Sumber daya IST, katrampilan teknis mbantu siswa ngembangake database terorisme negara

UNIVERSITY PARK, Pa – Kanggo Sean Cicchiello, riset Kadurjanan radikal ing AS lan nentokake apa lagi tumindak teror bagean proyek. Liwat internship karo Konsorsium Nasional kanggo Studi Terorisme lan Tanggapan Teror (START), ing ngendi dheweke mbantu ngembangake basis data terorisme negara, Cicchiello ngetrapake katrampilan lan pendhidhikan sing dipikolehi ing Negara Bagian Penn nalika nggabungake kapentingan ing keamanan nasional lan ilmu politik.

Diadegake sawise 9/11, START minangka pusat riset lan pendidikan berbasis universitas sing didhukung dening Departemen Keamanan Tanah Air lan dikelola dening jaringan sarjana internasional sing nyinaoni panyebab lan akibat saka terorisme. Salah sawijining kontribusi START yaiku pangembangan lan manajemen basis data gedhe sing kalebu data sumber terbuka lan informasi babagan terorisme lan radikalisasi ing internasional lan domestik.

Kanggo taun kepungkur, Cicchiello – sing bebarengan ngupayakake gelar sarjana ing analisis keamanan lan risiko lan gelar master ing urusan internasional liwat program sarjana-lulusan terpadu (IUG) – wis nggarap proyek khusus sing disebut Profil Radikalisasi Individu ing Amerika Serikat (PIRUS). Tanggung jawab saben dinane Cicchiello fokus kanggo nambah entri anyar menyang database lan nindakake riset sing ana gandhengane karo radikalisasi domestik lan terorisme.

“Sajrone magang, aku bakal diwenehi dhaptar wong sing nindakake sawetara kejahatan radikal sing bisa dadi apa wae saka vandalisme, kayata ngrusak gréja utawa mesjid dadi tumindak terorisme alami, lan aku kudu nliti kejahatan sing ditindakake lan nemtokake apa sing ditindakake minangka tumindak teror utawa ora, “ujare Cicchiello. “Lan yen tumindak teror, mula aku bakal riset khusus babagan apa sing ditindakake – mriksa dokumen lokal, dokumen pengadilan lan wong-wong sing nindakake tumindak kasebut kanggo nggabungake crita kasebut.”

Cicchiello ujar manawa karya lan riset sing ditindakake ing START penting banget amarga kasedhiya kanggo sapa wae sing mbutuhake, kalebu peneliti, ilmuwan lan pamrentah.

“Tegese yen individu utawa agensi pengin nggunakake, dheweke ora kudu metu lan golek informasi kasebut dhewe,” ujare. “Dheweke mung bisa njupuk database gedhe lan narik informasi kasebut langsung saka kono lan digunakake ing set data,” ujare.

Sajrone magang, Cicchiello kerja 10 jam seminggu sajrone rong semester berturut-turut saliyane kursus Penn State. Dheweke bisa ngimbangi beban kerja kanthi njlentrehake jadwale sadurunge, sing ngidini dheweke ngrampungake sawetara tonggak penting.

“Aku dhewe wis nggunakake database telusuran kanggo makalah riset ing jaman kepungkur lan entuk manfaat saka karya wong liya kanggo nggawe lan njaga database kasebut” ujare Cicchiello. “Aku panginten iku pancene kelangan kanggo bisa kanggo nambah kanggo database sakabèhé START kawruh lan informasi supaya ing mangsa liyane siswa utawa peneliti bakal bisa ngakses apa aku sijine menyang wong-wong mau.”

Kanggo nindakake tanggung jawabe ing START, utawa malah duwe magang sing adoh banget ing wiwitan, Cicchiello kudu disiapake kanthi apik lan nduweni kualifikasi kanggo mlebu kerja. Dheweke bisa ngamanake lan sukses ing internship, ngandika, thanks kanggo coursework cocog, sesambetan migunani lan skills terkenal gained ing College of Information Sciences lan Teknologi kang keamanan lan program analisis resiko.

“Akeh sing aku sinau ing kursus SRA 211 – Terorisme lan Kejahatan – cocog banget ing internship,” ujare. “Ing START, kita nganakake rapat mingguan kanggo ngrembug macem-macem topik karo pengawas lan intern liyane – kayata terorisme internasional lan domestik, konspirasi, radikalisasi lan informasi audit – sing langsung ana hubungane karo perkara sing aku sinau ing SRA 211.”

Liwat kelas lan pengalaman minangka asisten sinau ing College of IST, Cicchiello wis nggawe sambungan kanggo mbantu dheweke navigasi langkah sabanjure ing karir akademik.

“Aku rumangsa duwe hubungan sing cedhak karo [my instructors] lan dheweke wis mbiyantu banget kanggo nuntun aku, menehi saran babagan Sekolah Urusan Internasional [master’s degree program] lan nyritakake babagan kelas sing bisa dakkarepake.”

Minangka mahasiswa ing program sarjana-lulusan terpadu, sing ngidini mahasiswa bakat akademisi kanggo nggayuh gelar sarjana lan master ing wektu sing padha kanggo entuk loro ing limang taun, Cicchiello wis entuk manfaat saka financial lan program wis nggawe wong luwih marketable kanggo proyek, ngandika. . Nalika wiwitane miwiti pendhidhikan ing Penn State sinau ilmu politik, Cicchiello ngganti jurusan kasebut dadi analisis keamanan lan risiko sawise sinau babagan lapangan kasebut. Nalika SRA nglibatake sawetara aspek ilmu politik sing narik minat dheweke, dheweke uga menehi katrampilan teknis sing bisa ditransfer, kayata coding, sing langsung ditrapake ing karyane ing START lan bakal entuk manfaat kanggo karir ing mangsa ngarep.

“Aku rumangsa bakal bisa nglamar lan nuduhake kemampuan kanggo sinau piranti lunak kanggo katrampilan sing luwih angel, kanggo proyek apa wae sing ana ing mangsa ngarep. Dadi, IST lan SRA wis banget mbiyantu,” ujare. “Aku uga duwe pengalaman apik karo profesor lan staf sacara sakabehe. Sakabèhé, College of IST pancen wis nulungi aku sajrone lelungan – lan aku saiki ana ing endi wae amarga dheweke.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *