Sawise PHK akeh, para pekerja teknologi nimbang maneh masa depane

Sepeda perusahaan lungguh ing njaba gedung kantor ing kampus Google Mountain View, California. Raksasa teknologi kasebut wis ngilangi 12,000 karyawan ing tengah-tengah mundure karyawan ing saindenging industri. (Brian Contreras/Los Angeles Times)

Nalika Quinn pindhah saka industri video game menyang manggung teknologi perusahaan ing taun 2019, keamanan kerja minangka bagean gedhe saka sebabe.

Ing donya game ana “riyaya lan pailan,” hiring lan diperlokaké wong kabeh wektu, ngandika Quinn, sing takon sing jeneng mburi bakal withheld supaya ngrusak prospek Employment mangsa. Peran piranti lunak sing luwih tradisional – nggarap sinau lan pangembangan ing perusahaan layanan pelanggan – katon kaya taruhan sing luwih aman.

Quinn, saiki 28, ora piyambak. Wis pirang-pirang taun, pakaryan ing perusahaan Silicon Valley sing gedhe minangka salah sawijining pertunjukan plum sing bisa ditemokake wong Amerika. Malah sawise kabeh retorika awal taun 2010-an babagan nggawe jagad dadi papan sing luwih apik, wiwit skandal ing Facebook, Uber lan perusahaan liyane, kombo pembunuh bayaran dhuwur, tunjangan sing akeh, manajemen fleksibel lan Collegiate San Francisco Bay Area. kampus digawe kanggo gaya urip sing kepincut akeh wiwitan-karir awal.

Pandemi kayane nanggung tesis kasebut. Nalika urip saben wong ujug-ujug pindhah online, raksasa piranti lunak ndeleng sahame mundhak lan para pekerja teknologi entuk kemewahan coding saka kursi ruang tamu.

Kaputusan Quinn kanggo mlebu ing industri kasebut katon prescient nalika iku. “Iku menehi kula raos tenan kuwat saka safety lan stabilitas sing ing hindsight tenan ora ana,” ngandika.

Ing wulan November, Quinn dipecat, minangka bagean saka gelombang perusahaan teknologi tenaga listrik nglereni proyek lan ngleksanakake hiring freezes sing diwiwiti musim panas pungkasan lan nglumpukake kekuwatan nganti pungkasan taun 2022 lan nganti taun iki.

Wiwit Jan. 1, legiun karyawan wis diselehake ing blok blanja ing Amazon (18,000 PHK), Microsoft (10.000 PHK), Salesforce (8.000 PHK) lan Google (12.000 PHK). Potongan kasebut ana ing mburi eksisi sadurunge ing Meta (11,000 PHK ing November) lan Snap (1.300 PHK ing Agustus), uga ing Twitter, yaiku leleh mudhun kanggo alasan liyane.

Kemerosotan industri wis nyebabake akeh buruh teknologi – ora ana maneh fokus ing industri sing kepengin banget nggolek bakat sing paling apik lan paling padhang – kanggo ngevaluasi maneh karir kaya Quinn biyen.

Ing ngendi dheweke saiki bisa mbentuk industri kasebut sajrone pirang-pirang dekade.

“Kehilangan wong liya entuk bathi,” ujare Dan Ives, analis teknologi lan direktur manajemen ing Wedbush Securities. Pangembang lan insinyur piranti lunak sing trampil ora bakal nganggur nganti suwe, ujare Ives, lan perusahaan sing nggegirisi bakal dadi sing paling ngarep ing sektor anyar sing nyenengake kayata intelijen buatan, kendaraan listrik, panyimpenan awan lan keamanan siber. “Aku mikir iki minangka repositioning teknologi.”

Pemotongan kasebut kedadeyan amarga nyewa kanthi cepet sajrone limang taun kepungkur, ujare Ives. “Saiki, jam wis tekan tengah wengi amarga pertumbuhan hiper, [and] sampeyan ndeleng CEO teknologi nyopot Band-Aid.

Iku wayahe karo podho kacathet kanggo bledosan gelembung dot-com ing awal 2000s, nalika versi inchoate saka ekonomi internet dadi kedhul sadurunge mata investor ‘kupeng ambruk Pets.com lan liyane frothy Web 1.0 usaha.

Nanging kekaisaran sing ambruk nyedhiyakake bahan mentah kanggo teknologi 20 taun sabanjure, ujare Ives, kanthi ngompa pirang-pirang insinyur piranti lunak sing duwe bakat bali menyang pasar. PHK paling anyar iki, ujare, bisa uga duwe efek sing padha.

“Aku ndeleng luwih minangka redistribusi lan owah-owahan ing urutan pecking, tinimbang tandha saka kaping peteng,”Analyst ngandika.

Ngalih adoh saka sing disebut perusahaan FAANG – Facebook (saiki Meta), Amazon, Apple, Netflix lan Google – minangka bagean lan bingkisan kanthi tren sing luwih gedhe ing ngendi para pekerja teknologi saya tambah kuciwa karo akeh majikan paling gedhe ing Lembah Silicon, sing paling akeh saiki duwe cacat reputasi yen ora langsung skandal.

Sawetara buruh saiki, sawise PHK lan kanthi borgol emas sing dipotong, entuk kesempatan kanggo golek kerja sing luwih cocog karo nilai-nilai kasebut.

“Wiwit COVID, pancen, sing dakrasakake yaiku para pekerja teknologi kabeh garis – nanging utamane sing duwe pengalaman – ora pengin kerja maneh ing Facebook lan Google lan Microsoft,” ujare John Chadfield, sekretaris karo United Tech. lan Serikat Pekerja Sekutu ing Inggris. “Iku dudu aspirasi maneh.”

Sawetara insinyur piranti lunak saiki bakal menehi prioritas kerja ing perusahaan cilik sing bisa menehi fleksibilitas kerja sing adoh, minggu kerja patang dina lan kualitas urip sing luwih apik, ramalan Chadfield. Liyane bakal pindhah menyang karya freelance sing fleksibel.

Nanging owah-owahan sing bakal teka bisa dadi luwih radikal tinimbang mung karyawan sing pindhah saka perusahaan teknologi gedhe menyang sing luwih cilik lan luwih cerah. Kadhangkala ujar manawa saben perusahaan saiki dadi perusahaan piranti lunak, amarga kepiye teknologi ing kabeh aspek ekonomi, lan akeh perusahaan nontek isih duwe alasan sing apik kanggo nyewa wong sing perusahaan teknologi tradisional bubar.

Chadfield ujar manawa dheweke bubar ndeleng para pekerja teknologi njupuk peran ing lembaga pemerintah lan NGO.

“Dheweke ora mlayu kanggo nutupi; akeh sing ora perlu njupuk apa wae sing bakal ditindakake, “ujare babagan buruh teknologi. “Dheweke ngisi kesenjangan pasar sing mbukak lan milih menyang ngendi.”

Perusahaan asuransi Allstate bubar kacarita rencana kanggo nyewa karyawan teknologi sing dipecat kanggo mbantu nambah kemampuan teknologi. Departemen Veteran Affairs wis digawe bukaan padha.

Salah sawijining manajer teknik, Jace – sing dibebasake saka perusahaan piranti lunak San Francisco ing wulan Desember – ujar manawa kerusuhan saiki ing perusahaan teknologi tradisional sing gedhe-gedhe ora nggambarake karir teknologi, sing saiki kalebu macem-macem sektor, kalebu perawatan kesehatan. lan perbankan.

“Saben perusahaan duwe app, duwe situs web, duwe layanan,” ujare Jace, sing ora nate jeneng mburi amarga dheweke aktif golek kerja. “Sampeyan bisa uga ngerteni apa tegese kerja ing teknologi, apa tegese kerja ing teknik.”

Pakaryan ing teknologi ora kudu “ing papan kanthi geser lan pit bal,” ujare, nuduhake getaran kemah musim panas sing kondhang sing ditindakake dening perusahaan Silicon Valley sadurunge pandemi.

Nanging, sawetara lulusan kuliah isih ditarik menyang raksasa teknologi sanajan ora ana keamanan kerja anyar.

Allison, senior kuliah sing sinau ilmu komputer ing Bay Area, ujar manawa dheweke nampa tawaran ing perusahaan FAANG babagan rong kesempatan industri pertahanan ing Pennsylvania lan Idaho.

“Luwih apik kanggo nglamar papan sing menehi $ 250.000 lan diberhentikan sajrone 6 wulan … tinimbang menyang Idaho lan entuk $ 100.000,” ujare. “Aku gelem nampa resiko kanggo dhuwit sing luwih akeh.”

Sawetara kanca-kancane, sing sadurunge nindakake magang teknologi ing perusahaan ing njaba ekosistem teknologi tradisional, uga isih njupuk posisi full-time ing perusahaan gedhe, ujare. Maneh, mbayar minangka motif.

Nanging ora saben wong wis dadi Bejo ing ngamanake proyek sadurunge lulus, dheweke ngandika; akeh kanca-kancane wis ngirim atusan lamaran, malah ana sing magang, ora ana respon.

Buruh teknologi nonteknis – yaiku, sing ora nulis kode utawa duwe katrampilan teknik liyane – utamane kena pengaruh mundur staf, ujare Nataliya Nedzhvetskaya, calon doktoral UC Berkeley sing nyinaoni aktivisme karyawan teknologi.

“Mayoritas PHK iki mengaruhi wong [working in] rekrut utawa layanan pelanggan ing perusahaan kasebut, “ujare Nedzhvetskaya.

Akeh perusahaan teknologi uga ngandelake buruh sauntara utawa kontrak, sing – sanajan ing jaman boom – ngadhepi kahanan kerja sing kurang stabil tinimbang mitra sepenuh wektu, ujare.

“Lewih saka 50% tenaga kerja sing dikontrak Google,” ujare Nedzhvetskaya, “lan yen wong-wong kasebut ora direkrut maneh, utawa yen kontrake dibatalake sadurunge tanggal rampung, iku ora ndhaptar minangka PHK.”

Kanggo Quinn – buruh teknologi sing pindah saka video game menyang piranti lunak ing taun 2019, mung dipecat ing pungkasan taun kepungkur – owah-owahan angin ekonomi meksa dheweke nimbang maneh komitmen marang industri teknologi.

Sanadyan dheweke pisanan mikir yen dheweke mung golek proyek sing padha ing perusahaan teknologi liyane sawise dipecat saka layanan pelanggan, dheweke wiwit berjuang kanggo niru apa sing ilang. Aplikasi kanggo macem-macem perusahaan ing sawetara sasi pungkasan wis neared langkah pungkasan, ngandika, mung kanggo tiba-tiba hiring beku kanggo sijine wong bali ing goleki.

Quinn saiki ndeleng peran ing perawatan kesehatan, game lan pangembangan aplikasi lan uga dokumentasi hipotek – yaiku, sektor sing nggunakake teknologi nanging ing ngendi majikan dudu perusahaan teknologi. Dheweke ora yakin yen dheweke “mati-mati” tetep ing teknologi tradisional, ujare. Akeh kanca-kancane, tambah dheweke, takon babagan sing padha.

“Aku mikir saben wong sing dakkandhakake, paling ora, duwe wektu nggoleki jiwa: ‘Hmm, apa iki sing dakkira?'” ujare Quinn. “‘Apa aku terisolasi saka kabeh ekonomi kasebut. ngalih?’”

Crita iki wiwitane muncul ing Los Angeles Times.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *