Update Twitter: 1200 insinyur piranti lunak ninggalake platform micro-blogging, Musk butuh bantuan kanggo coding- Ngerti liyane

Sumber Gambar: PIXABAY Twitter Akeh sing kedadeyan wiwit Elon Musk mlebu kantor Twitter minangka pemilik anyar lan bos platform blog mikro. Dheweke dipecat sacara massal karyawan Twitter, lan bubar dilaporake manawa udakara 1200 insinyur piranti lunak mutusake ninggalake perusahaan kasebut sawise Musk ngirim email “ultimatum” menyang staf, njaluk supaya bisa mlaku lan siap kanggo budaya …

Update Twitter: 1200 insinyur piranti lunak ninggalake platform micro-blogging, Musk butuh bantuan kanggo coding- Ngerti liyane Read More »