Swara £ 50m ing Leveling Up awis kanggo mbiayai kampus FE anyar

Kampus kuliah anyar babagan katrampilan kesehatan, digital lan konstruksi minangka salah sawijining proyek pendhidhikan luwih lanjut kanggo ngamanake luwih saka £ 50 yuta awis pemerintah.

Pamrentah nerbitake luwih saka 140 pemenang tawaran kanggo hibah Dana Leveling Up utawa Dana Kepemilikan Komunitas nalika Selasa sore.

Dana kasebut nduweni tujuan kanggo ndhukung prasarana lokal lan skema regenerasi, kayata renovasi pusat kutha, nggunakake maneh ruang kosong, nguatake infrastruktur transportasi utawa dalan gedhe lan proyek pemulihan budaya.

Antarane skema judhul ing sektor pendidikan luwih akeh yaiku sawetara kampus utawa pusat pelatihan anyar ing Bolton, Wolverhampton, Sunderland lan Kent.

Ing Bolton, sawijining perguruan tinggi ilmu kedokteran anyar wis entuk dhuwit £ 20 yuta, sing bakal nggampangake 3,700 siswa saben taun kalebu 900 magang kesehatan.

Bolton medical college. Kredit gambar: Bolton NHS Foundation Trust lan Sitcom Soldiers

Hubungan antarane Bolton College, Universitas Bolton, Dewan Bolton lan Bolton NHS Foundation Trust samesthine bakal diluncurake ing September 2024 lan nggawe 20,000 proyek lan magang anyar sajrone umure.

George Holmes, presiden universitas lan wakil kanselir ujar manawa bakal nyedhiyakake “karir medis profesional sing berkualitas kanggo generasi sing bakal teka”.

Ing Margate ing Kent, ruang ritel kosong bakal diowahi dadi EKC Margate Digital (deleng gambar utama) – kampus teknologi digital £6.3 yuta sing nyedhiyakake T Levels lan kualifikasi teknologi kanggo udakara 300 siswa saben taun.

Kursus bakal kalebu ing desain web lan app, TV lan film, coding, program lan animasi.

Lucy McLeod, kepala eksekutif EKC Group ujar manawa bakal menehi tangga kemajuan saka diploma tingkat 2 nganti diploma nasional sing luwih dhuwur 5.

Wolverhampton bakal entuk manfaat saka £ 20 yuta kanggo nggawe kampus sinau kutha kanggo tingkat A lan kursus pendidikan sing luwih dhuwur.

Iki disetel kanggo spesialis ing perawatan kesehatan lan sosial, teknologi pangan lan katering, rambut lan kaendahan, media lan musik, ilmu pengetahuan, lan seni lan desain.

Ing dasawarsa sabanjuré, panggedhe project ngandika bakal ngawula 45.000 siswa kalebu 7.500 magang, lan ngumpulake City of Wolverhampton kang Metro One kampus lan perpustakaan pusat lan layanan pendidikan diwasa.

Mal Cowgill, kepala eksekutif lan kepala sekolah, ujar manawa bakal nampani siswa wiwit musim gugur 2024 lan bakal ngidini “wong saka Wolverhampton lan liya-liyane entuk katrampilan lan kawruh sing dibutuhake supaya bisa sukses.”

Ing Sunderland, £9 yuta saka alokasi £20 yuta kutha bakal menyang akademi inovasi omah lan konstruksi sing nggabungake dewan kutha, Kemitraan Pendidikan Timur Laut lan Kementerian Inovasi lan Pendidikan Bangunan.

Pimpinan dewan kutha Graeme Miller ujar manawa “nyiptakake kesempatan kanggo para mudha kanggo ngembangake katrampilan canggih ing cara konstruksi modern”.

Margate Digital EKC. Kredit gambar: EKC Group

Antarane £ 20 yuta dianugerahi kanggo Rotherham bakal nuduhake kanggo mbiayai desa skills anyar ing resort Gullivers, fokus ing sektor Hospitality lan luang.

Kajaba iku, Maltby Academy Trust bakal ngowahi mantan Maltby Grammar School minangka ruang inkubator kanggo latihan, magang lan miwiti karir perhotelan lan luang kanggo siswa pasca-16.

“Saliyane ngembangake sawetara atraksi sing ditresnani, kita uga bakal nggunakake pendanaan kanggo menehi kesempatan kanggo wong-wong lokal sing luwih apik,” ujare Denise Lelliott, anggota kabinèt Rotherham kanggo proyek lan ekonomi.

Ing papan liya, situs brownfield gedhe ing wilayah Castlegate ing Sheffield bakal didandani kanthi bagean £ 20 yuta, lan kalebu sekolah tingkat enem lan pusat pendhidhikan diwasa sing wis dikembangake kanthi lengkap, dene £ 800,000 kanggo pusat musik anyar. ing Nine Elms, London kidul, bakal ngawula siswa music saka sekolah lokal lan colleges.

Tawaran kasebut kalebu sawetara pelamar kanggo nambah level proyek, karo liyane kalebu skema regenerasi pusat kutha, nganyarke dalan gedhe lan renovasi infrastruktur utama.

Kanggo dhaptar lengkap, bukak situs web Departemen kanggo leveling Up, Perumahan lan Komunitas.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *