Laporan Interim NeoDynamics Januari-September 2022

STOCKHOLM, 17 November 2022 /PRNewswire/ — Entuk momentum ing AS Triwulan III 2022 Revenue gunggungipun SEK 151 (339) ewu, kang SEK 73 (24) ewu biaya dikapitalisasi lan SEK 32 (300) ewu sales net, yaiku, dodolan produk rampung. Rugi net cacahe SEK -14.629 (-13.066) ewu. Rugi saben saham ana SEK -0,12 (-0,22). Kas lan setara kas …

Laporan Interim NeoDynamics Januari-September 2022 Read More »