Subsidi kanggo Piranti Hotspot minangka ‘Ide sing Apik,’ ujare Ketua FCC – Sarapan Broadband

WASHINGTON, 18 Januari 2023 – Ketua Komisioner Komunikasi Federal Jessica Rosenworcel Rebo ngandika ing Konferensi Walikota sing program agensi subsidi saka piranti mobile hotspot minangka “ide apik” lan ana uga sawetara kegiatan ing ngarep ing mangsa.

Ketua wanita kasebut menehi komentar saka walikota kutha Texas, sing ujar manawa yurisdiksi duwe program sing menehi hub konektivitas – ngidini wong liya nyambung menyang piranti kasebut – ing bagean kutha kanggo warga sing golek internet. Dheweke takon apa sing FCC bisa mbiayai.

“Iki ide sing apik,” ujare Rosenworcel menyang ruangan istirahat sing dikempalken kalebu walikota saka kutha-kutha ing saindenging negara.

Rosenworcel nyathet yen komisi kasebut wis njelajah program E-Rate, program biaya dhuwur ing Dana Layanan Universal sing menehi subsidi konektivitas broadband perpustakaan lan sekolah.

Dheweke ujar manawa komisi kasebut bisa nggedhekake program kasebut kanggo nyakup pendanaan kanggo piranti hotspot.

“Tetep dirungokake,” dheweke nambah, “amarga aku mikir sampeyan ana apa-apa.”

Klompok wis, ing jaman kepungkur, njaluk program E-Rate kanggo ngluwihi sekolah lan perpustakaan lan menyang rumah tangga. Program sing wis ana, sing diarani Dana Konektivitas Darurat, mbantu siswa entuk konektivitas ing njaba sekolah.

Program Konektivitas Terjangkau mbutuhake jangkauan walikota

Ketua wanita kasebut uga ndemek babagan kabutuhan walikota kanggo nulungi babagan Program Konektivitas Terjangkau, inisiatif $14.2 milyar sing nyedhiyakake subsidi broadband nganti $30 saben wulan kanggo kulawarga berpendapatan rendah lan nganti $75 kanggo rumah tangga. tanah suku.

FCC ujar manawa kira-kira 16 yuta wong Amerika ing program kasebut, nanging curiga ana luwih akeh rumah tangga sing layak. Pramila wis nyiyapake papat program penjangkauan kanggo entuk kabar kasebut.

Nalika ditakoni babagan umur dawa ACP, ketua kasebut ujar manawa isih akeh sisa dhuwit – sawetara ngira luwih saka $ 10 milyar – nuduhake kabutuhan kanggo njaluk tembung kasebut kanggo ngisi kesenjangan.

Nanging dheweke nyathet yen yen kedadeyan kasebut, agensi kasebut bisa uga kudu bali menyang Kongres lan njaluk slamet jangka panjang amarga “penting banget kanggo mandheg.”

Teknologi RAN mbukak didhukung kanggo pendanaan BEAD

Konferensi cilik kasebut uga kalebu pejabat cybersecurity saka Gedung Putih, sing nyedhiyakake ringkesan strategi kanggo kutha kanggo nglindhungi awake dhewe saka serangan.

Anne NeubergerPenasihat Gedung Putih kanggo cybersecurity, ujar manawa salah sawijining rekomendasi kanggo kutha-kutha sing nglamar pendanaan broadband federal – khusus saka program Broadband Equity, Akses lan Penyebaran Telekomunikasi Nasional lan Administrasi Informasi – yaiku nggunakake dhuwit kasebut menyang teknologi jaringan akses radio sing mbukak.

Open RAN minangka protokol nirkabel seluler sing ngidini interoperabilitas piranti, ngidini perusahaan telekomunikasi ora ngandelake teknologi kepemilikan saka perusahaan sing dianggep ancaman kanggo keamanan nasional, kayata Huawei lan ZTE.

NTIA saiki menehi komentar babagan carane nggawe program $ 1.5 milyar sing digawe dening Undhang-undhang Kripik lan Ilmu sing ngupaya njelajah alternatif kanggo peralatan nirkabel.

Pungkasan wulan, Amerika Serikat, Inggris, Australia, lan Kanada mlebu komitmen kanggo “njamin keamanan lan ketahanan jaringan telekomunikasi kita, kalebu kanthi ngembangake rantai pasokan sing maneka warna lan mengaruhi pangembangan teknologi telekomunikasi ing mangsa ngarep kayata 6G.

“Secara kolektif, kita ngerteni manawa arsitektur sing mbukak lan interoperable minangka salah sawijining cara kanggo nggawe pasar sing luwih mbukak, macem-macem lan inovatif,” ujare statement kolektif.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *