cryptocurrency

Melu Ing Metaverse Crypto Anyar; RobotEra On Pre-Sale Saiki!

Era Web 3.0 saiki wis ana, lan kabeh bakal kelakon ing Metaverse, kalebu blanja lan kepemilikan tanah. Sanajan Metaverse isih enom, para penggemar teknologi lan crypto ndeleng iki minangka kesempatan gedhe, lan amarga umume proyek crypto anyar nggabungake. Dina iki, kita bakal ngomong babagan telung proyek metaverse crypto anyar dina iki: RobotEra, lan Calvaria. Uga …

Melu Ing Metaverse Crypto Anyar; RobotEra On Pre-Sale Saiki! Read More »

Blockchain Sing Dilakokake Sakabehe Dening Manungsa

Miturut CNBCTV18.com 11 Nov 2022 ing 20:38 IST (Diterbitake) Humanode minangka jaringan pamblokiran pisanan sing nggunakake mekanisme konsensus adhedhasar identifikasi crypto-biometrik, ing ngendi siji manungsa = siji simpul = siji swara. Jaringan Blockchain nawakake alternatif sing cocog kanggo sistem tradisional. Padha bisa dienggo tanpa pengawasan saka panguwasa pusat, lan teknologi ledger disebarake ndasari ngidini kanggo …

Blockchain Sing Dilakokake Sakabehe Dening Manungsa Read More »

Blockchain Sing Dilakokake Sakabehe Dening Manungsa

Miturut CNBCTV18.com 11 Nov 2022 ing 20:38 IST (Diterbitake) Humanode minangka jaringan pamblokiran pisanan sing nggunakake mekanisme konsensus adhedhasar identifikasi crypto-biometrik, ing ngendi siji manungsa = siji simpul = siji swara. Jaringan Blockchain nawakake alternatif sing cocog kanggo sistem tradisional. Padha bisa dienggo tanpa pengawasan saka panguwasa pusat, lan teknologi ledger disebarake ndasari ngidini kanggo …

Blockchain Sing Dilakokake Sakabehe Dening Manungsa Read More »