Keyboardless Coding? GitHub Copilot ‘AI Pair Programmer’ Entuk Perintah Swara — Visual Studio Magazine

Kabar Keyboardless Coding? GitHub Copilot ‘AI Pair Programmer’ Entuk Perintah Swara Nduwe mikropon sing apik? Kaya sing diprediksi ing kene pirang-pirang wulan kepungkur, asisten kodhe GitHub Copilot “AI pair programmer” wis ngenalake printah swara, eksperimen pisanan. “‘Hei, GitHub!’ mbisakake interaksi adhedhasar swara karo GitHub Copilot, mbisakake keuntungan saka programmer pasangan AI nalika nyuda kabutuhan keyboard, …

Keyboardless Coding? GitHub Copilot ‘AI Pair Programmer’ Entuk Perintah Swara — Visual Studio Magazine Read More »