Seek AI ngunggahake $7.5M kanggo mbangun platform intelijen buatan generatif kanggo data

Seek AI Inc., pangembang platform intelijen buatan sing ngotomatisasi generasi lan pangopènan kode kanggo mangsuli pitakon ad hoc babagan data, dina iki ngumumake manawa entuk dana pra-wiji lan wiji $ 7,5 yuta.

Conviction Partners, dana anyar saka kapitalis ventura Sarah Guo, lan Battery Ventures mimpin babak pendanaan. Investor liyane sing uga melu ing babak kasebut kalebu NJP Ventures; Tristan Handy, pangadeg alat transformasi data awan dbt Labs; Mustafa Suleyman, pendiri perusahaan AI DeepMind; lan Bob Muglia, mantan CEO saka Snowflake.

Seek AI nyedhiyakake platform AI berbasis awan sing ngidini pangguna bisnis takon on-the-spot, utawa “ad hoc,” pitakonan babagan data lan nggunakake AI kanggo nulis pitakon kode anyar kanggo njawab pitakonan kasebut. Platform kasebut nggunakake AI generatif kaya DALL-E, Stable Diffusion lan GPT-3 kanggo ngotomatisasi proses iki lan nyedhiyakake pangolahan basa alami kanggo mangerteni teks sing ditulis.

Akibaté, pangguna bisnis lan ilmuwan data mung bisa ngetik pitakonan babagan set data gedhe sing diduweni perusahaan lan platform ngotomatisasi nggawe kode sing dibutuhake kanggo takon kanggo nyedhiyakake informasi sing dibutuhake. Kerjane karo sawetara antarmuka kayata email, Slack, teks lan macem-macem sistem manajemen hubungan pelanggan uga.

Contone, pangguna bisnis bisa takon, “Produk endi sing duwe bathi paling akeh ing wulan kepungkur?” utawa “Produk apa sing cenderung adol bebarengan ing taun kepungkur?” Platform kasebut bisa kanthi cepet nyedhiyakake kode sing bakal mangsuli pitakon kasebut kanthi cepet tanpa mbutuhake wektu adoh saka proyek sing saiki ditindakake tim ilmu data kanggo mangsuli pitakon spontan.

Iku amarga akses data wis nantang kanggo pangguna bisnis sing ora ngerti coding lan kudu menyang profesional data kanggo njaluk bantuan. Siji pitakonan kasebut, utamane pitakonan sing luwih rumit, bisa nambah jam kerja. Kanthi Seek AI, sistem AI generatif bisa nggunakake model pangolahan basa alami lan ngliwati basis data lan ngasilake kode sing akurat banget sing banjur bisa digunakake kanggo nyuda wektu pangembangan kasebut.

“Visi kita, wiwit dina pisanan, yaiku ngotomatisasi proses lan alur kerja sing biasa nanging kritis supaya para pemangku kepentingan data bisa entuk data sing dibutuhake kanthi cepet, lan tim data bisa luwih fokus ing upaya strategis,” ujare pendiri lan Kepala Eksekutif Seek AI Sarah Nagy. .

Pendanaan iki teka nalika AI generatif wis mulai ngrebut ati lan pikiran para investor lan komunitas teknologi umume. Stability AI Ltd., wiwitan ing mburi Stable Diffusion, jaringan saraf sing bisa ngasilake gambar surealis saka panjaluk teks, ngunggahake $ 101 yuta ing Oktober, lan Microsoft Corp. bisa nandur modal $10 milyar ing OpenAI LLC, grup riset AI sing ngembangake teknologi ing mburi model basa alami GPT-3 sing dadi basis chatbot ChatGPT.

Seek AI ngluncurake solusi software-as-a-service berbasis awan ing wulan Oktober lan saiki duwe luwih saka rolas pilot kanthi merek teknologi, fintech lan konsumen sing mulai saka startup nganti perusahaan Fortune 100.

Kanthi nggunakake teknologi AI generatif, teknologi Seek AI uga bisa adaptasi karo lingkungan data pelanggan nggunakake sinau jero lan nyetel dhewe miturut pola panggunaan tim. Tegese saben perusahaan nggunakake Seek AI, dheweke nggawe model AI sing disesuaikan karo lingkungan lan tim.

“Swara wektu, model semantik iki bakal dadi titik referensi sing nemtokake cara bisnis beroperasi,” ujare Muglia. “Amarga saben organisasi beda-beda, Seek ngetrapake sinau jero kanggo mbantu perusahaan ngembangake lan nggambarake model semantik sing unik.”

Nagy ujar manawa pendanaan anyar bakal nyepetake pangembangan produk lan nggawe data kasedhiya kanggo kabeh wong ing organisasi liwat panggunaan pangolahan basa alami lan ngotomatisasi pitakon data nggunakake AI generatif.

“Nalika Seek terus berkembang, penting kanggo duwe mitra pertumbuhan sing ngerti kerumitan otomatisasi lan aksesibilitas data lan nuduhake visi sing padha kanggo AI sing ditrapake,” ujare Nagy. “Pembiayaan iki bakal mbantu kita nambah produk lan nggayuh luwih akeh bisnis ing macem-macem industri sing berkembang.”

Foto: Pixabay

Tampilake dhukungan kanggo misi kita kanthi gabung karo pakar Cube Club lan Komunitas Acara Cube. Gabung karo komunitas sing kalebu Layanan Web Amazon lan CEO Amazon.com Andy Jassy, ​​pendiri lan CEO Dell Technologies Michael Dell, CEO Intel Pat Gelsinger lan akeh liyane luminaries lan ahli.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *