Sapa sing bisa sinau ilmu data? Apa mbutuhake coding?

Ing seri iki, sampeyan bisa ngirim pitakonan lan nampa klarifikasi. Karyawan sing duwe kawruh ing INDIAai bakal mangsuli pitakon sampeyan.

Sampeyan kudu nerusake pitakon menyang: askindiaai@mail.nasscom.in.

Apa kerangka AI open-source? Apa ana AI open-source? – Subbannaik, Bengaluru.

AI sumber terbuka minangka teknologi intelijen buatan sing bisa diakses umum kanggo panggunaan komersial lan non-komersial ing macem-macem lisensi sumber terbuka. AI open-source kalebu set data, algoritma sing wis dibangun, lan antarmuka sing siap kanggo nggampangake nggawe aplikasi AI.

Open source nyedhiyakake lingkungan sing subur kanggo piranti lunak revolusioner, utamane ing bidang canggih kayata intelijen buatan (AI) lan pembelajaran mesin. Kajaba iku, filsafat open-source lan alat kolaborasi nggawe luwih gampang kanggo tim kanggo ngganti kode lan data lan mbangun prestasi wong liya.

Apa sing digunakake kanggo otomatisasi industri? Apa teknologi otomatisasi paling anyar? – Draupati chinna, Gwalior

Automasi industri ngganti manungsa nganggo sistem kontrol, kayata komputer utawa robot, lan teknologi informasi kanggo ngoperasikake macem-macem proses lan mesin ing industri.

Platform otomatisasi proses robot (RPA) diantisipasi dadi teknologi otomatisasi sing dominan ing taun 2023.

Apa chatbot manungsa? Kepiye carane chatbots niru obrolan manungsa? – Chinnaiyan Raman, Varanasi

Chatbot minangka program komputer sing niru lan napsirake interaksi manungsa (diucapake utawa ditulis), ngidini pangguna bisa ngobrol karo gadget digital kaya wong nyata. Kajaba iku, niru ucapan manungsa liwat tumindak otomatis sing bola-bali adhedhasar pemicu lan algoritma sing wis ditemtokake. Bot digawe kanggo ngomong karo manungsa nggunakake antarmuka obrolan utawa olahpesen swara ing aplikasi web utawa seluler, kaya sing ditindakake pangguna.

Miturut pratelan, bot obrolan sing paling mirip manungsa ing donya yaiku Mitsuku. Akibaté, chatbot wis kerep menangaké Loenber Prize kanggo duwe obrolan sing katon paling manungsa.

Apa sistem kekebalan buatan bisa ditindakake? Ing ngendi wong nggunakake? – Chandrasekar, Trichy

Teknik komputasi alus sing inovatif lan berkembang yaiku sistem kekebalan buatan. Ilmuwan wis nemokake akeh solusi teknik lan komputasi liwat AIS sajrone pirang-pirang taun. Contone, Goodman et al. nggawe algoritma sing dikenal minangka sistem pangenalan kekebalan buatan (AIRS).

Teknik jaringan kekebalan, sing meh padha karo jaringan syaraf tiruan ing sawetara cara, wis digunakake ing lapangan clustering, visualisasi data, kontrol, lan optimasi. Algoritma sel dendritik: Algoritma sel dendritik (DCA), sing digawe nggunakake metodologi multi-skala, minangka conto algoritma sing diilhami kekebalan.

Sapa sing bisa sinau ilmu data? Apa mbutuhake coding? – VC Raman, Mysuru

Sapa wae sing pengin sinau Ilmu Data bisa sinau, manawa dheweke pamula utawa ahli. Insinyur, pemasaran, pangembang piranti lunak, lan profesional IT bisa njupuk program ilmu data ing sisih utawa ing njaba kerja. Kanggo kursus biasa ing Ilmu Data, sampeyan kudu ngerti paling ora dhasar saka sekolah menengah.

Kanggo entuk kerja ing Ilmu Data, sampeyan kudu ngerti carane nggawe kode lan duwe pengalaman babagan alat lan teknologi teknis. Kajaba iku, insinyur data ngerti jumlah Python sing moderat, luwih saka jumlah SQL sing cukup, lan, yen bisa, ngerti carane nggunakake Cloud Platform.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *