Perang kanggo Masa Depan Kendaraan Iku Ditemtokake Piranti Lunak

Panel bintang kabeh ing Pameran Otomatis Detroit 2022 Oktober mbahas pengaruh inovasi kendaraan sing ditetepake piranti lunak. Ngiwa nengen – John Wall, BlackBerry; Scott Miller, General Motors; Mamatha Chamarthi, Stellantis; lan Ed Loh, MotorTrend. Milih mobil anyar biyen kabeh babagan carane katon lan carane nyopir. Nanging wektu ganti. Lan pimpinan utama ing industri otomotif mbantah …

Perang kanggo Masa Depan Kendaraan Iku Ditemtokake Piranti Lunak Read More »