SoundPEATS True Wireless Earbuds didol ing Amazon

Kaya sampeyan, kita mesthi golek pasangan kuping Bluetooth sing luar biasa sing ora bakal ngrusak bank – lan uga ora bakal rusak sawise sawetara panggunaan. Salah sawijining merek audio sing paling apik ing radar kita yaiku SoundPeats, lan kita nemu adol sing luar biasa ing sepasang earbud nirkabel sing paling disenengi. Saiki sampeyan bisa ngirit luwih saka 40% ing SoundPeats True Wireless Earbuds. Originally $40, sampeyan bakal mbayar mung $24 karo tawaran sedina iki. Pengin earbuds luwih murah? Amazon duwe sepasang earbud SoundPeats liyane mung $ 19 dina iki!

Yen sampeyan wis nandur modal akeh ing Apple AirPods kanggo sawetara wektu, ngrungokake: Earbuds SoundPeats minangka pesaing sing sengit – lan luwih saka 13,000 reviewer Amazon bintang lima setuju. “Punch iki luwih angel lan luwih dhuwur tinimbang rega sing disaranake,” tulis salah sawijining penggemar tunas iki sing nggunakake Bluetooth 5.0 lan ngirim swara Hi-Fi sing asri sing ora bakal sampeyan percaya.

Dheweke nggunakake sawetara fitur canggih sing nggawe kinerja kaya iki, kalebu dekoder resolusi dhuwur sing dibangun lan teknologi kode audio sing canggih. Sejatine, ilmu sing padha sing sampeyan temokake ing earbuds dhuwur nanging kanthi rega terjangkau.

SoundPeats padha karo Apple AirPods, kajaba terjangkau. (Gambar: Amazon)

Sampeyan uga bisa nelpon lan njawab telpon utawa nggunakake printah swara – lan kaya Apple AirPods, sampeyan bisa ngakses kontrol ing kuping kanggo ngapusi volume, muter lan ngaso utawa ngalih ing antarane musik lan telpon. Pangisian daya lengkap yaiku patang jam, nanging gunakake kasus pangisi daya sing kalebu lan sampeyan bakal entuk nganti 10 kaping.

wong sing nganggo kuping

Mung $27 sampeyan entuk swara lintang lan kelangan. (Gambar: Amazon)

“Sawise nggoleki sepasang tunas nirkabel sing bener ing sangisore $ 100 sajrone pirang-pirang minggu lan nglawan review palsu lan kaya produk sampah, aku pengin wong liya ngerti – iki nyatane,” tulis salah sawijining pelanggan sing yakin. “Tunas kasebut diisi metu saka kothak, mula aku mbukak telpon, dipasangake ing sangisore menit lan loro-lorone bisa kerja kanthi lancar.”

Kaya kanggo njaga siji kuping tansah mbukak? SoundPeats True Wireless Earbuds wis dijamin. “Iki duwe fitur tartamtu sing dakkarepake: Panggunaan earbud kiwa utawa tengen dhewe,” salah sawijining penggemar nulis. “Tanpa perlu duwe earbud ‘utama’ metu saka kasus utawa … mung bisa nggunakake sing bener. Aku saiki bisa ngrungokake nganggo salah siji earbud, ora nggawa utawa nggunakake rong set (siji ngisi daya nalika liyane digunakake. ). Uga, gampang banget kanggo pindhah saka mono menyang stereo.”

Earbuds iki malah katon apik tenan – tunas ireng ramping sing “ora tetep metu kaya sawetara putih sing ndeleng wong nganggo,” minangka siji shopper nambah.

Rebut pasangan iki kanthi diskon gedhe lan nikmati unicorn sejati ing jagad teknologi lan audio: Sepasang earbud sing kuat lan akurat kanthi label rega sing ora bakal nggawe sampeyan muter.

Ulasan sing dikutip ing ndhuwur nggambarake versi paling anyar nalika diterbitake.

Yen sampeyan duwe Amazon Prime, sampeyan bakal entuk pengiriman gratis, mesthi. Durung dadi anggota? Ora masalah. Sampeyan bisa ndaftar kanggo nyoba gratis 30 dina ing kene. (Lan, sing tanpa Perdana isih entuk kiriman gratis kanthi pesenan $ 25 utawa luwih.)

Nggolek tawaran teknologi Amazon sing luwih apik? Priksa iki:

Headphone lan earbuds

  • Beats Studio3 Nirkabel Noise Cancelling Over-Ear Headphones

    $150$350Ngirit $200

    Amazon

  • Tozo NC2 Hybrid Active Noise Cancelling Wireless Earbuds

    $36$80Ngirit $44

    Amazon

  • Headphone JBL Live 650BTNC

    $95$200Ngirit $105

    Amazon

  • Beats Studio Buds

    $99$150Ngirit $51

    Amazon

TV

  • TCL 40-inch Kelas 3-Series Full HD Smart Roku TV

    $200$350Ngirit $150

    Amazon

  • Insignia 42-inch Kelas F20 Series Smart Full HD 1080p Fire TV

    $170$270Ngirit $100

    Amazon

  • Amazon Fire TV 55-inci 4-Series 4K Smart TV

    $300$520Ngirit $220

    Amazon

  • Sony 65-inci 4K X80K Series Smart Google TV

    $698$1.000Ngirit $302

    Amazon

Tablet lan teknologi

  • Anker Portable Charger Power Bank

    $15$22Ngirit $7

    Amazon

  • Moto G-Stylus

    $150$300Ngirit $150

    Amazon

  • Tablet Android Samsung Galaxy Tab A8

    $150$230Ngirit $80

    Amazon

  • Laptop Lenovo Ideapad 3 (2022)

    $362$959Ngirit $597

    Amazon

Originally diterbitake

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *