machine learning

Ratan Kesh, EVP & Head–Retail Ops & Service, Axis Bank, CIO News, ET CIO

Mesthi ana prekara sing nggegirisi babagan janjine Intelligent Process Automation (IPA), ta? Akeh, misale jek. Cukup kanggo nggawe teknologi rising-star kanggo industri perbankan. Miturut Fact.MR, perusahaan riset pasar sing duwe dhaptar klien sing kalebu 80% saka Fortune 1000, negesake kasunyatan manawa pasar IPA global ing perbankan dikira-kira $ 182 Bn ing taun 2032. Tembung nyebar …

Ratan Kesh, EVP & Head–Retail Ops & Service, Axis Bank, CIO News, ET CIO Read More »

Sapa sing bisa sinau ilmu data? Apa mbutuhake coding?

Ing seri iki, sampeyan bisa ngirim pitakonan lan nampa klarifikasi. Karyawan sing duwe kawruh ing INDIAai bakal mangsuli pitakon sampeyan. Sampeyan kudu nerusake pitakon menyang: askindiaai@mail.nasscom.in. Apa kerangka AI open-source? Apa ana AI open-source? – Subbannaik, Bengaluru. AI sumber terbuka minangka teknologi intelijen buatan sing bisa diakses umum kanggo panggunaan komersial lan non-komersial ing macem-macem …

Sapa sing bisa sinau ilmu data? Apa mbutuhake coding? Read More »