Kepala Instagram Adam Mosseri Ngrasa ‘Urgensi’ Kanggo Reels Bisa Digarap

Minangka Meta Platforms Inc. ngupayakake strategi metaverse sing larang lan ora bisa dibuktekake, sukses bakal gumantung saka apa Instagram bisa mbayar tagihan. Minangka Meta Platforms Inc. ngupayakake strategi metaverse sing larang lan ora bisa dibuktekake, sukses bakal gumantung saka apa Instagram bisa mbayar tagihan. Instagram minangka pembalap pertumbuhan utama kanggo perusahaan, kanthi 2 milyar pangguna …

Kepala Instagram Adam Mosseri Ngrasa ‘Urgensi’ Kanggo Reels Bisa Digarap Read More »