malware

CryptoRom “babi butchering” situs scam dicekel, tersangka dipenjara ing AS – Keamanan Naked

Sajrone taun kepungkur, kita kudu ngelingake para pamaca ora mung sepisan, nanging kaping pindho, babagan penipuan sing wis dijuluki. CryptoRomtembung portmanteau sing dibentuk saka istilah “Cryptomata uang “lan”Romaapus-apus”. Cukup, scammers iki nggunakake macem-macem teknik, utamane kalebu prowling ing situs kencan, kanggo ketemu wong online, nggawe kekancan … …ora kanthi tujuan nggambar korban menyang “kita wis …

CryptoRom “babi butchering” situs scam dicekel, tersangka dipenjara ing AS – Keamanan Naked Read More »

Rolas ancaman media sosial sing kudu diwaspadai ing 2023

Saka TikTok lan Instagram menyang Facebook, Twitter, LinkedIn, lan kabeh sing ana ing antarane, ana akeh platform media sosial sing bisa dipilih – lan padha uga kanggo para penjahat cyber sing pengin nyebarake serangan sabanjure. Pramila wektune saiki kudu kenal karo ancaman media sosial sing paling umum, kalebu: 1. Teknik Sosial Teknik sosial nggambarake serangan …

Rolas ancaman media sosial sing kudu diwaspadai ing 2023 Read More »