Google

Chrome ndandani 8 dina nol 2022 – priksa versi sampeyan saiki – Keamanan Naked

Google wis nambal bolongan nol dina Chrome kaping wolu ing taun iki. Zero-days minangka bug sing ana nol dina sampeyan bisa nganyari kanthi proaktif… …amarga para penjahat siber ora mung nemokake bug kasebut dhisik, nanging uga ngerti carane ngeksploitasi kanggo tujuan jahat sadurunge tembelan disiapake lan diterbitake. Dadi, versi cepet saka artikel iki yaiku: pindhah …

Chrome ndandani 8 dina nol 2022 – priksa versi sampeyan saiki – Keamanan Naked Read More »

Saka kertas menyang digital, kantor Montreal anyar Google mbangkitake masa lalu lan masa depan

Minggu kepungkur, Google resmi mbukak kantor 100.000 kaki persegi, limang lantai ing 425 Viger Ave. W., ing Gedung Read bersejarah, sing diwiwiti ing taun 1910. Paper Hill, sawijining wilayah ing Old Montreal sing tau dadi papan kanggo industri percetakan kutha ing awal abad kaping 20, saiki dadi papan kanggo Google Kanada, perusahaan sing ngupayakake kantor …

Saka kertas menyang digital, kantor Montreal anyar Google mbangkitake masa lalu lan masa depan Read More »