Speaker nuduhake tips supaya bisa berkembang ing praktik solo ing jagad pasca COVID

14 November 2022

1 min maca

Sumber/Pambocoran

Sumber:

Hartman HN. Tips kanggo urip lan berkembang ing latihan solo / kelompok cilik. Ditampilake ing: Rapat Ilmiah Tahunan ACAAI; 10-14 Nopember; Louisville, Kab.

pambocoran:
Hartman ora nglaporake pambocoran finansial sing relevan.


Kita ora bisa ngolah panjaluk sampeyan. Mangga nyoba maneh mengko. Yen sampeyan terus ngalami masalah iki, hubungi customerservice@slackinc.com.

LOUISVILLE, Ky – Nemokake nilai apa sing sampeyan lakoni lan mbuwang, duwe sistem dhukungan lan ngelingi praktik sampeyan minangka bisnis minangka kunci kanggo nduwe praktik solo sing sukses, miturut speaker ing kene.

Heather ORA. Hartman, MD, sing dadi praktisi solo lan dokter-pemilik Cincinnati Allergy Associates, ngluncurake praktik solo nalika wiwitan pandemik COVID-19. Para pamirsa Rapat Ilmiah Tahunan American College of Asma & Imunologi ngeluh nalika dheweke kandha, “15 Maret 2020, minangka dina pisanan latihanku.”


Sumber: Hartman HN. Tips kanggo urip lan berkembang ing latihan solo / kelompok cilik. Ditampilake ing: Rapat Ilmiah Tahunan ACAAI; 10-14 Nopember; Louisville, Kab.

“Aku ora bakal ngalami pandemi tanpa bankir lan tanpa akuntan,” ujare. “Dheweke nggawe luwih gampang.”

Nalika mikir babagan praktik solo, elinga “iki bisnis. Dhuwit arep mlebu. Dhuwit bakal metu, “ujare Hartman.

Wiwitane, siji kudu ngerti jadwal ragad lan kudu ndeleng pratelan lan ngerti ngendi sampeyan entuk dhuwit, ujare.

“Pasthekake sampeyan ora ninggalake dhuwit ing meja. Ngerti saka saben pembayar pira sing sampeyan entuk, apa tagihan sampeyan, apa sampeyan coding kanthi bener, “ujare.

Hartman uga ngandika dipikir kabeh Manajemen siklus revenue Panjenengan.

“Pesthekake kabeh klaim sampeyan metu ing dina sing padha utawa, muga-muga, sajrone 24 jam. Priksa manawa sampeyan mriksa kabeh klaim sampeyan, “ujare, nambahake manawa kabeh klaim dibayar lan ngerti sebabe klaim ditolak.

Hartman nyaranake sampeyan mbusak alangan kanggo pasien sing mbayar tagihan, proses streamline, trek kabeh dhuwit ing laku, kejem karo expenses, tuku kanthi niat, duwe biller apik lan golek sistem support.

“Nalika sampeyan solo, iki sampeyan. Iki bayimu. Iki penghasilan sampeyan,” ujare. “Ana akeh kabungahan amarga bisa ngomong iki tokoku. Ana kabungahan banget amarga bisa ujar manawa iki jagadku … lan iki minangka keputusanku.

Hartman nyaranake siji kudu tetep obah; muter game dawa; ngerti watesan siji; golek mentor kanggo njaluk saran lan dhukungan; lan dadi dokter sing apik.

“Yen sampeyan dadi dokter sing apik, sampeyan mesthi bakal nindakake pakaryan sing apik,” ujare Hartman.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *