San Francisco

Dokter, Waras Sistem Tagihan Panjenengan

Dokter kudu mriksa kesehatan bisnise dhewe. Dheweke bakal kelangan dhuwit sing kudu dibayar dening asuransi kesehatan. Tagihan medis wis dadi rumit nganti para dokter ora mbayar jutaan dolar. Kanthi udakara 70,000 kode ICD-10 sing digunakake kanggo ngenali penyakit lan ciloko pasien, lan 7,000 utawa luwih kode CPT liyane kanggo nutupi layanan lan prosedur medis mung …

Dokter, Waras Sistem Tagihan Panjenengan Read More »

Nggawe Paling Data Terstruktur

Proses manual wis nyebabake pambayar ing panyesuaian risiko nganti pirang-pirang taun – yen ora puluhan taun. Saiki, pendekatan inovatif kanggo nggunakake data mbisakake pangerten sing luwih jero babagan kabutuhan anggota, tambah pendapatan, lan keuntungan perusahaan sing asale saka otomatisasi. Umume pembayar nyatakake yen dheweke njupuk 95% nganti 97% saka kode kategori kondisi hirarkis (HCC) kanthi …

Nggawe Paling Data Terstruktur Read More »