Crypto

Blockchain Sing Dilakokake Sakabehe Dening Manungsa

Miturut CNBCTV18.com 11 Nov 2022 ing 20:38 IST (Diterbitake) Humanode minangka jaringan pamblokiran pisanan sing nggunakake mekanisme konsensus adhedhasar identifikasi crypto-biometrik, ing ngendi siji manungsa = siji simpul = siji swara. Jaringan Blockchain nawakake alternatif sing cocog kanggo sistem tradisional. Padha bisa dienggo tanpa pengawasan saka panguwasa pusat, lan teknologi ledger disebarake ndasari ngidini kanggo …

Blockchain Sing Dilakokake Sakabehe Dening Manungsa Read More »

Blockchain Sing Dilakokake Sakabehe Dening Manungsa

Miturut CNBCTV18.com 11 Nov 2022 ing 20:38 IST (Diterbitake) Humanode minangka jaringan pamblokiran pisanan sing nggunakake mekanisme konsensus adhedhasar identifikasi crypto-biometrik, ing ngendi siji manungsa = siji simpul = siji swara. Jaringan Blockchain nawakake alternatif sing cocog kanggo sistem tradisional. Padha bisa dienggo tanpa pengawasan saka panguwasa pusat, lan teknologi ledger disebarake ndasari ngidini kanggo …

Blockchain Sing Dilakokake Sakabehe Dening Manungsa Read More »