microsoft

Ngoptimalake Efisiensi Liwat Inovasi Digital ing Cloud

Minangka efek saka risiko geopolitik lan pasar softening mundak akeh, nindakake luwih karo kurang wis tau dadi luwih penting. Nanging kepiye organisasi bisa nggunakake awan kanggo nggawe inovasi lan ngoptimalake efisiensi? Kanggo ngatasi lanskap teknologi sing terus berkembang, kita kudu terus ngganti lan ngganti strategi, ujare Dane Anderson, wakil presiden senior Riset lan Produk Internasional …

Ngoptimalake Efisiensi Liwat Inovasi Digital ing Cloud Read More »

Alat coding GitHub Copilot AI nambah produktivitas pangembang

Sugeng rawuh ing Protocol Enterprise! Dina iki: kenapa alat coding Copilot GitHub bisa nambah produktivitas pangembang kanthi rega, CISA kepengin ngrungokake apa sing dipikirake teknologi perusahaan babagan syarat laporan keamanan lan Iran narik perhatian komunitas cybersecurity. Paradoks produktivitas Amarga biaya sing dibutuhake kanggo njaga tim pangembang piranti lunak sing kompeten, perusahaan perusahaan kepengin banget ningkatake …

Alat coding GitHub Copilot AI nambah produktivitas pangembang Read More »

Cara hack server Exchange sing ora ditambal nganggo kode PowerShell nakal – Keamanan Naked

Kurang saka rong wulan kepungkur, sawetara warta bug sing kuwatir: sepasang kerentanan nol dina diumumake ing Microsoft Exchange. Minangka kita menehi saran ing wektu, iki kerentanan, resmi ditetepake CVE-2022-41040 lan CVE-2022-41082: [were] rong dina nul sing [could] dirantai bebarengan, karo bug pisanan digunakake mbatalake kanggo mbukak cukup bolongan kanggo micu bug kapindho, sing duweni potensi …

Cara hack server Exchange sing ora ditambal nganggo kode PowerShell nakal – Keamanan Naked Read More »

Keyboardless Coding? GitHub Copilot ‘AI Pair Programmer’ Entuk Perintah Swara — Visual Studio Magazine

Kabar Keyboardless Coding? GitHub Copilot ‘AI Pair Programmer’ Entuk Perintah Swara Nduwe mikropon sing apik? Kaya sing diprediksi ing kene pirang-pirang wulan kepungkur, asisten kodhe GitHub Copilot “AI pair programmer” wis ngenalake printah swara, eksperimen pisanan. “‘Hei, GitHub!’ mbisakake interaksi adhedhasar swara karo GitHub Copilot, mbisakake keuntungan saka programmer pasangan AI nalika nyuda kabutuhan keyboard, …

Keyboardless Coding? GitHub Copilot ‘AI Pair Programmer’ Entuk Perintah Swara — Visual Studio Magazine Read More »

Koleksi Paul Allen njupuk rekaman $ 1,5 milyar

Topline Seni sing diklumpukake dening almarhum cofounder Microsoft Paul Allen nggawa luwih saka $ 1 milyar ing Christie’s Rebo sore, nyetel rekor koleksi seni pemilik tunggal sing paling larang sing nate didol ing lelang mung sedina dadi adol rong dina – iki potongan sing wis dijupuk. paling. “La Montagne Sainte-Victoire” dening Paul Cezanne didol kanthi …

Koleksi Paul Allen njupuk rekaman $ 1,5 milyar Read More »