CryptoRom “babi butchering” situs scam dicekel, tersangka dipenjara ing AS – Keamanan Naked

Sajrone taun kepungkur, kita kudu ngelingake para pamaca ora mung sepisan, nanging kaping pindho, babagan penipuan sing wis dijuluki. CryptoRomtembung portmanteau sing dibentuk saka istilah “Cryptomata uang “lan”Romaapus-apus”. Cukup, scammers iki nggunakake macem-macem teknik, utamane kalebu prowling ing situs kencan, kanggo ketemu wong online, nggawe kekancan … …ora kanthi tujuan nggambar korban menyang “kita wis …

CryptoRom “babi butchering” situs scam dicekel, tersangka dipenjara ing AS – Keamanan Naked Read More »