Saran karir C-suite: Russell Haworth, NBS

jeneng: Russell Haworth

Perusahaan: NBS

Jeneng pegawean: CEO

Nyewa: Area Oxford

Russell Haworth minangka CEO NBS, platform teknologi konstruksi. Dheweke duwe rekaman trek sing wis kabukten ngembangake bisnis kanthi produk anyar lan nambah skala internasional kanthi pertumbuhan organik lan liwat akuisisi. Spesialisasi dheweke yaiku ngoptimalake intersect data, cloud, lan machine learning kanggo produk SaaS. Karir Haworth kalebu konsultasi strategi, FinTech lan Cyber ​​​​Security ing ngendi dheweke sukses nggunakake piranti lunak, informasi lan analitik data kanggo mimpin sukses bisnis. Sadurunge dheweke dadi CEO Nominet, registri domain internet Inggris lan bisnis keamanan cyber sing menang penghargaan. Ngluwihi karya dina, Haworth kang anggota dewan non-eksekutif lan penasehat perusahaan teknologi. Dheweke nulis buku babagan kepemimpinan digital karo Forbes sing bakal dirilis ing taun 2022.

Apa saran karir sing paling berharga sing sampeyan tampa? Nindakake apa sing sampeyan senengi lan entuk minat sing nyata ing karya sampeyan. Ana akeh saran karir sing sampeyan entuk liwat wektu. Nanging nindakake soko sing sampeyan seneng, – lan sampeyan aran kaya-kaya sampeyan bisa nambah nilai nindakaken – iku bagéyan paling penting. Yen sampeyan ora entuk kesenengan saka kerja, wektu iku sampeyan kudu nimbang maneh apa sing sampeyan lakoni lan apa sebabe. Urip iku cendhak banget kanggo mbuwang wektu kanggo perkara sing sampeyan ora duwe motivasi. Aku seneng kerja ing lingkungan sing duwe telung bahan – kinerja, kolaborasi lan nyenengake.

Apa saran bisnis paling ala sing sampeyan tampa? Kelet kanggo nyulam Panjenengan, ora njupuk risiko sembarang dogmatically kelet kanggo apa sing ngerti lan nyaman karo Kadang sing tak patut, nanging asring debilitating sawijining.

Ana analogi sing dakkarepake: ing badai sawetara wong ngungsi, dene liyane nggawe kincir angin kanggo nggunakke angin owah-owahan. Apa sampeyan hunker mudhun, utawa sampeyan nggoleki kesempatan lan mbangun kincir angin?

Apa saran sampeyan bakal menehi wong sing miwiti karir ing IT / teknologi? Aja wedi yen sampeyan dudu wong sing paling pinter ing kamar, sampeyan ora kudu duwe kabeh teknik teknis kanggo mbangun karir sing mantep ing teknologi. Ora perlu dadi coder sing paling apik, mung babagan nggambar visi lan ngerti kepiye teknologi bisa dadi peran kasebut.

Ing pungkasan dina, teknologi minangka enabler. Dadi, aku mikir yen ana wong sing mlebu, lan duwe sindrom imposter, mikir ngomong … ‘Aku ing teknologi, nanging aku dudu teknisi’, dudu cara kanggo nyedhaki. Sing dibutuhake yaiku keragaman mental lan kognitif sing mesthi kalebu wong sing bisa nggawa kreatifitas lan perspektif sing seger, supaya bisa ngoptimalake teknologi kanggo ngrampungake kompleks.

Apa sampeyan pengin kerja ing IT / teknologi? Ora, ora tenan. Aku miwiti metu awal karir minangka programmer komputer, lan aku elek! Dadi aku mikir yen aku wis ditakdirake babagan iki minangka pilihan lan, nyatane, bisa uga luwih cenderung gabung karo militer tinimbang aku mlebu teknologi. Sing jarene, sajrone karirku, aku wis dadi konsultasi strategi, layanan finansial lan keamanan cyber – kabeh kalebu data lan piranti lunak. Serendipitously, data, piranti lunak, informasi lan teknologi wis converged saiki.

