Saran karir C-suite: Eyal Benishti, IRONSCALES

jeneng: Eyal Benishti

Perusahaan: IRONSCALES

Jeneng pegawean: CEO

Nyewa: Atlanta, GA

Eyal Benishti minangka CEO lan Pendhiri IRONSCALES, solusi phishing email sing pertama lan siji-sijine kanggo nggabungake intelijen manungsa karo pembelajaran mesin kanthi otomatis nyegah, ndeteksi lan nanggapi serangan phishing ing wektu nyata. Benishti lulus kanthi gelar ing Ilmu Komputer lan Matematika kanthi pujian. Peran sadurunge kalebu dadi Peneliti Keamanan, Reverse Engineer lan Analyst Malware. Ing wiwitan kariré, Benishti dadi pimpinan tim Jawa lan pimpinan Teknologi ing macem-macem posisi teknis sajrone 8+ taun. Benishti duwe kawruh jero babagan keamanan cyber, malware lan teknik sosial; lan minangka advokat open source.

Apa saran karir sing paling berharga sing sampeyan tampa? Tansah dadi wong sing kerja keras ing kamar lan aja wedi njupuk risiko. Yen impen sampeyan ora wedi, mesthine ora cukup gedhe.

Apa saran bisnis paling ala sing sampeyan tampa? Aku tau dikandhani ‘tetep ing jalur sampeyan’ lan aku yakin sampeyan bakal entuk asil sing padha yen sampeyan ora nate nyedhaki tantangan kanthi mikir kanthi cara sing beda utawa ing njaba kothak. Aku nyengkuyung timku kanggo nyelehake mentalitas ‘kita mesthi nindakake kanthi cara iki’ supaya bisa kreatif nyerang tantangan kanthi solusi anyar. Aku uga nyengkuyung umpan balik lintas departemen menyang tantangan, contone, ngundang tim produk kita dadi tantangan marketing, amarga pengalaman lan sudut pandang saben wong bisa mbantu ngasilake asil sing paling apik.

Apa saran sampeyan bakal menehi wong sing miwiti karir ing IT / teknologi? Langsung mlebu, aja ngenteni nganti sampeyan rumangsa “siap”. Sampeyan bisa uga ora rumangsa mumpuni utawa siap, nanging sing paling penting kanggo mlumpat lan miwiti ing endi wae, banjur terus sinau nalika sampeyan lunga. Aku dadi panyengkuyung sinau terus-terusan. Sampeyan bakal tansah nemokake aku nuduhake artikel paling anyar, podcast, lan blog penantang status quo karo tim kanggo nyengkuyung supaya terus sinau lan berkembang.

Apa sampeyan pengin kerja ing IT / teknologi? ya wis! Aku khusus kasengsem ing keamanan Cyber. Cybersecurity minangka semangatku lan wis wiwit cilik. Aku iki tansah bejat iku kanggo mbangun maneh lan aku kasengsem ing program lan kode banget awal. Nanging mung amarga sampeyan bisa uga ora duwe passion ing awal, ora ateges sampeyan ora bisa ing IT / teknologi. Ana akeh kesempatan kerja lan magang sing kasedhiya, mula aku ngajak sampeyan njelajah industri lan golek kesempatan. Iku industri tantangan lan durung banget maringi hadiah kanggo dadi bagéan saka.

Apa proyek pertama sampeyan ing IT/teknologi? Aku dadi pangembang piranti lunak.

Apa sawetara misconceptions umum babagan kerja ing IT / teknologi? Salah sawijining salah paham sing paling gedhe yaiku angel golek kerja ing IT / Tech yen sampeyan ora duwe pengalaman. Ana akeh kesempatan sing kasedhiya kanggo posisi lan kita uga percaya yen nggawa pengalaman industri sing unik lan macem-macem liwat karyawan mbantu kita dadi luwih kuat minangka bisnis.

Apa tips sing bakal diwenehake kanggo wong sing ngarahake posisi c-level? Aku mikir penting kanggo ngerti produk sing sampeyan wakili lan dadi tangan nalika sampeyan munggah. Contone, kita duwe karyawan anyar sing miwiti onboarding kanthi mbuwang wektu kanggo ndeteksi lan ndandani insiden phishing ing platform kita supaya kabeh karyawan ngerti dina ing urip personas utama kita. Keuntungan saka karya tangan iki ana loro. Kaping pisanan, karyawan kita pancen entuk tantangan sing diadhepi personas lan luwih bisa empati lan ngerti tantangane amarga dheweke uga ana ing trenches. Kapindho, mbantu karyawan ngerti nilai produk lan tantangan sing bakal ditindakake. Dadi, saran sing paling apik yaiku, aja nglewati langkah-langkah ing proses sampeyan; priksa manawa sampeyan langsung ngerti produk, keuntungan, lan regane kanthi mlaku mil ing sepatu pelanggan. Minangka titik pungkasan, aku nyoba tetep cedhak karo tim lan pelanggan supaya aku duwe umpan balik sing terus-terusan ing njero lan eksternal. Iki mbantu aku mimpin tim kanthi cara sing paling apik sing bisa selaras karo para pelanggan lan priksa manawa produk lan tim kita menehi regane.

Apa ambisi karir sampeyan lan apa sampeyan wis tekan? Aspirasiku yaiku njupuk perusahaan umum, lan kita isih bisa nggayuh tujuan kasebut.

Apa sampeyan duwe keseimbangan urip kerja sing apik ing peran sampeyan saiki? Nggunakake tembung ‘keseimbangan’ iku angel amarga nuduhake yen kabeh tansah seimbang. Aku luwih seneng mikir babagan integrasi kerja / urip, lan ya, aku duwe integrasi urip kerja sing apik. Sing dakkarepake yaiku kita fleksibel supaya karyawan bisa nggawa awake dhewe sing paling apik kanggo kerja lan omah. Jadwal kasebut bisa uga katon rada beda saka siji karyawan menyang sabanjure, nanging kita pengin karyawan kita rumangsa didhukung ing karya lan ing urip pribadi. Kita ora pengin karyawan ilang komitmen kulawarga sing penting. Bisa uga mbutuhake jam kerja sing luwih suwe, nanging umume, kita nyengkuyung jadwal sing fleksibel supaya bisa ndhukung tim kita.

Apa, yen ana apa-apa, sampeyan bakal ngganti babagan rute karir sing wis ditindakake? Makarya ing lingkungan wiwitan wis invaluable ing karir. Yen aku bisa ngganti siji bab, aku bakal gabung karo perusahaan wiwitan ing karirku. Sampeyan duwe kesempatan sing luar biasa iki kanggo mbangun soko, lay pondasi kanggo wutah, lan banjur exponentially tuwuh perusahaan sing, kang wis banget tantangan lan maringi hadiah kanggo kula.

Apa sampeyan bakal menehi rekomendasi: Bootcamp coding utawa gelar ilmu komputer? Iku gumantung ing wong lan ing ngendi dheweke ing karir, lan uga latar mburi. Nanging aku percaya yen Gelar Ilmu Komputer nyedhiyakake luwih akeh alat kanggo wutah pribadi lan bisa uga ndhukung karir sing luwih dinamis. Bootcamp minangka alat sing apik kanggo ngasah area katrampilan tartamtu utawa nggedhekake kawruh babagan subyek anyar.

Sepira pentinge sertifikasi tartamtu? Aku pracaya gedhe ing pengalaman, ing-the-job learning, supaya sertifikasi ing kertas kurang penting kanggo kula saka skills praktis wong ndadekke kanggo peran sing.

Apa telung katrampilan utawa kabisan sing sampeyan goleki ing calon calon? Ambisi – duwe motivasi lan drive kanggo ngatasi tantangan lan nggawe solusi

Intelek – kerja ing mode sinau sing terus-terusan lan ora mikir sampeyan duwe kabeh jawaban

Integritas – kejujuran lan integritas ngandika volume kanggo kula

Apa sing bakal ngilangi sampeyan dadi calon? Yen dheweke ora bisa nerangake kenapa dheweke diwawancarai kanggo peran tartamtu. Aku pengin nggawa karyawan sing duwe semangat kanggo ngrampungake masalah, sing pengin menang, lan sing sejatine pengin mbantu IRONSCALES menang. Yen ana wong sing nglamar kanggo nglamar, aku luwih seneng lulus lan golek calon sing duwe semangat kanggo keamanan email lan nilai-nilai inti IRONSCALES.

Apa kesalahan sing paling umum ditindakake dening calon nalika wawancara? Piyé kesalahané bisa dihindari? Sawetara kesalahan sing paling umum ditindakake dening para calon sajrone wawancara bakal teka tanpa nyiapake. Sinau perusahaan sing dijaluk gabung, bisa nerangake apa sebabe sampeyan seneng karo peran kasebut, ing ngendi sampeyan bisa tuwuh saka kono, jujur, ngobrol kanthi jujur ​​babagan tujuan sampeyan lan kepiye carane cocog karo tujuan perusahaan.

Apa sampeyan mikir luwih becik duwe katrampilan teknis utawa bisnis – utawa campuran saka loro-lorone? Kanggo IT / Cybersecurity, aku yakin duwe latar mburi teknis lan sinau katrampilan bisnis minangka cara sing paling apik. Luwih gampang sinau katrampilan bisnis saka sumber pelatihan gedhe sing kasedhiya saiki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *