Hasil Pemilihan November 2022 California: Proposisi 28

Pamilih California dina Selasa nyetujoni langkah pemilihan sing didhukung dening barisan selebriti sing kalebu Barbra Streisand lan rapper lair Los Angeles will.i.am lan Dr. Dre sing bisa ngompa nganti $ 1 milyar saben taun saka dana umum negara menyang pendidikan seni. .Ukuran wis ngadhepi ora oposisi diatur, a rarity. Kanthi kira-kira seprapat saka surat suara …

Hasil Pemilihan November 2022 California: Proposisi 28 Read More »