Apa proyek pertama sampeyan ing IT/teknologi? Aku duwe rotasi ing skema grad trainee ing Xerox minangka SQL programmer … ora sandi forte. Aku banjur pindhah menyang konsultasi manajemen, lan banjur kerja ing Thomson Reuters, sing nyedhiyakake data menyang sawetara sektor – saka finansial nganti legal. Sajrone wektu aku ana, lingkungan saya owah, selaras karo digitalisasi papan kerja.

Apa sawetara misconceptions umum babagan kerja ing IT / teknologi? Sampeyan ora kudu duwe topi sing runcing kanggo nggarap teknologi, ana akeh pamikiran kreatif. Ditambahake sing paling akeh perusahaan teknologi minangka bisnis wong lan nalika ana wong sing teka ing wayah esuk lan ngilangi kode sing apik, dudu kabeh. Nduwe katrampilan komersial, dodolan lan marketing sing kuwat iku penting amarga dadi luwih angel kanggo menehi solusi sing unik lan fokus ing pelanggan ing pasar sing luwih kompetitif.

Apa tips sing bakal diwenehake kanggo wong sing ngarahake posisi c-level? Nalika nerangake set skill needed kanggo Kepemimpinan, sampeyan kudu dadi dicokot saka Swiss Army Knife, fleksibel lan saged akeh iku. Ditambahake sampeyan kudu kepengin weruh kepiye teknologi bisa dadi peran. Apa bebaya teknologi? Bisa digunakake kanggo apik lan kanggo lara. Dadi, kepiye sampeyan nggunakake teknologi kanthi tanggung jawab sosial lan etika? Lan, mung amarga sampeyan ora bisa ngomong yen sampeyan kudu.

Dadi yen sampeyan bisa masang piranti lunak kanthi cara sing ana ing sisih tengen dunyo etika, aku mikir minangka unsur penting kanggo posisi level C. Banjur babagan mesthekake yen wong inspirasi lan melu. Sampeyan mesthi kudu mikir babagan apa sing kudu diganti lan dicocogake amarga setengah umur teknologi mung cendhak.

Apa ambisi karir sampeyan lan apa sampeyan wis tekan? Ora suwe, ing NBS kita nggawe lingkungan lan bangunan sing dibangun luwih aman lan luwih lestari. Ing Inggris, kita pancen kondhang babagan iki, lan ambisi nggawe organisasi sing dikenal sacara global kanggo nindakake perkara sing apik banget lan internasionalisasi.

Kanggo tujuan mbesuk, aku pancene pengin melu bisnis saka wiwitan sing relatif awal nganti sing internasional lan bisa diukur, nyedhiyakake solusi sing positif kanggo tantangan masyarakat lan pelanggan.

Apa sampeyan duwe keseimbangan urip kerja sing apik ing peran sampeyan saiki? Ya, aku, kajaba ana ing telpon konferensi wingi tengah wengi, sing nganti jam siji esuk, lan munggah maneh jam 6 esuk (dudu dina biasa!)

Nalika saiki aku duwe imbangan urip kerja sing apik sing ora ana ing taun-taun kepungkur. Aku sinau kanggo utusan luwih akeh, aku nggawe wektu kanggo olahraga lan nindakake samubarang karo kulawarga. Sing lucu iku sejatine sampeyan luwih apik. Lan iku uga sing dakkarepake kanggo timku, yaiku dheweke luwih apik ing pakaryan yen dheweke luwih melu mental. Keterlibatan kasebut teka kanthi duwe wektu adoh saka kerja.

Aku uga percaya yen kerja keras. Ing atiku, aku dadi tukang grafter, lan aku ngarepake wong liya bakal kerja keras ing sekitarku. Nanging aku uga mikir yen kita kudu nyisihake wektu kanggo wilayah urip liyane sing ngluwihi kerja lan bagean saka peran kepemimpinan yaiku model iki.

Apa, yen ana apa-apa, sampeyan bakal ngganti babagan rute karir sing wis ditindakake? Iku wis trip nyenengake! Aku wis lelungan ing saindenging jagad lan manggon ing AS, Asia, Timur Tengah, Afrika, sing dakkira mulangake empati budaya kanggo macem-macem masyarakat. Sinau carane siji model ora cocog karo kabeh”

Ana peran sing mesthine kudu diganti sadurunge, ndeleng maneh ing pakaryan sadurunge, aku nutul sawise telung taun babagan rasa senengku. Aku butuh owah-owahan, bisa uga ana ing organisasi sing padha nanging nindakake sing beda. Nggolek maneh aku kudune wis cepet ngganti.

Apa sampeyan bakal menehi rekomendasi: Bootcamp coding utawa gelar ilmu komputer? Inggih, aku ora duwe, nanging aku arep kanggo gelar, ana akeh sing kudu ngandika kanggo total kecemplung ing siji topik kanggo wektu maneh.

Sepira pentinge sertifikasi tartamtu? Iku gumantung ing tingkat apa sampeyan. Nalika sampeyan berkembang ing karir, dadi luwih bisa nduduhake kepemimpinan, bali menyang titik sadurunge, sampeyan ora kudu duwe spesialisasi sing jero. Aku minangka anggota saka Asosiasi Komputer Inggris (Institut Chartered kanggo IT), nanging ora mbutuhake katrampilan coding, mula kudu ngerti kepiye tumpukan teknologi – awan, data, pembelajaran mesin, lsp. pas bebarengan. Banjur bisa takon kanggo nggawe keputusan sing luwih apik kanggo mimpin tim.

Aku dhasar otodidak. Gelar sarjanaku yaiku teknik mesin, mula aku ora asale saka latar belakang ilmu komputer. Nanging aku bener panginten topik iki cukup menarik kanggo mulang dhewe. Iki minangka salah sawijining sebab kenapa aku nulis buku babagan kepemimpinan digital saiki karo Forbes, amarga aku nyoba nuduhake sawetara kawruh kasebut kanggo mbantu wong liya teka luwih cepet.

Apa telung katrampilan utawa kabisan sing sampeyan goleki ing calon calon? Paukuman. Dheweke kudu duwe iki lan bisa nduduhake. Semangat. Wong sing semangat banget lan pengin nyemplungake awake dhewe. Pungkasan, nilai sing apik. Iki minangka perkara sing maneh, sampeyan ora bisa mulang, wis dibangun ing pirang-pirang taun. Yen sampeyan duwe telung ciri kasebut, sampeyan ora bakal salah.

Apa sing bakal nundha sampeyan dadi calon? Arrogance, ing asumsi sing padha mikir lagi ditutup kanggo ngrungokake, kasekengan kanggo mikir njaba kothak. Kapindho sing cedhak yaiku wangkal – ora bisa kompromi lan bisa adaptasi karo ide anyar utawa panemu sing beda. Katelu dadi pemain tim. Dadi bagean saka tim menehi kontribusi nanging uga nindakake apa wae sing sampeyan duwe leladen. Aku kerep nggunakake tembung ‘sampeyan bisa ora setuju, nanging yen sampeyan ngomong sampeyan lagi ing kapal, sampeyan kudu tundhuk.

Apa kesalahan sing paling umum ditindakake dening calon nalika wawancara? Piyé kesalahané bisa dihindari? Ora disiapake. Nalika aku arep wawancara, aku ngomong karo wong, aku nyoba lan nindakake riset. Aku nyoba lan priksa manawa aku pancene ngerti apa sing ditindakake organisasi. Aku wis nggoleki wong sing daktemu – latar mburi, sambungan sing dienggo bareng lsp.

Conto cilik iki nalika aku ketemu wong sing nyoba golek kerja ing perusahaanku. Dheweke takon apa latar mburiku lan sejatine ora ngerti sawetara rincian perusahaan utawa latar mburiku. Aku panginten sing kesed lan careless. Perlu rong menit kanggo ndeleng profilku, 10 menit kanggo ndeleng situs web perusahaan, lsp. Sing nuduhake lack saka prasetya, dicokot arrogance. Milih wong anyar minangka keputusan sing penting banget lan para calon kudu njupuk saben kesempatan kanthi serius kaya sabanjure. Njupuk sawetara jam kanggo nyiyapake lan priksa manawa sampeyan ngerti apa sing sampeyan gunakake.

Apa sampeyan mikir luwih becik duwe katrampilan teknis utawa bisnis – utawa campuran saka loro-lorone? Sing gumantung saka peran, nanging yen sampeyan kepengin dadi pimpinan, sampeyan kudu ngerti iklan kasebut uga ngerti apa sing menehi motivasi kanggo wong. Duwe loro tenan bakal ngadeg sampeyan loro.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *