Sidang Kecerdasan Buatan ing NPS Nyepetake Kapabilitas Kritis > Angkatan Laut Amerika Serikat > Berita-Cerita

Kauntungan Keputusan minangka salah siji saka enem unsur desain gaya lan bakal diaktifake dening AI kaya sing kasebut ing Kepala Operasi Angkatan Laut ‘NAVPLAN 2022. Puncak AI iki dianakake kanggo ngencengi sambungan antarane enabler AI Naval, praktisi lan pangguna, uga ngembangake Komunitas AI Angkatan Laut dadi platform kanggo penyebaran AI sing nyepetake sing ndhukung prioritas paling dhuwur ing Angkatan Laut.

“Kita fokusake wektu para peserta kanggo ngrancang pelatihan lan pendhidhikan AI Angkatan Laut, saluran penyebaran operasi AI / machine learning (ML), lan AI Fusion, konsep kanggo penyebaran operasional AI ing layanan kanggo operasi maritim sing disebar lan armada hibrida,” ujare Vaughn. . “NPS wis dadi instrumental minangka konektor tengah lan mbantu kita ngembangake cithak biru kanggo organisasi lan struktur pemerintahan Naval AI.”

Korps Marinir AS May. Jack Long, PhD, Reservist Marinir ing Kantor Riset Angkatan Laut lan Wakil Kepala AI Officer Angkatan Laut, ngenalake para peserta KTT menyang negara AI saiki ing Angkatan Laut lan miwiti diskusi babagan tren masa depan kanggo mbentuk pangembangan lan penyebaran AI Angkatan Laut sing pengaruh. Angkatan Laut lan Pasukan Tugas AI digabungake ing puncak kasebut dening mitra saka Angkatan Darat AS, Korps Marinir AS, Penjaga Pantai AS, Badan Intelijen Pertahanan, Staf Gabungan lan Kepala Kantor Digital lan AI (CDAO).

AI minangka alat sing dadi luwih bisa ditrapake nalika jagad dadi luwih kabel, ngasilake data luwih akeh, lan tambah akeh daya pangolahan sing luwih maju.

“Kita mikir yen AI bisa digunakake kanggo perang, mula kita pengin nggawe manawa layanan Naval lan DoD umume bisa nggunakake alat sing muncul lan ngganggu iki kanthi efisien. Sing penting kita siyap digunakake kanggo tujuan kita dhewe, apa ing perang utawa fungsi korporasi, lan siap digunakake kanggo kita, ”ujare Long.

Kanthi diskusi sing dianakake ing macem-macem tingkat klasifikasi, bagean penting saka puncak kasebut fokus ing katrampilan sing kudu ditindakake dening Angkatan Laut lan Korps Marinir. saluran kemampuan iki. Inovasi kepungkur kaya kapal selam lan penerbangan wis ngowahi perang angkatan laut, kanthi saben penemuan mbutuhake doktrin, peralatan, lan personel anyar kanggo ndhukung. Minangka katrampilan sing dibutuhake dadi luwih khusus, personel kasebut mbutuhake jalur karir anyar supaya bisa dadi master ing pakaryane.

Angkatan Laut kudu sinau kanggo operate ing kacepetan AI. Nalika keahlian dadi internal, Angkatan Laut mbutuhake tenaga kerja sing bisa ngode, mbangun model, lan nggunakake AI kanthi cara sing padha karo carane para Pelaut kudu ngerti carane nggunakake sextant. Aplikasi AI bakal dadi bagean saka seamanship dhasar. Utawa, Angkatan Laut bisa ngandelake industri lan kontraktor kanggo mbengkongake AI menyang tujuan Angkatan Laut kanthi cara sing padha karo layanan kasebut nggawe kapal.

KTT iki miwiti obrolan babagan apa sing kudu ditindakake dening layanan babagan carane nemtokake kompetensi inti lan apa sing ora kudu ditindakake.

“Saiki, ana kader cilik ing Angkatan Laut sing wis mikir babagan iki,” ujare Long. “Sadurunge CNO utawa CMC mlebu keputusan AI strategis, kudu ana klompok sing luwih akeh tunangan. Pungkasane iki minangka obrolan babagan identitas masa depan Layanan ing jaman perang digital.

Sajrone KTT seminggu, melu nyambungake, nampa ringkesan informasi, lan melu sawetara lokakarya praktis babagan topik kayata pelatihan lan pendhidhikan AI Angkatan Laut, arsitektur pipa penyebaran AI / ML praktis lan lapangan kerja AI operasional ing pinggiran operasi angkatan laut.

Sawetara obrolan kasebut bakal menehi inspirasi kanggo proyek lan kemitraan sing bakal diwujudake liwat Naval Innovation Exchange (NIX) sing dipimpin dening Dr Mathias Kolsch ing NPS. Kolsch nggarap puncak, kursus lan riset bebarengan.

“Aku ngerteni komposisi tenaga kerja sing cocog kanggo proyek sing ana gandhengane karo AI / ML, lan AI Summit uga menehi informasi babagan carane nindakake,” ujare Kolsch. “Aku ketemu lan ngomong karo wong-wong iki. Aku weruh ngendi ana proyek sukses lan wiwit takon pitakonan. Carane akeh sing kadhaptar ing kene kanggo iki? Apa sing padha ngerti? Bisa padha kode? … Apa katrampilan sing dibutuhake kanggo proyek iki? Dadi, puncak iki ngandhani NIX.

Perencanaan koperasi kanggo Naval AI Summit sabanjure ing Maret 2023 wis diwiwiti, lan Kolsch ngrancang kanggo nawakake versi kursus “AI for Leadership” sing populer sing dirancang khusus kanggo ndhukung perwira umum aktif, perwira bendera, lan warga sipil Layanan Eksekutif Senior sajrone wektu sing padha. akhir minggu.

NPS saiki dadi pusat gravitasi kanggo pelatihan lan pendhidhikan AI lanjutan ing Naval Education Enterprise. Yen NCAIO lan Long duwe cara, peran kasebut bakal tuwuh ing wektu sing cedhak. Ing inti saka riset lan pengalaman operasional, NPS minangka pusat sing cocog kanggo pendidikan lan implementasine AI.

“Visi pelatihan lan pendhidhikan AI Angkatan Laut sing dipercepat, sing dipasang ing NPS, meh padha karo peran Top Gun kanggo Naval Aviators. NPS minangka pusat pelatihan AI sing luwih maju kanthi cara sing padha karo pilot sekolah penerbangan lan mengko ing karire bali maneh kanggo latihan lanjutan supaya tetep saiki lan sinau carane nggunakake kerajinan kasebut kanthi cepet ing industri lan mungsuh, “ujare Long. . “Iki peran inti sing kita deleng NPS main ing taun-taun sing bakal teka – hub pusat kanggo panyebaran pengetahuan AI ing Angkatan Laut lan Korps Marinir.”

Wiwit wiwitan program kasebut, AI Summit terus berkembang lan berkembang. Apa sing diwiwiti minangka upaya ambisius kurang saka puluhan praktisi wis tuwuh kanthi prentah gedhene. Lan nomer kasebut mesthi bakal tuwuh amarga Angkatan Laut lan Korps Marinir luwih ngisinake aplikasi AI sing nyebar, lan kabutuhan kanggo berkembang lan inovasi kanthi kacepetan lan skala gedhe. NPS bakal terus dadi peran utama ing pendhidhikan, riset lan inovasi AI kanthi AI Summit sabanjure sing dijadwalake ing Maret 2023.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *