IT

Anand Nergunam, Zoho Corp babagan pentinge & keuntungan utama pangembangan aplikasi Tanpa Server kanggo CIO, CIO News, ET CIO

Miturut Anand Nergunam Tanpa server minangka “Uber komputasi awan” – ngganti cara aplikasi dibangun lan disebarake. Kaya carane sampeyan nyewa taksi mung nalika sampeyan kudu menyang ngendi wae, tanpa server ngidini sampeyan nggunakake sumber daya awan sing larang mung nalika sampeyan butuh. Ukuran pasar arsitektur tanpa server global dijangkepi bakal tuwuh dadi $21.1B USD ing …

Anand Nergunam, Zoho Corp babagan pentinge & keuntungan utama pangembangan aplikasi Tanpa Server kanggo CIO, CIO News, ET CIO Read More »

Anand Nergunam, Zoho Corp babagan pentinge & keuntungan utama pangembangan aplikasi Tanpa Server kanggo CIO, CIO News, ET CIO

Miturut Anand Nergunam Tanpa server minangka “Uber komputasi awan” – ngganti cara aplikasi dibangun lan disebarake. Kaya carane sampeyan nyewa taksi mung nalika sampeyan kudu menyang ngendi wae, tanpa server ngidini sampeyan nggunakake sumber daya awan sing larang mung nalika sampeyan butuh. Ukuran pasar arsitektur tanpa server global dijangkepi bakal tuwuh dadi $21.1B USD ing …

Anand Nergunam, Zoho Corp babagan pentinge & keuntungan utama pangembangan aplikasi Tanpa Server kanggo CIO, CIO News, ET CIO Read More »