya fasilitas medis bisa ngakses file kanthi luwih gampang. Sawise entuk sertifikat coding medis, sampeyan bisa miwiti nglamar kerja ing lapangan iki.

Jirapong Manustrong / Shutterstock.com

Jirapong Manustrong / Shutterstock.com

Manajer Media Sosial

Sampeyan mbokmenawa wis akeh ing media sosial. Apa ora njaluk mbayar kanggo iku? Minangka manajer media sosial, sampeyan bakal tanggung jawab nggawe konten kanggo akun media sosial perusahaan kanggo nambah pamirsa. Iki minangka proyek sing cocog kanggo wong sing seneng ngetutake tren online.

sturti / Gambar Getty

sturti / Gambar Getty

Manajer Dhukungan Pelanggan

Saliyane mbantu pelanggan, manajer dhukungan pelanggan uga ngawasi tim dhukungan pelanggan. Dheweke uga bakal tanggung jawab kanggo nglatih karyawan anyar lan njaga praktik paling apik ing perusahaan. Yen sampeyan duwe pengalaman layanan pelanggan sadurunge, sampeyan bisa nyoba dadi manajer.

Gorodenkoff / Shutterstock.com

Gorodenkoff / Shutterstock.com

pelatih fitness

Sawise pandemi, latihan pribadi virtual dadi populer banget. Yen sampeyan duwe semangat kanggo fitness, sampeyan bisa nglamar lan nglatih wong liya. Sampeyan bisa uga tanggung jawab kanggo nulis artikel fitness lan blog kanggo perusahaan.

  • gaji rata-rata: $51,964

  • Perusahaan sing saiki nyewa kanggo peran iki: Perawatan Kesehatan Omah Crystal, Pemasaran Gundersen, CT Storm eSports

Liyane Saka GOBankingRates

Artikel iki wiwitane muncul ing GOBankingRates.com: Sampeyan Ora Perlu Gelar 4 Taun Kanggo Ndhaptar 10 Proyek Jarak Jauh Iki

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *