Pelatih Owls mutusake kanggo nggawa klub kasebut bali menyang jaman kamulyane

Klub Rugby Boksburg duwe enem pelatih anyar sing tujuane bakal apik ing musim sing bakal teka sing diwiwiti tanggal 9 Januari. Telung pelatih gabung karo tim senior senior, siji gabung karo tim senior senior lan loro liyane gabung karo tim U21. Pelatih teknis anyar saka tim senior senior Henno Coetzee, sing dadi guru Hoërskool Kempton …

Pelatih Owls mutusake kanggo nggawa klub kasebut bali menyang jaman kamulyane Read More »