Siswa Okaloosa, guru sinau babagan bisnis

Udakara rolas guru lan siswa saka sekolah menengah lan menengah ing Okaloosa County ndeleng sawetara bisnis lokal ing dina Jumuah minangka bagean saka program Educate the Educators Plus One, utawa EtE + 1.

Program kasebut minangka kemitraan karo Distrik Sekolah Okaloosa, CareerSource Okaloosa Walton, One Okaloosa Economic Development Council lan Technology Coast Manufacturing and Engineering Network.

Superintendent Sekolah Okaloosa Marcus Chambers ujar manawa program Educate the Educators diwiwiti udakara limang utawa enem taun kepungkur kanthi mung guru.

“Kita nyoba menehi guru ngerti babagan jinis pakaryan sing ana ing kana supaya bisa bali lan bareng karo siswa,” ujare Chambers.

Program kasebut kabukten sukses, ujare Chambers, dheweke mutusake kanggo kalebu siswa, mula “Plus One.”

Dina industri taunan TecMEN fokus ing inovasi ing teknologi, engineering, manufaktur

Ing 2019:Pendakian Beast Code kanthi cepet ing jagad teknologi

Direktur Sumber Daya Manusia Bit-Wizards Jennie Hunt lan CEO Vince Mayfield menehi salam marang guru lan siswa Okaloosa County nalika ngunjungi bisnis teknologi ing dina Jumuah.

Ing dina Jumuah, grup kasebut ngunjungi kampus HCA Florida Fort Walton-Destin Hospital uga perusahaan teknologi lan piranti lunak Beast Code lan Bit-Wizards.

Bit-Wizards dibukak ing 2001 mung karo wong loro, Vince Mayfield lan Louis Erickson. Wiwit iku, perusahaan wis thukul kanggo kalebu 66 karyawan, paling setengah kang tansaya munggah ing wilayah lan sekolah ing Okaloosa County.

Guru lan siswa entuk ringkesan proyek ing Bit-Wizards, sing kalebu saka nggawe piranti lunak khusus lan aplikasi seluler kanggo ngatur jaringan IT lan infrastruktur panyimpenan awan. Perusahaan kasebut uga duwe divisi pemasaran digital sing kuat sing ditugasake kanggo komunikasi apa sing ditawakake bisnis kasebut menyang klien potensial.

Niceville guru Carrie Foxhall, kiwa, lan murid Luke Moreland, tengah, ana ing antarane rong rolas Okaloosa County guru lan siswa sing ngunjungi Bit-Wizards, Beast Code lan HCA Florida Fort Walton-Destin Hospital minangka bagéan saka Educate the Educators Plus One. program.

Kanggo siswa SMA, sing pengalamane asring diwatesi ing kelas, bisa dadi pengalaman sing mbukak mripat.

“Aku mlebu ora ngerti apa sing bakal dikarepake,” ujare senior SMA Niceville Luke Moreland. “Nanging aku sinau akeh dina iki.”

Senajan Moreland mangerténi apa colleges kasengsem ing rawuh, lan wis ditampa dening loro mau, ngandika isih yakin ing jurusan kang.

“Aku ndeleng teknik, bisa uga aeroangkasa,” ujare Moreland. “Nanging, sawise dina iki, aku luwih nggoleki ilmu komputer lan teknik piranti lunak.”

Michael Harrison, produser video timbal ing Bit-Wizards, ngomong karo sekelompok guru lan siswa sing ngunjungi Okaloosa County ana.

Kanggo Erickson, kepala operasi Bit-Wizards, iku bukti yen program kaya iki bisa digunakake.

Erickson lan Mayfield miwiti perusahaan kasebut sawetara sasi sadurunge serangan 9/11, mula dheweke ndeleng kahanan sing paling dhuwur ing bisnis kasebut lan wis entuk akeh pengalaman urip sajrone luwih saka rong dekade Bit-Wizardry. Sarané?

“Go goleki apa sing arep sampeyan lakoni,” ujare Erickson. “Sampeyan bisa nindakake iku kanthi nemokake perusahaan kaya Bit-Wizards sing duwe lapangan sing sampeyan kasengsem lan njupuk wektu kanggo ngerti apa sing kudu ditindakake sadurunge sampeyan ngetutake dalan kasebut.”

“Kita duwe intern sing teka saka Niceville High School kanggo proyek,” ujare Erickson. “Lan kita pungkasane nyewa dheweke sajrone musim panas kanggo karir kuliah lan pungkasane menehi dheweke kerja sawise lulus.”

Samuel Blowes, direktur teknologi informasi ing Bit-Wizards, ngomong babagan sawetara katrampilan sing digoleki perusahaan ing karyawan IT sing sukses sajrone presentasi ana.

Iki minangka musik kanggo kuping wong kaya Carrie Foxhall, sing mulang program web ing Niceville High School lan nyengkuyung Moreland kanggo melu ing acara Educate the Educators Plus One.

Foxhall ujar manawa kanthi ngunjungi bisnis lokal lan sinau babagan kesempatan kerja, para siswa sinau “ora kudu ninggalake Florida sisih lor-kulon; dheweke ora kudu menyang California; dheweke bisa tetep lan duwe karir sing nguntungake ing kene ing jagad coding. .”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *